![]() |
Ten film fajnie nam wyszedł staralismy się ująć chucka jak najlepiej czyli zabija wszystkich bez zadnego problemu XD:dance:
|
Cytuj:
|
-,,,-'''
Co za totalne, całkowite, beznadziejne, żygowate GÓWNO. Wy na pewno jesteście normalni? To W OGÓLE nie jest śmieszne, to nawet nie jest głupie, to jest zwyczajnie żałosne. Nie mam pojęcia jaki to ma związek z Chuckiem Norrisem, może jedynie muzyka w tle się zgadza. Możecie teraz mówić, że jest idiotą, debilem tak jak odszczekiwaliście innym, to tylko świadczy o waszym (niskim) poziomie. Nie będe mówił, że zachowujecie się jak niedorozwinięte dzieci, bo to obraza. Dla niedorozwiniętych dzieci. @Down Przepraszam bardzo ale jakie moje fake'i? Nie robię od bardzo dawna. |
Cześć twoje fake też są porąbane ,ale się nieżucam poprstu swpierdzam fakty.
|
Za***i*ty filmik
|
Ups coś mi się popieprzyło z łączem i dwa raqzy wysłałem ;/
|
wybaczcie że sie nie wypowiem na temat filmu ale nie mam zamiaru sie tu z nikim kłócic ani nikogo wyzywać.Chciałem tylko powiedzie że jezeli ktoś z was ma dostep do kanału 4fun.tv to niech go poogląda troche i powinien zobaczyć pewien przerywnik z C. Noriisem i zobaczy jak powinien być "zrobiony".
oglądając wasz film to nie widziałem tam chucka norrisa tylko jakiegoś "kogoś" w kompromitującym kapelutku ,ale dobra miało o filmie nie być wiec nic już nie mówie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:21. |