![]() |
kusy jak bys uwaznie czytal ten topic to bys wiedizal, ze gra na danubi : :] , a zdjetka fajne czkeam asz ja bede mugl solo brac te zerki ^^
|
eeetam mnie sie podobalo
wiecej brachu |
SOOOORAN
masz moze 20k jakies??:> tutaj Hraath'ell-kupilem sobie knighta i bym sie z toba wybral ale 20k mi do paca brakuje postaraj sie wejsc na GG tylko ja mam twoj numer do pracy:(
|
W tym cały problem ze wiecej nie bedzie bo mi sie pacc skonczyl i na Edron juz sie nie dostanę ;(
Jak sie nie ma pacca to nawet jak sie zaloguje w godzinach szczytu to takie lagi mam ze z depo ciezko wyjsc a co dopiero polowac. Czy ktoś komu się pacc skończył (albo własnie kupił pacc) mógłby potwierdzić moje odczucia, że bez pacc sa ogromne lagi a z paccem nie ma prawie wcale? Przynajmniej u mnie tak jest ?( Hraath'ell: no to pisz na ten do pracy (do 16:00 jestem) |
SPOX STROY
ZDJECIA NIE SA REWELACYJE ALE TA HISTORYJKA JEST ZAJEBISATA :P PASUJE DO OBRAZKOW :D
|
Extra, troche humoru zawsze się przyda :D
|
Ja chodziłem na takie potworki jak miałem od (14-18) level i z eqwip wymiemie dark armor , dradon hammer , plate legs , dark helmet , BH shield bez UH. A nie z takim eqipem jak ja bym mial taki to dawmo bym chodził a orc lider moze dragony!!!!
PINKIN PARK IS THE BEST!!! |
No chyba ostatni ss jest najlepszy :P
------------------------------------------- Best Monster: Giant Spider Best Hit: 140 on Orc Beerserker Best Loot: Halberd, Plate Armor, Broad Sword, Warior Helmet. Antica>Dofuri 27 Pałek>Venore, Poh :P |
Oj tak,tak... takie zdjątka z historyjkami są niezłe :) Gratz pomysłu, i odwagi... ja rzadko zapuszczam sie w nieznane sam... :) Gratuluje
|
Bardzo ładnie zrobiona opowieść. A najlepiej się kończy:P.
|
no uratowal cie ten screen z berserkerem. a tak to lipka :(
|
Chcecie zobaczyc jak wyglada prawdziwy hardcore na tych orcach? Tutaj zamieszczam filmik( nie moj) o wyprawie pewnego knighta w to wlasnie miejsce
http://ee.1asphost.com/runex/firstvideo.rec |
Hehehe,,,, ladne ssy i fajne takze opisy :D
|
Spox ss'y tylko tyle powiem :)
|
screeny wypas :)
nareszcie coś innego nież te wiecznie powtarazające sie smoki, DLe, Demony, itp. NAreszcie ciekawie :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:42. |