![]() |
thx
dzięki Wam za odpowiedzi, mam tylko jedno jeszcze pytanko: gdzie jest druga wieża? (osobiście bywam tam często i żadnej nie widziałem) Ja dalej będę szukał możliwości wejścia :) jeszcze raz wielkie thx :)
|
@UP
Wieża znajduje się w północno zachodniej części FH. |
Cytuj:
|
W tym liscie co mozna z dead human'a zabrac pisze ze koles chcial isc do miasta pocwiczyc skill scinania trawy ale bylo pozno wiec zchowa sie w tej dziurze...niestety tam jest ds i padl...ale nie wydaje wam sie dziwne ze w tym labiryncie w ab tez trzeba scinac trawe ?? moze trzeba po prostu pogadac z npc zeby cie nauczyl lepiej kosic to zielsko ;)
|
ponoć trzeba jakiś zwój żeby przejść przez tą trawe
a w książce pisze że zły DRUID minz uwiężił tą księżniczkę, więc może trza tego minza znaleść, a może trza zanieść książke od tego dedniętego gościa koło dsa do tej księżniczki skoro jest na dark katedrze? |
na Eternii pewna osoba go zrobiła (to jest prawda, choć ciężko w to uwierzyć), mówiła, że rozwiązanie było banalnie proste, ale trzeba dużo szukać...więcej nie chciał wyjawić, bo męczył się z tym bardzo długo...Ja myślę mimo wszystko, że albo bujał, albo rozwiązanie leży w Dark Cathedral. Czytał ktoś o kimś takim jak Femur ? Może to jest jakaś wskazówka (?)
|
Moglbys podac nick tej osoby z Eternii? Jakos mi sie wiezyc niechce, bo ja probowalem wykonac i jakos nic mi nie wyszlo.... Testowalem opcje rozmow z kazdym kto moze miec z tym cos wspolnego i nic.
|
Stożek nicka osoby nie pamiętam, grałem na tamtym świecie z 3 lata temu, a dowiedziałem się nie od samej osoby, która zrobiła ten quest tylko od jego przyjaciela.
|
Ja bylem niedaleko tej wiezy z kolega jakies 2 miesiace temu i widzielismy na tej scietej trawie porozkladane parcele..
Moze gdy sie je polozy trawa nie bedzie odrastac? Byc moze jest to QS..w kazdym razie sorry.. Pzdr.. BB ;) |
Cytuj:
|
femor
a może to jest po prostu jakiś bajer czy coś a nie żaden quest ;) dali to może po to by ludzie sie głuwkowali, żeby widać było że tibia to miejsce pełne tajemnic... gdyby to byl quest to by bylo o nim bardzo gośno ludzie by na niego chodzili, można by było sie o nim dowiedzieć od innych graczy jak np. o dezert quescie. Zastanówcie sie w tibie gra tyyyyyle ludzi że na pewno sporo osób z tych kilku tysięcy wie jak ten quest przejsc (o ile to jest quest) a ponieważ tak nie jest, to wiadomo że to nie jest quest.
|
Kolega mi powiedzial ze tylko h-lvl moze tamtedy przejsc chyba cahro tam sie wbil nie wiem dobrze...
|
Cytuj:
|
uwaga uwaga nie bujam i warto to przeczytac
rozmawialem seromontisem na hibernie moe to sie wydaje dziwne ale zeczywiscie z nim gadalem zapytalem go jak wykonac questa na fermour hills z wieza a on na to: 11:32 Seromontis: musiz kupuic 11:32 Seromontis: maszynke 11:32 Seromontis: magicnza 11:32 Seromontis: to maczete to nie sa zarty http://i100.photobucket.com/albums/m...sis/UO0246.jpg http://i100.photobucket.com/albums/m...sis/UO0247.jpg |
Cytuj:
|
nvm <10 znaków>
|
Musisz kupić piłę mechaniczną po tym jak skosisz trawe walnąc fire fielda z miotacza ognia i wyważyć drzwi z buta
Chyba wiadomo że to "Ironia" to ejst tylko ozdoba tak jak skarbiec imperatora kazzo skrzynka z nagrodą znajduje się gdzie indziej... |
Ja ma wszystkie mapki, i pod tym pokojem z dsem jest jescze jeden poizom z dwoma zoltymi kropkami jedna zapewne w gore, a druga w dol, i nizej pod tym jest poziom przypominajacy jakis budynek.Oczywiscie pod ziemia.Ale do teog pokoju na samym dole nie ma innego wejscia;/
|
Mógłby ktoś mi powiedzieć jak szybko ta trawa odrasta ? W sekundach oczywiście :P
|
@2up: To pomieszczenie to droga na na quest, ktory znajduje sie podziemiach Femur Hills i obie te dziury prowadza w dol ;) a ten budynek to jest jedno z miejsc przez ktore trzeba przejsc do nagrody :D Wiem bo wykonywalem ten quest kazda postacia :P
@Morgaroth: Trawa odrasta w momencie kiedy na nia staniesz... Jak ja zetniesz to jest ok, ale jak probujesz na nia wejsc pojawiaja sie 'zielone gwiazdki' (podobne jak przy rzuceniu zaklecia) i trawa odrasta a ty znowu stoisz przed nia |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:49. |