![]() |
Ja Pacc jak narazie kupilem 4 razy...za kazdym razem przez tibie
Nova 80k Pandoria 110k Berylia 50k Kyra 90k Jak widac ceny sa rozne i trzeba po prostu znalesc zaufana osobe. Dodam ze ani raz nie zostalem oszukany przy probie kupna pacc. Juz kiedys o tym wspominalem ale w/g mnie Cipsoft moglby wprowadzic opcje sprzedawania pacc przez tibie w podobny sposob jak sie sprzedaje domki w grze. Obie strony musialy byc potwierdzic tranzakcje .... i juz . Jesli to jest legalne i mozliwe to powinni udostepnic taka opcje . Wyszli by na tym na + gdyz sprzedali by wiecej paccy |
Ja kupilem pacc za kase w tibi kilka dni temu. Pandoria 170k. Od h lvla 2 dni i pacc jest:P
|
Cytuj:
PS w jaki sposob mozna kupic karta kredytowa przez tibia.com ? sa jakies dodatkowe oplaty procz kosztu pacca? |
Cytuj:
|
no tak o tym nie pomyslalem :P ale za to bany mozna dostac ... jedna osoba z mojej gildi dostal bana chyba na 20 dni za to ze kupil za tibijska kase PACC'a oO
|
własnie dlatego mogliby to ulegalnic :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Pan X wchodzi na strone tibia.com i jest tam nowy dzial o Pacc . Wpisuje sume którą pan Y da mu za kupno pacc . Potem pan Y akceptuje tranzakcje.Gdy Pan X otrzymuje pieniadze w tibi kupuje Pacc dla pana X lub dostaje bana ...(Uproszczony schemat) W trakcie pisania posta zauwazylem ze moge nie miec racji gdyz wiele osob mogloby w ten sposob oszukiwac... @Drom Kupowanie pacc poprzez kase w tibii jest nielegalne TYLKO wobec prawa tibijskiego czy wobec prawa obowiazujecego w RL zyciu tez ? Bo jesli w/g Tibijskiego to mogliby zrobic Ulge jedynie na rzecz PACC , ale tu jest kojeny mankament ze ludzie BOGACI mieliby nie porownywalna przewage w grze nad tymi biedniejszymi.... Moze moj tok myslenia nie jest dla kazdego jasny ale jak sie glebeiej wczytacie to bedziecie wiedziec o co mi chodzi . |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Mam taki ciekawy pomysl na ankiete: "Czy kiedykolwiek twoje konto zostalo zkradzione?" i w odpowiedziach Tak lub Nie. Jestem pewien ze niektorzy ludzie sa ciekawi ile osob sposrod uzytkownikow Tibia.pl mialo hacka - ja jestem ciekawy.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Zauważyłem w twojej wypowiedzi że traktujesz mnie z góry , ale faktem też jest że firmom posredniczacym w kupowaniu pacc to nie byloby na reke gdyz stracilyby wielu klientow wiec moze dlatego tak odpisujesz .... @co do legalnosci Pytalem sie o ktore prawo ci chodzi gdyz cipsoft prawo tibijskie w kazdy sposob moze nagiac wiec to nie stanowi zadnego problemu |
Omg temat stał sie taki "jakby to bylo gdyby..." i coraz bardziej przeradza sie w kłutnie niz luźny temat
|
kupilem pacca za pieniadze w tibii ;] osobiscie nie polecam tego sposobu bo wiem ze to nielegalne ale jesli ktos nie ma kasy w rl a powodzi mu sie w swiecie tibii to czemu nie wydac tych 100 k ? :o
2 x kupowalem pacc za kase tibijska |
która to bedzie odpowiedz "przez tibie.pl"??
|
@up to bedzie odpowiedz kupilem od rel... (np. firma Drom/allegro/itp)
|
2 times kasa rl
2 times kasa tibijska d: |
Tylko przelew bankowy =]
|
spox tibia.pl
ja wole pacc z www.tibia.pl polecam jak najbardziej i nie zmienie zdania o nich sa the best nieiwem z kad oni to biara ale polecam
|
o.O
Powinna być opcja: Wysłałem kase pocztą ;p
(ja tak zrobimel) __________________________________________ Mlodzi gniewni-Strazy wku****** |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:08. |