![]() |
Troche kiepskie ale ......
GZ za chęci ..... 7/10 |
Nie złość się na mnie, ale po prostu mi się nie podoba.
|
Heh czekam na tą next część i czekam ale się chyba nie doczekam. Autor pewnie się dowiedział jak działa OTS ( shit ) i na nim cały czas siedzi X( . Ocena będzie po 2 części.
|
Sory wszystkim ale wczoraj okazalo sie ze jedziemy na impre do babci i nie mialem kiedy zrobic. Ale za okolo 2 godzinki sie ukaze, gdyz wlasnie sie zabieram za to ;]
|
Sory za 2 post no ale trzeba ;/
Za nim zaczne pragne w spomniec ze ciagle nie wiem jak dziala OTS :P Akt 2 1 czesci Przygod Serowej Druzyny pt. "Zielony Legion atakuje!" Walka trwala, gdy nagle na pole bitwy wtargnela jakas sila wyzsza...!!! http://img65.imageshack.us/img65/6786/mojfake58mb.png ???!!!???!!!??? http://img65.imageshack.us/img65/7735/mojfake66od.png PS.Wiem ze na tym 1 zdjeciu nie wyszedl mi ten efekt czaru, ale przegladalem "Pomoc dla nowy fakowcow" i zauwazylem ze te efekty sa blisko siebie i ze mozna to niezle wykorzystac jako efekt czaru, jednak w rzeczywistosci wyszlo to gorzej ;/ PPS.Wiem ze krotkie ale to zakonczenie 1 czesci ;] PPPS.Rozumiem ze komus sie nie podoba i nie mam do nikogo pretensji :P(to do Yoshu~) PPPPS.Mi osobiscie wydaje sie ze 1 akt wyszedl lepiej ;/ |
No moze byc lepiej fajna bitwa na pierwszym screenie :P zrob c/d bo znowu niema co oceniac :D
|
ee tam, ja tam nawet lubie ots, ale i tak wiekszosc czasu przesiaduje na moim kochanym sorcu :P a tak do fakow to nawet fajne, mi sie podoba tlyko fabula mi cos nie teges :P moja ocena to 4+ ;)
|
Ludzie podawajcie skale jak juz oceniacie bo jak widze 4+ to nie wiem czy 4+/10 czy 4+/6 ;)
PS.2 czesc powinna pojawic sie jutro ale niczego nie obiecuje ;] |
Ja bym dał 5+/10 i tak 4-/6. To chyba Ci wystarczy.
|
Troche mi się podoba, a ta walka w tym 2 akcie nawet dobrze Ci wyszła, jest moze troche inna (nadzwyczajna :P) ale dobrze ze nie wszystko po kratkach.
5/10 Zobaczymy jak sie wszystko rozkreci. ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:33. |