![]() |
Cytuj:
>.< bez przesady... :/ mam nadzieje ze beda lepsze sondy ( no.. ta z tym lv nie jest zla :P) |
Hmmm a nie da się zmienić tego w ten sposób, żeby 1 głos przypadał na jedno konto a nie na IP, czy coś w tym stylu?
Bo np. jeśli kilka osób korzysta z jednego kompa, a każdy ma na forum oddzielne konto, przy czym mieli różne osiągnięcia, różnią się wiekiem i zdaniem na temat pacca, czy jego posiadaniem, to mają wypośrodkowywać odpowiedzi?;) |
GZ za sondY..
Co tu dużo mowic .. GZ za sonde .. fajny pomysł =]
.. Denntem .. <Valoria> |
Aktualnie gram 16 knightem na Danubii, mam też 24 druida na Harmonii, ale mi się znudził ;) Cóż Tibijczyk zmiennym jest...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
btw. wiem że to tylko sonda,ale znając życie to itak 50% ludzi zagłosowało na wyższe poziomy,tak samo jak większość mało latów zaznacza że mają po 20 lat. Nie wiem czy powinniście im ufac. |
lool
no <ciacho> sie powyzej podpisal ... "wiekszosc malolatow" a ty to staruch jestes nie ? 14 lat HOHO to juz kupa zycia za toba no nie ma co ... no more comment
|
Czemu niema opcji "Nie gram w Tibie."? ;<
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up: Rofl xD
Taaa temat - dobry pomysł |
no narazie pytanka są dosyć śmieszne :baby: czekamy na "trudniejsze" :]
|
Z tego wynika ze ponad 80 polaków ma ponad 100 lvl.. niemozliwe :]
|
O kurcze znowu! Ile masz lat i jaki level tez na 1 mijscu w sondach ;) Spox ale ja baaardzo wolno bije lvl. Cala tajemnica w skillach xD
|
Cytuj:
@ UPUP Polacy rosną w siłę!:D a Dziadek EO był polakiem! czekamy na 100 osób powyżej 100 lvl,i świętujemy! edit: WOOW 100 polaków z 100 lvl + Mógł by ktoś napisać nicki? Bo ja doliczam nieco mniej.... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jaki jest moment bezwładności obręczy względem jej osi? Nie za bardzo rozumiem, jakie mogą być trudne pytania w badaniach statystycznych. |
chodzilo oczywiście o pytania bardziej zaawansowane treścią... :P ale tak mi się napisało :]
|
blad z avatarem
You may not upload animated images ...... czaicie to ?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:16. |