Cytuj:
Oryginalnie dodany przez gimli syn gloina
a czy ja knight lvl 12 skille 39/35 barbarian axe w reku pokonam kogos z dwojki cyklop albo hunter?:D :D
|
Moj knight na 15 levelu ze skillami mniej wiecej o 10 wiekszymi, plate set, soldier helmet, spiked sword, dwarven shield ma z hunterami wynik puki co 2:1 dla mnie, ty o ile niemasz b.dobrej tarczy masz szanse na zabicie huntera okolo 10% zakladajac ze wyskoczysz z drabinki o pole od niego (w zamku kolo ab taki jest i ja tam wlasnie zabilem 2 i zginelem raz), na otwartym terenie szanse masz zerowe (pozatym zwykle huntery wyskakuja po 2 wiec jeszcze gozej).
Co do cyklopa to powiem tak:
Wez kilka IH/UH + HMM (zalerzy od magic levelu) i sprawdz, wrazie co cyklop porusza sie dosyc powoli i albo mu uciekniesz, albo zabijesz z HMM (max cios jesli niemasz tarczy to ok 80-90, ale z dwarven nie powinien cie dziabnac mocniej niz 50).
re: Paladyn vs Hunter
Mocno odradzam (kazdemu) jesli niema sie shieldingu w okolicach 60 i dragon shield przynajmniej, albo mozna ew. urzyc invisible.
Z lukiem czy kusza to sobie wogole wybic z glowy bo huntery zabija w krodszym czasie niz zdazysz powiedziec exura vita (jak spotkalem raz hunterow 2 to padlem w okolo 1.5sek na 17 levelu paladynem z pelnego hp).
|