Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   AO vs KH (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=65943)

thewojtek 25-02-2006 00:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez slavsi
Panowie Panowie... AO rox prawda? :] bedzie dobrze! KH sie przechwala ze bedzie walczyc i zabijac bla bla bla... ale my damy im rade, bedzie bosko :)
KH soul rather dies ^^ (tm) ;p

Pozdro
Lasi

Pozdro ;) hihi nieźle sie wybileś pamietam jak cie katowalismy.... hihi GL :)

/Devil Caff

Satyr 25-02-2006 20:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez thewojtek
Pozdro ;) hihi nieźle sie wybileś pamietam jak cie katowalismy.... hihi GL :)

/Devil Caff

Katowaliśmy?? to juz lepiej sie nie pokazuj na berylii bo ja cie skatuje ****aX(

pozdro Slav ;) widze ze Ciebie też tu zaniesło:D
No to dzis lecimy panie lecimy;) Kh wraca nareszcie bedzie co robić:D

HAil Aquarious Oyster:D
Hail old Red Legions:D

puszmen 28-02-2006 21:53

Feb 28 2006, 21:26:35 CET Killed at Level 123 by Douglas Flush
and by Wezzle

Hehe i znowu padł :))

slavsi 01-03-2006 08:12

No no jakos powoli leci :) hehe
Red Legions stara bajka :)
A "thewojtek" kogo katowaliscie? lol? o czyms nie wiem? Bo nie wydaje mi sie zeby ktos mnie jechal, lol? Moze wtedy jak nie gralem jeszcze na tej postce...

thewojtek 01-03-2006 14:43

Cytuj:

No no jakos powoli leci :) hehe
Red Legions stara bajka :)
A "thewojtek" kogo katowaliscie? lol? o czyms nie wiem? Bo nie wydaje mi sie zeby ktos mnie jechal, lol? Moze wtedy jak nie gralem jeszcze na tej postce...

new owner? ciebie! jak miales ~30 lv i przepraszales za to ze wywaliles kolegi uhmakera z respu i chyba placiles :P miales farta ze lass~ sie za toba wstawil (za***isty wspolny kolega) wiec new owner?

Lasooch 01-03-2006 14:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez thewojtek
new owner? ciebie! jak miales ~30 lv i przepraszales za to ze wywaliles kolegi uhmakera z respu i chyba placiles :P miales farta ze lass~ sie za toba wstawil (za***isty wspolny kolega) wiec new owner?

Wtedy nie lass~, tylko lasooshekh :*

A jeśli Lasuszku mnie nie pamiętasz, to na pewno new owner =P zwłaszcza, że kontakt na gg mamy xD

Ango, zapewniam, że thewojtek na razie nie ma zamiaru na Berylię wracać, gdyż na Xerenie gramy ;)

Aaa, i oczywiście, obojętnie czy new czy stary owner, gz lvlka, bo ładnie się wybiłeś :*

Exodus 01-03-2006 15:26

Na takim servei jak berylia bardzo latwo sie wybic z lvlem. Przykladem jest to ze powstala ponad pol roku przed kyra a na kyrze mam 2 lvle mniej i na liscie tu i tu jestem na podobnym miejscu...

Satyr 01-03-2006 15:55

own3d

hahah a jak Ks jest rzadki dlatego pada:D wybiegł sam na miasto i sie spodziewał że przeżyje??ale i tak najlepsze jest to
"21:23 Knightsolo: exiba cancell hahaha czyżby usterka bota??:o
:D:D:D

Hail Aquarious Oyster:D

slavsi 03-03-2006 09:39

@ thewojtek
to chyba wtedy jszcze nie gralem. dostalem ta postac za free na 35 lvlu wiec na pewno nie bylem wtedy ja :P tak czy siak wydaje mi sie, ze nikogo bym nie przepraszal, moze jedynie swoich przyjaciol ktorych mam tu wielu... z reszta nvm, kogo to obchodzi...wpadnij na serv zobaczymy jak dlugo polatasz nie kampujac w pz :) pozdro 4 all

Hail AO
Hail an old Red Legions!
P.S. Przykro mi Satyr :(( ale na pewno bedzie dobrze...pozdro!

slavsi 03-03-2006 09:41

A tak wogole nie chcialbym nic mowic, ale spoooooro ludzi z KH chce juz placic zeby nie walczyc... naprzyklad Pon'te chcial wczoraj sie wyplacic, Byna niedawno tez, Master Maho juz to zrobil... a reszta... no sorry ale chyba tak sie nie da :)

Pozdro...
Hail!

thewojtek 03-03-2006 11:44

Cytuj:

A tak wogole nie chcialbym nic mowic, ale spoooooro ludzi z KH chce juz placic zeby nie walczyc... naprzyklad Pon'te chcial wczoraj sie wyplacic, Byna niedawno tez, Master Maho juz to zrobil... a reszta... no sorry ale chyba tak sie nie da :)

Pozdro...
Hail!

byna(anurchy) zaplacila na galanie (podobno) 400k i padla -,- wiec nie ma gdzie grac.... pewnie zaplaci na beryli zeby moc grac :PP

notop 04-03-2006 12:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Satyr
hahah a jak Ks jest rzadki dlatego pada::D:D:D

Hail Aquarious Oyster:D

niedocenianie wroga to podstawowy blad a niedocenianie KH to b.duzy blad.
padaja bo im niezalezy na lvl-kach jak polskim noobom,poswieca wszystko by wam zatruc zycie,doskonale ich znam i mialem juz doczynienia z nimi na 3 swiatach,wierz mi,,wojna sie dopiero zaczyna ,jeszcze bedziecie prosc o litosc bo na bank niepogracie sobie spokojnie;)

Satyr 04-03-2006 19:59

Show no Mercy :D

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop
padaja bo im niezalezy na lvl-kach jak polskim noobom,poswieca wszystko by wam zatruc zycie,doskonale ich znam i mialem juz doczynienia z nimi na 3 swiatach,wierz mi,,wojna sie dopiero zaczyna ,jeszcze bedziecie prosc o litosc bo na bank niepogracie sobie spokojnie;)

Ze spokojnie sobie nie pogramy to jest pewne,ale oni tez nie mają lekko Ks nawet po aola nie może płynąc bo od razu jest lany:Da jak na razie to oni chcą sie wypłacić,czyli ze błagaja o litośc.szkoda że Master Maho juz nie jest w wojnie bo zawsze chciałem go zabic:)

btw juz nie nie mam Sir Butoriego,tak to jest jak sie komus zaufa i ten ktos okazuje sie ****ą:(

ale i tak Ao wygra:D

Hail Aquarious Oyster

notop 05-03-2006 00:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Satyr
ale i tak Ao wygra:D

Hail Aquarious Oyster

co nazywasz wygrana?? ciagle banie sie wyjsc z pz samemu?? eh masz zludne nadzieje

Satyr 05-03-2006 09:29

Cytuj:

co nazywasz wygrana?? ciagle banie sie wyjsc z pz samemu?? eh masz zludne nadzieje

Kh czasami tylko zaskakują przez masslogi,we WSZYSTKICH otwartych bitwach dostali ciężkie baty:D jak na razie to kh bunkruje sie w pz,gdzie ao siedzi tylko podczas masslogów.A moje nadzieje nie są złudne,wiem że wojna może trwać miesiące nawet ale i tak wiem jak się skończy-zwycięstwem Aquarious Oyster.Tak na poczatku,że wojna jest bez sensu,że nie da sie zabić Ks...zobacz sobie na stronie ile razy padł..a Korobskura jeszcez jeden ban i delete

Igrexou 05-03-2006 11:10

@up o ile dobrze pamiętam tamtego bana z edron usunęli, czyli tamten sie nie liczy więc ten ejst na tydzień xD i jeszcze 2 bany do deleta ma ;D

Poll 05-03-2006 13:41

Zapewniam Was ze jesli Ajo bedzie chcial gracna tej waszej Beryli to bedzie gral;] i bedzie bil sie az bedziecie mieli dosc:P a ma na tyle loyalnych ludzi ze beda znim siedziec wtym gownie do konca.To tyle;]]

ogolnie go nielubie bo to cheater jest;].Ale malo kto w tibi osiagnal tyle co On i zato trzeba go szanowac;]

Koncze na tym.Ale sadze ze Kh sobie teraz zmieni serwer na jakis inny;>

Shedimm 06-03-2006 01:53

Kh

Cytuj:

W pełni sie z Toba zgadzam Sua ... pamiętam co nie co czasy Kh's na Arcanii, i odrazu mówie że jest troche różnica jak tu sie dzieje a jak tam było ... i choć tutaj AO jest na wygranej pozycji to śmialo stwierdzam że KH ma większe powody do radości bo to oni sieją większy postrach a nie odwrotnie (co jest oczywiste).

Qarius 06-03-2006 08:40

Pozdro dla poncka i reszty ca'pone:) śle lushe ca'pone:)

Go go AO!!!

notop 06-03-2006 14:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shedimm
W pełni sie z Toba zgadzam Sua ... pamiętam co nie co czasy Kh's na Arcanii, i odrazu mówie że jest troche różnica jak tu sie dzieje a jak tam było ... i choć tutaj AO jest na wygranej pozycji to śmialo stwierdzam że KH ma większe powody do radości bo to oni sieją większy postrach a nie odwrotnie (co jest oczywiste).

lekka roznica jest,na arcani niemieli az takich lvlv,a pamietaj ze dla kh dead niejest strata tylko czyms czym mozna sie szczycic ze sie padlo w boju,ich kazdy dead motywuje,niewiem co cipaja ale tak jest podobnie z NG
kazdy polak po 5 deadach(ja tez) ma juz wojny dosc a oni wiecej checi niz przed padnieciem;] dlatego tylko ich nakrecacie:D

i zgodze sie z slowami poll-a jak beda chcieli grac to beda grali i nic na to niewskuracie

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:39.