![]() |
wiekszosc co poprawili to + ale z tym dachem to nie zabardzo mi sie podoba
|
Ogólnie to spoko poprawki. Miło, że nie można zastawić dachu. Nie raz w ten sposób pk mi uciekł... ;) Irytujące jest to, że otwiera się okienko chata jak koleś jest not-online. Zwykle tak sprawdzałem czy ktoś jest zalogowany. ;/
Pozdrawiam... |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Bilans - 1:3 |
Cytuj:
Wyobraz sobie ze ta gra nie sluzy afkowaniu i oszukiwaniu zeby byc lepszym. Kazdy ma miec rowne prawa. |
wreszcie sie popykuje wejde na dach poloze item on podbiegnie ja go zabiore moj kumpel wsadzi do swojego plecaka parcele ja go zarombie i edzie spoko:]
|
Czy to bug?
Ej może mi ktoś wyjaśni dlaczego jak wchodze na www.tibia.com potem na players online pisze że jestem a jak wejde na chara pisze ze go niema tak samo na my account wpisuje numery i tam pisze że mnie niema a ja se expie . Czemu?
|
Jest Zle
Mi sie to wcale niepodoba moze tylko z tym kanalem jak ktos napisze
ale z tym dahem to jest istna tragedia dla mnie bo zawsze jak pkowalem drutem to sie howalem na dah a co dodac to jescze co im przeszkadzalo pisanie niepelnego nicka za pomoca tego znaku '~' to bylo dobre po co luzie maja wiedziec kogo szukasz ehhh ale nieh juz bedzie ;( |
Ojojoj! Zły CipSoft usuwa bugi! Niedobrze?
Już widać kto tu jedzie na makrach i wykorzystuje bugi żeby się chronić przez zemstą po PKowaniu... |
czy to znaczy, ze jak kolega bedzie wylogowany to mu moge zostawic wiadomosc i sie wylogowac a jak np kolega wloguje sie nastepnego dnia to dojdzie wiadomosc?
|
tak. własnie o to chodzi ;)
|
Hehe, oby tak dalej poprawiali bugi... Życzę powodzenia
|
do ....
Mi sie to wogole niepodoba, zawsze pkowalem sobie na polnoc od carlin, zabijam kogos(przy pomocy summona) i uciekam czarem leviate na dach gdzie byla tylko jedna mozliwos wejscia tzn eszta zablokowana chestami. A teraz co jak ja bede pkowac ? Jak trenic z kumplami na dachu ?X(
|
Cytuj:
|
ja zauważyłem że jak wylogowuje sie z innej postaci a chce wlogować sie na 2 postać z mojego konta to niemoge. Musze czekać jakiś czas żeby sie wlogować
|
Duzo Poprawek , Duzy błąd
Ładnie Cip-y zrobili poprawki niepowiem ze nie ;P Ale pojawił się niestety poważny błąd , jak opisał kolega wyzej . Gdy zalogujesz sie na jedną postać i dasz normalnie log out to trzeba poczekać (niewiem ile) i dopiero mozna sie zalogować , to jest bardzo utrudniające jak naprzyklad niechcąco klikniemy na innego chara a musimy sie szybko zalogować :(:(
|
omg
wg mnie "bug" z dachami nie powinien być zmieniony. Daje przykład: Gonią Cie pk a Ty masz pz bo go zaatakowałeś, nie masz dokąd uciekać... No to wchodzisz na dach i oni wejść nie mogą i jest git, a teraz nie da sie uciec tak łatwo, wogóle da sie uciec ? ;/
|
Cytuj:
Cytuj:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:25. |