![]() |
Zerk nie bije po 300+
Na full atk, dostaje z każdego ciosu praktycznie, na full def nie... full atk to strata kilku[nastu?] bp uh na hunt. |
Czesc Paladinka BRAVO loot ale mam pytanko co to byl za bp z tymi itemkami to byl loot? bo wy na koncu wyciagneliscie loota i tam niebylo demon shieldow itp... :rolleyes:
|
Swietna screeny dawno takich dobrych nie widzialem
gratz lootu :] |
Graz ssów
Szkoda że fac nie mog± chodzić na Demony..... |
Zajefajne ss'ki, gratz Magic Plate Arma i wogole calego wypasionego lotu. :)
|
boże ile kasy a jaki loot ja nie moge poprostu graz 8o (ale zazdroszcze :P )
|
powiem tylko..... OMFG!!!!!!!!!!
ja pier... ku.. jak ja bym chciał taki stuff =/ nvm...gratz lootu i widze ze swietny z ciebie blocker, GRATZ |
powiem tyle niepogada jak ma sie taka postac :))
|
nice czemu ja jeszcze nie moge isc na demona :D
|
czy ty kiedykolwiek dasz jakies zwykle ss-y ?? :) gratz lootu i wogole wszytskiego i ten sdek w demona za 682 :DDDDD
|
no fajne ssy. chyba pierwsze z demon hunta no (zawsze jest jakies ale) ale slaby loot. za uhy sie zwrocilo??
|
OMG takiego czego¶ to jeszcze nie widziałem taki loot:) Ogromne gratz odemnie!!!!
|
Ja niestety ss'ów nie widze, ale chyba s± wypasione :D
|
Gratz ss''ow i huntow. W sumie na tym huncie spotkaly sie 2 legendy jedna Polska (paladinka) ;] a druga to sam rastin (nie wiem skad on jest:)) ktory jest slynny z ss'ow typu 5 demonow na solo bez EQ i tylko z tarcza wiec wielkie gratz tego huntu!!!!
|
hyhy, fajne ;D Ale zastanawia mnie czemu MMS niemasz, łatwiej by z MMS było napewno :D
|
hmm
ten loot w bp t jest jeden hunt a ten 2 ss z 3 gs 3 fire axe i e plate to jest 2 hunt..
|
...super...:P nie wiem co tu pisac... no moze to ze slabo loot:P moglby jakis - arm albo goldenik sie posypac :D
|
O M G !
GRATZZZZzzzZZzzzZZzz Ja tez tak chcem .. :( ME NOOB PLX!!
|
Buhahaha !!!
Jedno tylko chce powiedziec jak macie dane party jak rzeczy macie z starej tibi a kiedys nie bylo takich rzeczy !! AHa n/c z lootem stare G-Legs a na sobie masz najnowsza wersje Aol'a :) Naprawde n/c Pozdro dla wszystkich Narta i KIjki :P |
Nenerefa...nie pisz wiecej juz nic ...prosze ciebie o to bardzo :/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:49. |