![]() |
Fake nie jest zły, fabuła dziwna (mi to pasuje), grafika nienajgorsza. Zresztą autor zna moje zdanie bo powiedziałem mu na gg :P.
Grafika: 8/10 (za pusto) Pomysł: 10/10 (Pełna dycha, takiego fake jeszcze nie widziałem) Ortografia:7/10 (głównie interpunkcyjne błędy, choć i babola ortograficznego się uświadczy) Średnia: 8,5/10 @edit Zgłaszam się. Szczegóły na pw albo na gg :P |
Rekrutacja
- czyścimy.
|
Fajne, mnie się podoba jakoś tak luźnie się czyta błędów graficznych nie ma (choc według mnie to nie najważniejsze) jednym słowem SUPER!
Ja bym chciał byc kimś w twojim Fake moge ginąc obojętnie mi byle bym był :D |
mnei daj Filpex tylko niechce zginąc :D
|
Może ja jak coś to Sven.
A i wole zginąć z bronią w ręku :) |
Ludzie zgłaszać się!
Liczyłem że o 18.00 będę miał ze 20+ chętnych a mam 3 !? |
JA moge ;P
I wez mnie nie usmiercaj na polu bitwy, tylko chce zostac ranny i potem przez to dednac na lozu smierci ;P |
Pomyliłeś się jest nas 4 nie policzyłeś alphadrona on się zgłosił pierwszy patrz na edit :D A jak mnie tam wsadzisz o ile wsadzisz to postac magiczna PLZ! :p
I AM Sorc :mag: EDIT: Już 5 Bardax mnie z postem wyprzedził ;) |
Ja sie zglaszam! Wez mnie jako ArtiMastera badz Gandalfa Bialego(badz obu :P) nie wiem ktory nick ci sie bardziej podoba :D I jak co chce byc magiem :P Wiec moge zginac z SD w reku XD
|
Tak chcesz żeby się zgłaszać? To daj mnie tam jako kogoś takie... No wiesz... Takiego... Kogoś... Kogokolwiek
:] Czekam na dalsze części. Dokącz wycieczke po forum jeszcze. |
- czyścimy.
|
Fajne, tylko krotkie.
Mogles tez zrobic kilka wlasnych outfitow, to by bylo super. I jednego nie rozumiem: Jesli te amulety chronia ich przed demonami to co demony moga im zrobic? Oni se moga atakowac ile chca, a demony sa bezradne. :P |
Cytuj:
|
No zobaczymy jak to sie rozwinie. Tylko czemu mnie nie ma? Zglaszalem sie a mojego slota jakis "Nieznajomy" zajal :P Chyba ze mnie znajda czy cos :P A jak nie to nie rozumiem zglaszalem sie nawet przed Lolnym :P No ale coz plakac nie bede :D
|
****a to jest takei za***iste ze bym mogl duzoo razy to powtarzac ;) GZ
10/10 |
Wszyscy których dotąd nie było w fake'u a się zgłosili i tak w nim będą... ;)
|
No uspokojiłeś mnie :D Może bendę bossem Demonów B) PLZ! PLZ! :D
Ocena 10/10 |
No dobra myślałem że się po chwili zniechęcisz ale robisz dalej odcinki które są SUPER.
Ocena: 9,5/10 Ja się zgłaszam na jakąś postać, obojętnie jaką byle żeby tylko była. |
Round 48 hours ago [rekrutacja=ON]
Now [rekrutacja=OFF] Zrekrutowani : Flipex, Artimaster, Alphadron, LolnY, Baradax, Dark Sven, Pawciorek, Predalien. |
Ekhem, chcialem nadlozyc ze ArtiMaster pisze sie przez duze M ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:45. |