![]() |
@up
Johny Bravo plx? Love it :>> @topic Pkowanie i expienie/trenowanie. Lubie widzieć, że moja postać się rozwija. Poza tym, wszelakie zabawy przed depo (typu upijanie się, duele na fisty itd) i rozmowy ze znajomymi. |
Ja uwielbiam jak po kilkuminotowaj nawalanc lub z trzema minosami otwieram a one po przegi z itemów i wtedy taka kasa :D
|
Najwazniejsza sa znajomi tworza tak jak by 2 swiat
Potem hunty wraz ze znajomymi A na samym szarym koncu expienie ;] |
"rofl lol"
mi sprawia przyjemność odwalanie różnych akcji pod depo i wyśmiewanie się z n00bów...
ja wciągnąłem brata do Tibii po widowiskowej akcji... nazwałem ją... łowieniem noobów... miałem w depo 700 robaczków... wziąłem 300 wormsów i 25gp, porozdzielałem po jednym i zacząłem po 1gp rzucać pod depo... ludzie pod depo wariowali jak rzucałem miedziaki! byłem jak szlachcic, co rzuca miedziaki żebrakom i patrzy jak się o nie biją... Potem zacząłem rzucać w depo po 1 wormsie... no i 2 osoby wielokrotnie zbierały na kolankach po 1 wormsie w depo... ja komentowałem "the noobs sure are biting today, eh?" XD tylko że ci dwaj goście nie zrozumieli/nie brali tego do siebie... nawet zdarzył się 1 gość, co miał strasznego laga, a i tak zbierał po 1 robaczku na kolanach... no i jak tu można się zabawić pod depo robiąc runki...? :mag::mag::mag::mag::mag: |
mi sprawia przyjemnosc to jak widze czerwony napis Warnning the murder of....;)
|
Przez tibie morzna poznac duzo fajnych przyjaciol.Ja w tibi to najbardziej lubie chodzic na questy z kolegami ktorych poznalem przez tibie.
|
Wywalić z tibi wszystkich NOOBOW(\_/)
(O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki, aby pomóc mu w zawładnięciu światem!!! |
Mi sie w tibi najbardziej podoba to, że można się zaprzyjaźnić z równiesnikami z innych krajów :) mam kilku ziomków z BR :p... Pozatym: rozwijanie postaci (dążenie do bycia najlepszym), mordowanie pk (OLBRZYMIA SATYSFAKCJA), zdobywanie coraz to lepszych itemów i hunty na coraz lepszych potworkach ;)
|
hiszpańskie laski ;p
|
mi sprawia przyjemnosć zabijanie potworkow oraz poznawanie ludzi z innych krajów
|
Delikatny spuścik w mięciutki papierek...
|
Tak ogółem to obsługa Help. Moge sobie spokojnie robić runki, odpowiadać na pytania graczy i od czasu do czasu skoczyć na PoH pozbyć sie nadmiaru run i naprawić niedobór dzusz potrzebnych do robienia w/w run.
--Outlaw |
Cytuj:
kocham zdobywac przedmioty np na 24 lev dziesz walic gsa z gsa(pajaka z miecza)a tam ci wypada time ring :) |
Za mało w tej ankiecie odpowiedzi.
Ja lubie zdobywać przedmioty i zabijać potworki! |
na serverach pvp zabijanie noobow i osób mówiacych br
a tak to zdobywanie ekwipunku i zabijanie potwrow. |
lol
jechanie se na recznym ;]
W tibii ? nic mnie bardziej nie odpreza, jak zrobie sobie duzego loota i doczepi sie mnie jakis thief :] jak milo cos takiego ubic! |
Piekna kobieta... która mnie kocha a ja ją....(niestaty takej niema )
|
Cytuj:
Niestety w tibi nima opcji "padnij na kolana" wiec te osoby napewno nierobily tego na kolanach Minatomiast sprawia Przyjemnosc z osob ktore mysla ze sie wysmiejwaja z n00bow bo pod dp wywalaja 25gp( Przykład Tylko) :)) |
Mi osobiście przyjemność sprawia kiedy coś swoją osobą w Tibi reprezentuję :] Dobre skille i kilku kumpli tego mi trzeba i jestem happy ^^
|
Tibia jest jak drugie życie :) Poznawanie kumpli czy zdobywanie doświadczenia. To jest w tej grze fajne i dzięki temu ta gra sprawia przyjemność ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:24. |