![]() |
dzieki wszystkim !!! :D
na anihilatorze biore prezent ! :D |
Zastanów się jeszcze co wezmiesz :D pomyśl ryzyko jest przyjemne ale czy warto ? :P nagrode z anhilator wezmiesz tylko raz chyba ze zrobisz kolejną postac 100 lvl :) osobiście wziąłbym Axe przynajmniej jest pewność z czym mam doczynienia :D
|
gz
moze zrobisz filmik na tibia cam z anihilatora? :> byloby fajnie zobaczyc cos z napisem "made in poland" :) |
ja tam ci nie gratuluje 100lvlu
tylko tego best hita z Sd na szczurku:D:D:D:D:D:D:D:D aha i nba annihilatorze wez prezet badz pierwszym odwaznym nagraj to wszystko wez prezent otworz zobaczymy co bedzie a tak to wszyscy biora magica albo stonecutera i co to za zabawa badz wybrancem stary pokaz ze masz jaja i ze polak potrafi, trzymam za to kciuki ze nie okazesz sie ptysiem i zaryzykujesz prezenta |
gratz , gz, congratz, graty itp :D
biedny szczuro ;/ xD |
hahahah
dobre dobre :D gratz 100:) |
No no. Gratz advansa. Bidny ten szczór :D.
|
Gratz 100lvl+
No i mamy kolejnego polaka :] Powodzenia w anhilatorze , nagraj filmik :rolleyes: |
no naprawde, level 100 to juz yest wyczyn
Really gratz men :rolleyes: |
gratz 100 lvl no i moze w koncu sie dowiemy co na pewno w prezencie jest ;]
|
I hope You Die and loose it all.
8) Test Server Duel. |
fajny lev i smieszna smierc rata
za taki ss masz brawa :D |
Stary CONGRATULATIONS!! :D:D:D:D:D:D:D
|
No i kolejny polak na Danubi dołączył do grona 100 lv.Niedługo dojdzie Karwa.Zrób filmik z anhilatora ale nie pokazuj co jest w prezencie bo popsuje całą zabawe!!!
|
gratz za 100 lvl
p.s. napisze podanie do towarzystwa ochrony zwierząt !! 1) za trrzymanie szczurów w trapach 2) za znęcanie sie sdkiem nad nim jak tak można X( hehe :D |
Cytuj:
szkoda ze o tym nie wspomniałes :] |
:D:D:D
Zigusiu ty moj:D
:)) |
Wow.Jak ty nabiles 100 level ja ledwo 20 ile grasz w tibie?????????Ale zwracam honor :P Gratz
|
gratz 100 lvl kolejny polak do histori przeszedl jak powiedziales :D
|
gratz 100 lvl :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:16. |