Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Dwa nowe światy (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=65631)

Crowned 15-02-2006 17:41

17:27 GM Xadam Keltera: Who's the first on main?!?! 3...2...1... Start! :-)

Hehe... Jak widać zawsze jest w Humorze :) Życze powodzenia tym, Co zamierzaja grac na nowych swiatach... ja przez 15 minut 10 expa wbilem i uznalem ze to nie dla mnie :)

@down:
Taa szkoła... to byl szybki misss... zaraz sprawdze twoje all posty, zobacze komu szkola jest potrzebna...

Wald_Kerius 15-02-2006 17:44

Wedlug mnie to beda nawet "fajne" swiaty. Nie powinno byc tam zbytnio duzo wojen itp spraw.Plusem tego wszystkiego moze byc to ze ludzie ktorym sie nie udalo na Kyrze czy Ocerze beda chcieli grac na nowych swiatach, a co sprawi ze Kyra bedzie mniej zatloczona. Za plus mozna rowniez uznac to, ze raczej na nowych swiatach nie powinno byc przypakow ala Tetro Aurelius z Kyry (100 lvl w nie cale 60 dni Gratz !! :cup: ) Wiekszosc doswiadczonych graczy przeniosla sie i raczej zostanie juz na tych 2 serwerach tj. Kyra i Ocera. W sumie to nie jestem do konca pewien jak to bedzie na tym amerykanskim swiecie, tam moze jednak bedzie troche ciezej sie gralo z powodu iz 3 hlvli z ocery dostalo bany za acc shar. i moga sprubowac grac na tej Xerenie czy jak jej tam :p Trzymam kciuki za polakow a co sie okaze to jeszcze zobaczymy :d

@Edit1: dowiedzialem sie nieoficjalnie ze na Xerenie gra rodzinka Infestus z Kyry . Im to na Kyrze akurat sie nie powiodlo :p ale to zapowiada ze moze jednak bedzie sie cos dzialo na tych serwach.

-=DanieL=- 15-02-2006 17:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Crowned
17:27 GM Xadam Keltera: Who's the first on main?!?! 3...2...1... Start! :-)

Hehe... Jak widać zawsze jest w Chumorze :) Życze powodzenia tym, Co zamierzaja grac na nowych swiatach... ja przez 15 minut 10 expa wbilem i uznalem ze to nie dla mnie :)

A ja uznałem, że dla ciebie jest szkoła po tym jak przeczytałem "chumorze"

smagi 15-02-2006 17:53

spoko ze cipy zrobily nowe servy ale powinni troszke zwolnic :P, ale coz, sprobuje zaczac grac na Xenterze czy jakos tak :P, bo na nebuli juz mi sie nudzi :P, narazie jestem 254 w kolejce wiec sobie poczekam :P.

Mikelp 15-02-2006 17:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wald_Kerius
100 lvl w nie cale 60 dni Gratz !! :cup:

Na Kyrze koleś wbil 100 lvl w 47 dni. Wyszedl na maina gdy Tetro mial ~50 lvl. To dopiero musi byc napaleniec (chyba że sharuje, czego nie robi Tetro).

Trep Malitu 15-02-2006 17:59

Ehh...

Nowy serwer to nie dla mnie :( ... Nie mam zabardzo czasu na gre, bo szkoła :p A za sharingiem to nie przepadam zabardzo, pozatym nie ma z kim dzielić, hehe :D Wole pykać na na starym serwerku z friendami, zawsze wolne expowiska ;) Btw. Życze powodzenia wszystkim Polakom grających na nowych światach :) Wbiłem na Xerene i odrazu mi się odechciało grać, no cóż tak już bywa :D

Kumulus 15-02-2006 18:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mikelp
Na Kyrze koleś wbil 100 lvl w 47 dni. Wyszedl na maina gdy Tetro mial ~50 lvl. To dopiero musi byc napaleniec (chyba że sharuje, czego nie robi Tetro).

Tetro nie sharuje? AHAHAHAHAHAHAHA !!! Ty jesteś pewnie jednym z Tetrów (10 owners plax) albo ktoryms z ich przydupasow

Lord Terus 15-02-2006 18:05

sux wbiłem na 30minut i żygać mi sie chcialo jedyne co zobaczyłem to pełno ludu .
0 potworków do bicia. :/

Shaman 15-02-2006 18:08

Jasna cholera, a bym byl pierwszym 2 lvl na servie, ale ofc moja wspaniala neostrada sie rozlaczyla i 300 w kolejce -.-

Thristen I 15-02-2006 18:18

Mam mieszane uczucia co do nowego serva ale chyba jednak sie przeniose z Celesty Bo granie 123lvlem na non pvp to zadna frajda ^.-

Rinnaroc 15-02-2006 18:20

Czekałem na ten moment :D Gram na tym na X :p Już gildia jest tylko vicków szukam ;) Narazie 1 lvl, a wiary jest od c***a :|

KoKo$ 15-02-2006 18:29

Będzie Się Działo...

Znowu Nowe Servy .Ja się ciesze bo osobiście postanowilem na nich zagrac
:p
-ale niema pacc wiec z tydzien (jak nie dluzej ) bede czekal na wejscie facców
Powodzenia Wszystkim Na Nowych Servach

Pan W 15-02-2006 18:30

NIEEE!!! Dlaczego dzisiaj!! Ciesze sie bardzo ze sa nowe swiaty ale na moje nieszczescie mam bana do 23.02. -.- No zesz k**wa. Jak zawsze mam szczescie no ale trudno, poczekam troche i zabieram sie do gry:P.
Na Kelterze of course.

praktor 15-02-2006 18:46

Gildia Yakuzza

Poszukuje polaków do gildii!!! Zamierzamy zapanować tym światem. MSG na Xerenie do: Ya'Praktor !!! Nie bede patrzal na posty tutaj bo nie mam na to czasu. Odrazu mowie: Do naszej gildii dochodzi wiele high levelow z innych swiatow!:D Zapraszam!

szymon287 15-02-2006 18:49

hmm, sprawdze swoich sil sorcem xD jak tylko sie logne omg ale kolejkaaaaa juz z 1,5h czekam :|

Stożek 15-02-2006 18:56

Nowe swiaty? To nie dla mnie ;) Za malo mam czasu! Ja wole na Eterni ciupac (2* 25level w ponad 2 lata ! ;) ) W tym tepie to ja moge sobie pomazyc o jakis osiagnieciach, a nie zamierzam wiecej grac, bo to zniszczylobz mi zycie, jednak jestem pod wrazeniem tych maniakow, ktorzy graja 24h na dobe ;) To tzle co ja na miesiac!

Dzika Zuzia 15-02-2006 18:56

Heh ja doslownie sie wkurzylem na kyre.... ng i pain... to kozaki i 90% ich to PK - normalne. Sproboje na Keltera....kto gra na kelterze podpisywac sie :) moj nick to hmmm:) Havingrand
pozdro all ;)

Tasioreczek 15-02-2006 19:45

fajnie że są nowe światy chociaz i tak nie bede probowal sie zalogowac :D powodzenia życze tym co będą na nich grali ;)

michalll 15-02-2006 19:52

Nom zaraz się zaloguje, ale i tak chyba nic z tego nie wyjdzie :( Podobno Swe mają się wozić, szczerze mówiąc mi to nie przeszkadza aż tak bardzo, dopuki mnie nie będą ruszać. Nick sobie od kolegi skampiłem :D Aver Fast B)

malyjanek 15-02-2006 20:05

omfg jestem 1 w kolejce od 30 minut :o

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:11.