![]() |
hagi ciebie bija drzwiczkami od pralki
|
Znowu zaczynacie! Żadnych drzwiczek i patelni, spokój ale to już ;>
|
...
Zaraz tylko pare slow powiem.
No wiesz ja drzwiczki mam normalne, nieco wyzek kolan siegaja. Chyba , ze Ty masz jakies antyczne to zwracam honor <Probuje zwrocic honor , ale glos z nieba ciagle powtarza , ze on nieposiada Honoru> . Ty a z tymi drzwiczkami to moze Ty masz jakis kompleks ? ... Moze jak byles maly i szedles do lazienki to przez przypadek dostales w glowke ? ... |
nom mam kompleks
so? to nie zmienia faktu ze cie biją ;( |
...
... Dzis w dzienniku mowili , ze 3/4 Polakow myje sie raz na tydzien . Prosze panstwa juz wiemy kto ,do tej czesci nalezy Kafes . Zglosimy to do Caritasu moze Ci wrecza mydelko FA . I bedziesz mogl spiewac pod prysznicem mowie Ci fajne uczucie jak sie umyjesz sprobuj kiedys polecam ;].
|
Bax mama ci pomagała pisać te posty?
Let's get it started Dj's~:dance: |
...
Na sale wpuszczamy tylko umytych wiec Kafes wpadnij do mnie to Ci mydla zapodam :) ...
|
twoja mama
|
Juz prawie polnoc, czas zaczac. Obiecywalem ze bedzie zdjecie ale niestety musze was zawiesc, nie bedzie zdjecia ale ale bedzie za to film!
Tak film nakrecony przez rl kolege Elaha z ostatniego open battle Noctum vs Grinders. ( http://www.youtube.com/w/der-echte-G...BsFQUQE&featur ). Oto jak dopingowal swoich wielki wodz strasznej gildi Grinders. Dzisiejszymi goscmi beda Dj Xah oczywiscie i jak zwykle i nowi Dj Oles i Dj Cerv. Niestety Dj Shon nie pojawi sie dzisiaj. Jazda!! umc umc _________________________________________ Dj Pakee aka Akalal |
y0 Dj's moze pieniadze z dzisiejszego grania przeznaczymy na mydelko dla kafesia co wy na to ?:P
_________________________________________ Dj Cerv xD! |
cukierek albo psikus to ja daje wam psikus
http://rapidshare.de/files/14062833/dreamteam.jpg.html bo ta zasrana foteka nie dziala na free kliknac dla ciemnych mas obsluga |
Tak jak mowisz Dj Xah.
Dj Cerv ja mu kupie nawet caly karton ale slyszalem ze on sie boji myc a nie ze go na to nie stac ;< |
Czym sie tu przejmowac moze on wychodzi z zalozenia ze pod brudem i tak kryje sie czystosc ;]
|
Dobra, juz mielismy filmik, zdjecie a nawet wieczorynke ktorej lektorem byl Dj Oles czas zeby ktos teraz zapodal jakis przeboj, konkretny przeboj.
Jazda <3 __________________________________________________ ___ Dj Pakee aka Akalal |
http://www.bajer.pl/?id=1909&PHPSESS...b532f8118c7377
to bedzie dobre na nasza impre pozdro dla Dj'ów __________________________________________________ ___ Dj Cerv xD! |
Cytuj:
co ty mozesz wiedzieć na open battle pałetałeś sie jak wsza w majtach AHAHAHAH :dance: |
@cerv,akal
dla waszych mam :( |
srilip wiem wiecej niz myslisz :>
|
Ehh
Cytuj:
Mówię że zadnej Taktyki tam nie znalazłem (u Grinders) a Ty Kafes naprawdę się pelętałeś jak smród po gaciach. A co do Bax'a to juz ktoś napisał mniejwięcej: <<Zaproście Bax'a to wam powie jak być na open battle i stracić 1 sd>> :D A co do Brakowania Kasy Noctum?? Filip durzo tego? No Nie..:] :> B) |
Cytuj:
Jeśli naprawde jestes tym starym ownerem ale tym starszym to odpowiedz mi na jedno pytanie na ktore starszy zna odpowiedz. Za ile kupiłem swojego prywatnego blokera? __________________________________________________ _______ Bax |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:55. |