Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Sondy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=128)
-   -   Poziom w Tibii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=66346)

Rezidew 21-02-2006 20:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Andrealfus
Bardzo dobry pomysł z tymi sondami
Gratz dla tibia.pl :)

Oh tak swietny pomyls! oby tak dalej!!... :baby:

>.< bez przesady... :/ mam nadzieje ze beda lepsze sondy ( no.. ta z tym lv nie jest zla :P)

Ney 21-02-2006 22:22

Hmmm a nie da się zmienić tego w ten sposób, żeby 1 głos przypadał na jedno konto a nie na IP, czy coś w tym stylu?
Bo np. jeśli kilka osób korzysta z jednego kompa, a każdy ma na forum oddzielne konto, przy czym mieli różne osiągnięcia, różnią się wiekiem i zdaniem na temat pacca, czy jego posiadaniem, to mają wypośrodkowywać odpowiedzi?;)

Denntem 21-02-2006 22:49

GZ za sondY..

Co tu dużo mowic .. GZ za sonde .. fajny pomysł =]

.. Denntem .. <Valoria>

Elite Silver 21-02-2006 23:02

Aktualnie gram 16 knightem na Danubii, mam też 24 druida na Harmonii, ale mi się znudził ;) Cóż Tibijczyk zmiennym jest...

Dr. Omader 21-02-2006 23:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ney
Hmmm a nie da się zmienić tego w ten sposób, żeby 1 głos przypadał na jedno konto a nie na IP, czy coś w tym stylu?
Bo np. jeśli kilka osób korzysta z jednego kompa, a każdy ma na forum oddzielne konto, przy czym mieli różne osiągnięcia, różnią się wiekiem i zdaniem na temat pacca, czy jego posiadaniem, to mają wypośrodkowywać odpowiedzi?;)

Przeciez wlasnie tak jest ustawione... Jeden user = jeden glos, wiec o co Ci chodzi?

Walekifa 22-02-2006 00:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mwlodi
fajne są, ale możecie dodać ich więcej :)
np ile dziennie gracie w TIbię albo w jakich rejonach expicie :P
to tylko moje rozważania :] PeAcE !

A newsa przeczytałeś?? To są sondy po to,by strona była jak najlebsza dla userów.

btw. wiem że to tylko sonda,ale znając życie to itak 50% ludzi zagłosowało na wyższe poziomy,tak samo jak większość mało latów zaznacza że mają po 20 lat. Nie wiem czy powinniście im ufac.

ubub 22-02-2006 08:34

lool

no <ciacho> sie powyzej podpisal ... "wiekszosc malolatow" a ty to staruch jestes nie ? 14 lat HOHO to juz kupa zycia za toba no nie ma co ... no more comment

Hieyan 22-02-2006 10:11

Czemu niema opcji "Nie gram w Tibie."? ;<

Hellraider 22-02-2006 10:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ubub
no pier.... staruch sie powyzej podpisal ... "wiekszosc malolatow" a ty to staruch jestes nie ? 14 lat HOHO to juz kupa zycia za toba no nie ma co ... no more comment

No ta skoro on ma malo lat to nie moze powiedziec ze np Ty tez bo on nie ma wiecej lat niz ty! omg popelnil straszna zbrodnie normalnie bana powinien dostac, wez ty zastanow sie co piszesz objezdzasz go za mowienie prawdy(bo na pewno jest tak jak on napisal, niektorzy ludzie lubia sie przechwalac i sie czuja bardziej dowartosciowani), a sam nawet nie napiszesz ile masz lat, moze wywolalo to u ciebie taka reakcje, bo napisal o tobie, huh? Jak masz wyjezdzac z takim spamem to lepiej w ogole nie pisz ^.-

Andrealfus 22-02-2006 11:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rezidew
Oh tak swietny pomyls! oby tak dalej!!... :baby:

>.< bez przesady... :/ mam nadzieje ze beda lepsze sondy ( no.. ta z tym lv nie jest zla :P)

nowe sądy to tylko kwestia czasu :):)

lukaszby 22-02-2006 12:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Andrealfus
nowe sądy to tylko kwestia czasu :):)

A masz jakieś wtyki w ministerstwie sprawiedliwości?oO No chyba, że chodziło ci o sondy.

Yoshu Thor 22-02-2006 12:18

@up: Rofl xD

Taaa temat - dobry pomysł

Og Chilly Pie 22-02-2006 20:44

no narazie pytanka są dosyć śmieszne :baby: czekamy na "trudniejsze" :]

ahcarb 22-02-2006 22:51

Z tego wynika ze ponad 80 polaków ma ponad 100 lvl.. niemozliwe :]

Matiz666 22-02-2006 23:13

O kurcze znowu! Ile masz lat i jaki level tez na 1 mijscu w sondach ;) Spox ale ja baaardzo wolno bije lvl. Cala tajemnica w skillach xD

Walekifa 23-02-2006 00:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ubub
no <ciacho> sie powyzej podpisal ... "wiekszosc malolatow" a ty to staruch jestes nie ? 14 lat HOHO to juz kupa zycia za toba no nie ma co ... no more comment

Ja też jestem mało latem,ale zaznaczyłem prawidłową odpowiedź... I że ja jestem jakieś ciacho,tak? :l

@ UPUP

Polacy rosną w siłę!:D a Dziadek EO był polakiem! czekamy na 100 osób powyżej 100 lvl,i świętujemy!

edit:

WOOW 100 polaków z 100 lvl + Mógł by ktoś napisać nicki? Bo ja doliczam nieco mniej....

jaro_88 23-02-2006 12:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Og Chilly Pie
no narazie pytanka są dosyć śmieszne :baby: czekamy na "trudniejsze" :]

W 100% popieram!! DAWAĆ COŚ TRUDNIEJSZEGO:Ork:

Dwimenor 23-02-2006 12:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jaro_88
W 100% popieram!! DAWAĆ COŚ TRUDNIEJSZEGO:Ork:

Obręcz o masie m=2kg i promieniu zewnętrznym R=1/4m stacza się bez poślizgu po równi pochyłej do poziomu pod kątem alfa=30 stopni. Długość równi L=2m. Prędkość środka masy obręczy u podstawy wynosi 3.5m/s.
Jaki jest moment bezwładności obręczy względem jej osi?

Nie za bardzo rozumiem, jakie mogą być trudne pytania w badaniach statystycznych.

Og Chilly Pie 24-02-2006 13:44

chodzilo oczywiście o pytania bardziej zaawansowane treścią... :P ale tak mi się napisało :]

hekenszutse 25-02-2006 11:34

blad z avatarem

You may not upload animated images ...... czaicie to ?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:16.