Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Fake'i (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=61)
-   -   Podręcznik młodego artysty, czyli jak robić fake'i? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=65587)

Damian_ 16-04-2006 12:57

wchodze na ta strone co zdjecia sie wkleja i wyskakuje mi popular categories klikam tam na host in w wyskakuja mi jakies linki nie wiem co mam robic:( plz help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:o

Sir zajacc smialy 16-04-2006 13:06

To wejdź na www.fotosik.pl i tam sobie zchostuj jak chcesz dac na forum to kopiujesz "Pełen rozmiar na forum (1)" i cycek.

Damian_ 16-04-2006 14:05

zarejestrowalem sie tam dalem zdjecie co chce dalem dodaj i co dalej?? ta twoja strona super dziala dodalem zdjecie tam chce je zamiescic na forum a tu nic nawet go na oczy tam nie widzialem:( co mam zrobic dalem to zdjecie dodaj i nic. a chce je zamiescic na forum

C:\Documents and Settings\damian\Pulpit\Damian\złom\kropki.bmp
skopiowalem je z tego przegladaj albo ja jestem zacofany albo nie wiem pomoz plz podaj jakas instrukcje:( bardzo prosze

Cwynio pogromca 16-04-2006 15:14

hej coś nie tak

co sie stało imageshackiem już sie nie da dodawac obrazków;( ;(
i widze tylko 3 strony tego tematu:(

Sir zajacc smialy 16-04-2006 17:48

Sluchaj damian. Normalnie bym ci tego nie tlumaczyl, ale widze ze jestes zawziety i chce ci pomoc. jak klikasz dadaj pokazuje sie nowe cos na pasku zadan. czekas az dojdzie do konca, i tam sa potem kategorie po zchostowaniu zdjecia. szukasz "Pełny romiar na Forum (1)" kopiujesz, wklejasz i powinno dzialac (mi dziala)...

Sir Speed 16-04-2006 18:13

Jeżeli schowam to do schowka to gdzie on jest??

Sir zajacc smialy 16-04-2006 18:41

To dajesz w Paitcie Edycja-->Wklej i to jest to

Sir Speed 16-04-2006 18:51

Dzienki.......................

Mignus 16-04-2006 19:49

Ej mam małe pytanko a mianowicie przeszukałem wszystko i nie moge znaleść żadnych drzezw o.O A i mam tylko kilka potworków :(

Sir zajacc smialy 16-04-2006 21:39

A Tibii Sprite nie masz? Tam jest wszystko.

Mignus 16-04-2006 23:36

sorki nie zauważyłem :P Teraz zrobiłem długi fake :)

Damian_ 17-04-2006 13:12

Jak wgrywam to zdjecie nie zalogowany to cos pokazuje ze nie mam nad nim konroli a jak zalogowany to po shostowaniu zdjecia wogole jest to samo tez te dodaj:( nie wiem sobie odpuszcze bo z conventera mam fake***** a jak wpisuje w google ''winrar download'' to jakis program do archiwizacji zdjec wyskakuje:( a z gimpem mam starsza wersje mam przybory a ekranu na ktorym zdjecie jest nie mam i nie wiem co mam zrobic:( tylko sprite'y mam :) a z tibia czyli gra mam jakis problem takie czarne kropki wyskakuja jak jest ciemno i nie da sie grac albo jak na duzych wyskokosciach jestem to tez:) help plx:confused: a ja sobie z tibia odpuszczam i z fake'ami bo tylko zasmiecam forum moimi bezsensownymi postami;(

Nak Ragadash 17-04-2006 17:07

problem

Hej Crowal mam pytanie.Jak wchodze na rapidshare.de to jest strona glowna.I ja nie wie gdzie wpisac zeby mi sciagalo Tbia Converter.Plz pomoz!!!:baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:

Poprostu Pitbul 17-04-2006 21:15

up@][_()][_ i taki gosc nieozumie?? jestes na rapidshare.de lecisz na sam dol klikasz free lecisz na plowe strony czekasz na kod piszedssz go klikasz cos obok kodu i sciaga sie;)

Poprostu Pitbul 17-04-2006 21:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir zajacc smialy
Chciałeś pomocy to ci pomogłem. W poradniku jest link.

i mam ten(u mnie zip) rozpakowac?? teraz rozpakuje i wreszcie mi pomogles:P

EDIT@: aha to juz rozumiem! to tibia.spr to skrot od tibia sprite editora co nie??

Crowal 17-04-2006 21:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poprostu Pitbul
aha to juz rozumiem! to tibia.spr to skrot od tibia sprite editora co nie??

Nie, tibia.spr, to nie jest skrót do sibia sprite editora. Jak już to TSE. Tibia.spr topo prostu taka ładna nazwa :P <Sprites>

Poprostu Pitbul 17-04-2006 21:49

a ktore mam skopiowac??:P to w fake czy w TSE???:P:PP

Rydzio 18-04-2006 10:56

problem...

Mam spory problem z imageschackiem..wchodze na strone i mi sie pojawia bezowa stronka z odnosnikami do jakis reklam.Prosze pomozcie!!Ta strona zupelnie inaczej wyglada w poradniku niz normalnie...:baby:

Crowal 18-04-2006 11:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rydzio
Mam spory problem z imageschackiem..wchodze na strone i mi sie pojawia bezowa stronka z odnosnikami do jakis reklam.Prosze pomozcie!!Ta strona zupelnie inaczej wyglada w poradniku niz normalnie...:baby:

Kiedyś miałem podobny problem... Ale naprawiło się... :D Po sformatowaniu dysku...

Mignus 18-04-2006 11:46

mam problem z gimpem jak włanczam to sie pojawia że wystąpił błąd w Gimnp***** i ze jeśli problem bedzie się powtarzal to ponownie włączyć komputer . Włanczam i nic :( HELP !!;(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:21.