![]() |
O Jezu co wy robicie najpierw mówicie zabijać lurerow a teraz jeszcze bo chwalą ja bym zrobilł nie powiem ..
Ale zanim zrobisz coś takiego na przykład jestes ty tym low lvl o co byś czuł?????? Chyba to X( X( X( ;( ;( ;( :( :( |
Skrinki rewelacyjne,lepszych z lurowania nie widzialem!
Te komentarze do ss tez super!Co prawda nie grzecznie jest lurowac,ale za to uzytownicy forum maja extra zabawe. 8o |
gratz:D sam tak probowalem ale jak szedlem ten gs mnie zabijal :P
|
Fajne ss jakie skile ma twój kolega eq i jakiej broni uzywa?
|
Cytuj:
|
=]
Ladny pek w stylu perfekcyjnym
lot tez dobry poprostu COOL :D ja niestety obralem inna droge pk hehehee :] teraz musze czekac az mi sie skonczy ban za 100% pk :( |
No super SS'y i komentarze :D
Świetnie wykonane :)) Szkoda tylko że te GS'y potrafia przywalić i taki z desert questa koleś wracał i padł 8o Fakt, denerwuje mnie to jak ktoś luruje GS'y pod moscik, ale sam będe tak robił (chyba) :)) |
fajne fotki co prawda troche nudne bo nie ma na nich nic ciekawego. :( :( :(
|
Ładny loot. Tylko kiedyś pewnie cie ten twój kumpel przetrąci. A same ss kiepskie, jaki masz level.
|
Cytuj:
|
Jeszcze nigdy nie zabilem GSa, ale z tego co widze jest dobry (baaaardzo dobry :) ) Mam 20 level prawie i nie wiem czy bym go pokonal w przypadku np powrotu do venore :) a tu głodny gs na mnie leci. Mam skile 64/52, wiec jakbym bral go na dysta to moze bym wygral ale podobno jest szybszy od ludzi wiec jak go wziąć na dysta? Wytłumaczcie mi to troche :baby:
|
Cytuj:
|
i to mnie w*****a ze sa takie noby na swiecie skumaj to idzie sobie typ wlasnie nabil 20 lev wraca z deserta a tu nagle taki debil z gsem na smyczy wylatuje i robi lost target typ ma deda traci 10k traci lev exp i wpada w zalamke i odchodzi od gry ehh szkoda ze nie grasz na danubi
|
Gra na isarce(Del'Torro)ja gs osobiście lałem(na mana shield i z SD) a największy hit miał za 201(ja bodajże za 210).Ale się nie pruli że lurowałeś?
|
szkoda ze nie jestem na Isarce ;p poznałbym twojego przyjaciela troche bliżej i nawet położył bym go spać przy pomocy mojego zaklecia usypiającego (dla nie kumatych :P "SD")
|
Nom SS'y Fajne ale nie raz to mam nerwa na takich co luruja gs tam bo zawsze prawie gine ;)
|
Gdyby nie to, że:
Po pierwsze-przez lurowanego GSa straciłem 600k X( Po drugie-nienawidze lurerów :evil: pogratulowałbym bardzo dobrych screenów, i śmiesznych komentarzy :D |
Dobra zobaczę sobie paldynem na 30 lvl i się możę bedzie Zabawne lale naarzie mam takie postavie wiem widzisz ale trochę już to smieszne to prawdz dobra zmieniam nastawienie... :D
|
Wczoraj wydarzyła się tragedia.
Jak zwykle poszedłem spotkać się z kolegami i zaprowadzić pajęczaka do Amazon Camp. http://www.members.lycos.co.uk/utkan...nie/UO0126.jpg Jak zwykle kumpel był głodny.. http://www.members.lycos.co.uk/utkan...nie/UO0127.jpg I wtedy stało się najgorsze...Po zjedzeniu Devil Jara oczywiście pobiegł za mną.Odsadziłem giska,zrobiłem kółko i przejąłem loota z trupa i wteedyyyy...Isara zaczęła lagować!!Generalnie skończyło się na tym że przebiegłem parenaście kratek przyjmując pajęczaka na klate,spaliłem pare vitek.....ostatniej nie zdążyłem i zostałem zjedzony przez własnego pupila X( http://www.members.lycos.co.uk/utkan...nie/UO0128.jpg Taaa śmiejcie się,śmiejcie!!!Lurer został pożarty przez własnego kolege!!!Cholera gdyby nie pieprzony serwer(mam neo),GS najadł by się znacznie bardziej w Amazon Camp!!Bezmyślny kretyn!!Brrrr.... |
super ss'y
Ja to tylko mam lurowanie smokow za soba kiedys zginal przeze mnie 40 elder druid bo bieglem z 3 zerkami Gratulacje 8) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:20. |