![]() |
Łeeeeeee...I za krótkie....
|
Fajne no mi sie podoba tylko te efekty niektorte jak mieszanka woda+benzyna ocena: 8/10
|
Buehehehehehe! Bueheheheeh R.O.T.F.L. Orc Archer! BueheHEheHE!!@!1111razarazrazraz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
uTrAcEnIe!!@!!!!@!1111BUEHEEHEHGEGHEGEG!!! Chyba "utrata" Ogień BubebhEHuehuhE Woda "srrrrr" o cholera! Chyba się zesrałem Ciemność :| Jedynie ta roślina... biały outfit... Forumia... ? I uważam że DO DUPY zrobiłeś te "pociski" i "żywioły" 1.Trza było 4 normalne żywioły: 1.Woda(sprite z wodą) 2.Ogień(fire field) 3.Powietrze(dymek) 4.Ziemia(sprite z ziemią) Ale nie jest tak źle... Fabuła nie nuży, a wykonanie da się przeżyć. Pozdro i powodzenia! |
No niezly fake, ale czesci za krotkie, a za dlugo sie na nie czeka... ale szkola wszystko usprawiedliwia ;P
|
Gz
Mi sie nawet podoba ale rozwalil mnie orc archer :D
|
elo
fajny fake
rób dalej czekam na kolejne części:D |
takie sobie
Fabuła jest dobra, wykonanie też nie złe, ale mnie powalił orc archer :)
|
:|
Do dupy... Nawet nie mogłem się powstrzymać... :/ Czuję się trochę obrażony... :/ I zmień skórę tym elfom... Orcom... Temu "czemuś" Po za tym spox... Ale nie mogę z tego "utracenie" XD |
ujejej :D
nareszcie ;] ale jak zwykle krutkie :P no jak na ciebie to średni odcinek a jak na dzisiejszy poziom na forum to BDB podoba mi sie :D ale z tego orko/elfo to mi sie brechtać chce :D musisz poprawić troszke barwe i będzie ok (mam nadzieje) CZEKAM NA NASTĘPNY ODCINEK |
Drakon: średni bo musiałem jakoś tą fabułe rozwinąć,ale następny będzie lepszy i szybciej,obiecuje ;>
|
no to kiedy dajesz dalsze odcinki fake story 8o
bo mnie już zkręca z ciekawości ^^ @down też tak miałęm przez 2 tygodnie same kartkówki i klasówki niewiele czasu by posiedzieć na kompie a co mówić o robieniu fake :D |
To przez te głupie lekcje,ostatnio dostałem dwie 1 i nie moge zbyt długo przesiadywać nad kompem,ale po 6 czerwca na pewno będzie.;)
EDIT: choć jeżeli będą 2 komentarze na 1 fake to chyba następny i koniec serii ;/ |
Re:
Niezłe, czekam na nastepne części . Fabuła bardzo ciekawa , wykonanie tez.:cup:
|
tak sie ostatnio głupi dzieje na forum że zryte fake mają bardzo dużo komentarzy a te naprawde dobre często są praktycznie puste
może dzieje sie tak że pseudo fakeowcy dają swoje fake prawie codziennie a ci naprawde dobrzy raz na kilka dni |
na razie... nic ciekawego...
I gdzieś to już widziałem...;) |
@up
Dziwne że to widziałeś, bo to jest druga częśc jego fake -.- @topic bardzo ładne, ale krótkie. 9/10 |
niezly fake:)
czekam na nastepne czesci |
MI si bardzo podoba, ogolnie lubie takie historyjki :) pracuj dalej
|
Nawet, nawet... 9/10 . Neeeeext!!! (part oczywiście :D )
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:10. |