![]() |
O kurrrrrr...( patrzy na swoich rodziców)cze ale zaje...ty fake dawajcie dalej.
Wykonanie 10/10 Fabuła 10/10 |
TEN FAKE WYMIATA!!!!!! zapowiadało się kiczowato.. az tu nagle! xD dawaj(cie) dalej
|
TEN FAKE WYMIATA!!!!!! zapowiadało się kiczowato.. az tu nagle! xD dawaj(cie) dalej
|
|
Koment
Ludze kometujcie to 3 miechy<atentyczna informacja>Pracy Tych ludzi a wy co 3 strony komentów jak myslisz kurde co napisac 10/10 a niepiszą mają to zrobic wale jak dostane bana robie to dla ucisnionych tych którzy potrzebóją komentów Avagera odrazu komentowali a to to wcale nie jest gorsze.Jesli temat "spadnie na 2 strone odsiweze bez zawachania.WIEC KOMENTOWAC.
Nie opanuje sie!! Dostane bana??Dostane bana??Dostane bana??Dostane bana??Dostane bana??Dostane bana??Dostane bana??Dostane bana??Dostane bana??Dostane bana??Dostane bana??Dostane bana??Dostane bana??Dostane bana??Dostane bana??Dostane bana??Dostane bana??Dostane bana??Dostane bana??Dostane bana??Dostane bana??Dostane bana??Dostane bana??Dostane bana??Dostane bana??Dostane bana??Dostane bana?? |
Dobrze powiedzine R4z0r, nawet bardzo dobrze
Baradax, Norah dawajcie wiecej !!!!!!!!!! |
Wg mnie jeden z najlepszych fejkuf jakie są na forum
|
nice..... fajne;)
|
Yay... Prawdziwa perełka. Gratuluje wysiłku i owocnej współpracy :) Potwierdzacie swe doskonałe pozycje w gatunku fake'ów. Ze zniecierpliwieniem czekam na następne części... A te outfity naszej trójcy nieco mi przypominają Halo... Ocenię po następnej odsłonie... Oby tak dalej!!
|
Ooooo oO za***iste :D:D:D Robcie dalej pozdro
PS : @Dudus Czemu zapowiadalo sie kiczowato? |
ZA***ISTEEE!!! Wg mnie konkurencja dla Avagera ;D
|
@Up:
My tego nie robimy żeby komuś dorównać... Czysta przyjemność. |
10/10
Najlepszy fake jaki dotychczas widzialem zrobcie wiecej czekam tylko az beda nowe odcinki 8o
|
Norah & Baradax,
OSKAR DLA WAS!!!!!!!!!! Ocena 10/10 Ale czemu tak wolno pracujecie? :P, MA BYĆ ODCINEK NA DZIEŃ!!!!! ZROZUMIANO??? Nie mówie że NAJLEPSZY fejk na forum, ale egzekwo do paru takich tam innych (nie mam praw do reklamy :P) |
No właśnie to jest najgorsze w bardzo dobrych fake'ach. Ukazują się bardzo rzadko ;s. Ta praca mi baardzo przypomina SA ;) Bardzo ładna, zobaczymy jak fabuła dalej pójdzie :)
|
Nice :D
Co dwie głowy to nie jedna :] gratz panowie nice fake B)
|
I kiedy ta I część?
|
Cytuj:
Wtedy kiedy bedzie. Narazie stoimy troche w miejscu, o tak chyba do nastepnego poniedzialku, bo jade moze do polski (nie jest to pewne) a tam nie mam do nieczego dostepu, wiec wiesz. |
Pedaly
:glupek: ****a goscie 1 część zrobili i myślą że błyszczą ****a norah i ten bardax mozecie mi possac za taki fake zróbcie 2 część to dam wam dupy
|
Głupi kuzyn -.-
Sorry za tego posta to mój kuzyn, dałem mu na chwile kompa i oto rezultat X(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:40. |