![]() |
a ja tam byłem i go blokowałem! HA! xD dostalem od niego za 134 z Sova ***any ;D ktos mnie uahl xD
Fah'rad ;D http://rapidshare.de/files/13354253/War_day_2.rec.html <== filmik Przewijajcie do 65 minuty... do tego czasu tylko gadanie |
Dead Knightsolo :
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/5687 - na poczatku filmu zaraz, potem po dość dlugim czasie dead Aimarta i po jeszcze dłuższym Byna na Edron. Film krecony przez Aarnox'a. |
2 słowa: hAiL aO!!! OGROMNE GZ dla Wszystkich którzy walczyli dla spokoju na Berylii i przyczynili się do śmierci Knightsolo!!! Jeszcze raz OGROMNE GZ Dla all!!!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
hehe spox Mals;) ja bardzo chce ale Excail cos mniej chyba:(ciągle mówi ze pózniej da invita i pózniej:( a ja juz chcę kopac dupe ks:cup: jakbym by sorcem juz bym dawno był w Ao na pewno:] ale moze sie zobaczymy na bitwie;) edit: kuuurde teraz po przeglądzie listy fragów widze ze dawne stare Red Legions nieżle sieje;) oby tak dalej |
Xirub - Feb 18 2006, 23:48:04 CET Killed at Level 87 by Korobskura and by Bubba Daywalker. Uuuuu nieładnie to jest zła wiadomość ale zawsze musi być i dobra oto ona:
Korobskura - Banished: until Feb 26 2006, 00:25:17 CET because of game weakness abuse. Buahahahahahahahah i dobrze jej tak |
Powodzenia w walce o lepszą Berylie, społeczność Iridii się solidaryzuje :)
|
a jak;)
Cytuj:
Za Xiruba padło w ten sam dzień 5 osób z Kh a połowa z nich dostała bana:D wszyscy wazniejsi gracze z kh sa zbanowani na tydzień:cup: tydzień spokoju,expienia i przygotowań do następnych starć:) 3majcie za nas kciuki:cup: Hail Aquarious Oyster:cup: |
Feb 19 2006, 00:21:50 CET Killed Xenosia at Level 77 unjustified
Feb 15 2006, 23:29:57 CET Killed Eternaluz at Level 63 unjustified Feb 15 2006, 23:07:58 CET Killed Kieloko at Level 61 ok |
:D Moze mi ktos powiedziec za co Korobskura dostala bana? :> Troszke dlugo mnie nie bylo i sie pogubilam :p
|
Cytuj:
|-| /\ | |_ /\ () <- Wymowne nieprawdaż? :] Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Excail najelpszym fraggerem
Do tego czasu co chyba nikogo nie zdziwi najlepszym fraggerem jest Excail z 7 fragami, jak przyształo na leadera tak mocnej gildii musi być najlepszy :) GZ i GL
|
Kto rządzi na Beryli??
Polacy cze Szwedzi rządzą na Berylii?? :cygaro:
Niedlugo planuja zacząć tam grac to wole wiedziecB) Mile widziane private msg bo nie lubie za duzo siedziec na forum i szukac tematow |
Berylia
Cytuj:
Na Berylii rządzi Aquarious Oyster!!!:D Hail AO:D |
Walczcie o wolną Berylię ; ) Na Kyrze teraz jest nieciekawie, ale kto wie co będzie później... :)
Pozdrawiam, Azazel |
Cytuj:
|
@Satyr
Od kiedy wyszły nowe serwy, to ani razu nie stałem w kolejce na Kyrę :) Wielu PG i PA zajmuje się teraz wojną, a niektórzy mogą spokojnie poexpić. Coprawda np. na katedrę to nie bardzo jest po co iść, bo czasem widać tam sharerów którzy expią 23,5 h na dobę przez kilka dni z rzędu, ale można expić/trenić gdzieś indziej :) Pozdrawiam, Azazel |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:06. |