Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Liga Mistrzów 2005/2006 :) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=66669)

Thomisson 23-02-2006 18:31

Czemu nikt nie głosował na Lyon wygrana 3:0 ze snobami z Madrytu was nie przekonała ;)?? Zobaczycie, jeszcze Olimpique sprawi dużą niespodziankę, zobaczymy, czy pozytywną...

Rybzor 23-02-2006 18:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ghost Nieudany
Juventus - buahahahah.
Chelsea - dajcie mi spokój z baronem nudnej piłki nożnej (bo królem jest ManU, a księciem Liverpool).
Real - jestem fanboyem Realu, ale bym w życiu nie postawił na nich, zwłaszcza teraz - przegrywają nawet w meczach o pietruszkę.
Barcelona - jestem fanboyem Realu. Nie lubię Ronaldinho. Nie lubię Smarcelony.
Inter - "buahahahah" x2

Wniosek? Nie obstawiam nikogo.

Manchester - Buahahaha, nawet z grupy nie wyszli, a mieli dosc latwych przeciwnikow (o ile pamietam Villarreal, Lille i Benfice), po ostatnich meczach w lidze zal mi ich, to juz nie ten sam ManU i mozemy powoli o nich zapomniec ;D

Neaniver 23-02-2006 19:56

Jak dla mnie jest tylko jeden faworyt - Barca.

Chelsea nie lubie, tak samo jak druzyn niemieckich. Real jest za slaby, ze wzgledu na polityke kadrowa, wiec nie ma co liczyc na zwyciestwo. Arsenal tez raczej nie da rady wygrac, chociaz kto wie? Czekam na nastepne mecze :)

Blind Guardian 23-02-2006 20:24

Przez Barce 3k przegralem. Uhahaah :) Ale ladnie z Chelsea zagrali. Mimo to 3k w plecy :D Barca Sux. Nie obstawiam nikogo bo w LM nigdy nic nie wiadomo.

Po co ja w tym topicu w ogole pisze? Oo
Buhahaah bauahaahahahhaa nie moge :D

Have Fun!
See You in Tibia!
Buahahah

PS. Buhahahahah

ciemne dropsy 23-02-2006 21:03

Hoom: Bayern niech ssie razem z toba -.-

A ja wam mowie ze bedzie wloski final Juventus vs AC Milan, i wygra Milan 0:2 ;)

Kwadratowe Koło 24-02-2006 12:59

Ja tam licze na Liverpool ;) (ehhh... przecież i tak nie wygrają... ale mam sentyment, bo Dudek tam gra :d)

A zdecydowanym faworytem jest Lyon. Orżnęli Real 3:0. Dużą szansę ma też Chealsea, bo mają dobrą formę, chociaż przegrali z barcą

Mafuss 24-02-2006 14:59

A moim faworytem jest Barca i Arsenal :dance:
Barca swoją klasę pokazła po meczu z Chelsea a Arsenal z Realem chociaz wzyscy mówili ze Real zmiecie Arsenal ^^

pozdrawiam

Calen Futh 24-02-2006 19:35

Ahhhh...Jaka szkoda że Manchester odpadł :( :( :( No cóż jeśli nie Man U /Hail MAn U !:cup: / To jestem za Lyonem bo to fajny zgrany zespół, może niemają takich gwiazd jak inne ekipy, ale ja czuje jak od tego zespołu emanuje taka pozytywna energia.

Ksabi 25-02-2006 21:32

Po 1/8 finału wiemy już nieco więcej o obecnych możliwościach poszczególnych drużyn. Arsenal wyrasta powoli na jednego z głównych faworytów, chociaż po dzisiejszej przegranej 1:0 z Blackburn w beznadziejnym stylu wszystko może się wydarzyć.

Uważam, że Real zmotywuje się na rewanż z Arsenalem, wygra, i zacznie swój marsz po 10 Puchar Europy.

Markizek666 25-02-2006 23:38

Co wy tam gadacie, AC Milan górą!!!
Zobaczycie, wygra ^^

Guriel 25-02-2006 23:58

ja jestem za ac milanem, ale od kad stawiam na dany zespol to zawsze on przegrywa ;/ pecha przynosze tej druzynie za kim jestem xD nie wiem dlaczego ;p

Ghost Nieudany 26-02-2006 00:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ciemne dropsy
A ja wam mowie ze bedzie wloski final Juventus vs AC Milan, i wygra Milan 0:2 ;)

Tak jak miał wygrać z Livem? =P

Telupeje 26-02-2006 00:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ksabi
Uważam, że Real zmotywuje się na rewanż z Arsenalem, wygra, i zacznie swój marsz po 10 Puchar Europy.

Ja uważam, że się jednak real pos.ra ; p

3:0 w dupe u siebie na gran derby mowi samo za siebie; p

Markizek666 26-02-2006 01:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ghost Nieudany
Tak jak miał wygrać z Livem? =P

Ojej, to bylo dawno i nieprawda, chociaz Juve(Jude xD) z Milanem i final??? Hmm... moze moze

*Ryspeht* 26-02-2006 03:45

Mnie to wszystko obojętny, byleby... CHELSEA WYGRAŁA!! Jakoś nie mamy farta w pierwszych meczach z Barcą do sedziów ;)
Ale za to w 2 tak, więc bójcie się kibice Barcelony B)

PiXik 26-02-2006 09:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Telupeje
Ja uważam, że się jednak real pos.ra ; p

3:0 w dupe u siebie na gran derby mowi samo za siebie; p

jasne? jak barca sie posra na chelsea a Real przejdzie dalej to wymówka putek będzie brzmiała:porównajcie sobie Chelsea z Arsenalem?pffff!!!<<<

Og Chilly Pie 26-02-2006 16:42

Chciałbym żeby wygrał FC Liverpool :P ale to tylko marzenia xD

Prawie w 100% pewny że wygra Barca... :]

Duch Niespokojny 26-02-2006 17:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez *Ryspeht*
Mnie to wszystko obojętny, byleby... CHELSEA WYGRAŁA!! Jakoś nie mamy farta w pierwszych meczach z Barcą do sedziów ;)

Nie miej pretensji do sędziego. Del Horno w stu procentach zasłużył sobie na czerwoną kartkę.

Raul 26-02-2006 18:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Duch Niespokojny
Nie miej pretensji do sędziego. Del Horno w stu procentach zasłużył sobie na czerwoną kartkę.

W sytuacji, w której dostał czerwoną kartkę nie zasłużył na nią. Już prędzej bym zrozumiał gdyby ją dostał przy wcześniejszym faulu na Messjaszu gdy mu wjechał korkami w kolano (a nie dostał żadnej w tym przypadku).

Na dzień dzisiejszy największe szanse na zdobycie LM ma Barcelona, ale za tydzień będę trzymał kciuki za Chelsea. Real chyba lepiej gra rewanże (dwumecz Pucharu Króla z Saragossą) więc w awans wierzę. Arsenal wczoraj przegrał 1:0 z Bluckburn, więc uważam, że z Realem poprostu zagrali mecz życia, który się już nie powtórzy.

Noro 26-02-2006 18:43

Stawiam na Barce.Ale zawsze może się zdarzyć niespodzianka tak jak w zeszłym roku gdzie wygrał Liverpool.:) ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:39.