Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Party Killer :O cool loot (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=66794)

=Midnight= 25-02-2006 00:31

Jestescie zalosni, zenujacy, chamscy i c*** wie co jeszcze koles ci zaufal bo myslal ze ma przyjaciolke a ty go tak chamsko wyc***alas :/ Zauwaz ze on po tym jak stracil G Arma i te BoHy to nawet cie nie wyzwal, nawet nie powiedzial "glupia" :/ A ten co powiedzial ze z tego koelsia n00bek bo nawet uhow nie uzywa, to ciekawe czy sam bys koels zdazyl uzyc gdyby polecialo na ciebie kombo sd + bolty i w ciagu 3 sekund bys dednal -.- A do tego jeszcze dodaj trzesiawke, bo kazdy gracz ktory przywiazuje wage do Tibii dostaje trzesiawki jak ktos chce go zabic, a on patrzyl jak ten zasrany Devo czy c*** wie jaki wychodzi sobie spokojnie i celuje SDkiem -.- Nie mogl nawet wejsc do PZ :/ ***ancy z was -.-

Bjoern Shu 25-02-2006 00:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez =Midnight=
Jestescie zalosni, zenujacy, chamscy i c*** wie co jeszcze koles ci zaufal bo myslal ze ma przyjaciolke a ty go tak chamsko wyc***alas :/ Zauwaz ze on po tym jak stracil G Arma i te BoHy to nawet cie nie wyzwal, nawet nie powiedzial "glupia" :/ A ten co powiedzial ze z tego koelsia n00bek bo nawet uhow nie uzywa, to ciekawe czy sam bys koels zdazyl uzyc gdyby polecialo na ciebie kombo sd + bolty i w ciagu 3 sekund bys dednal -.- A do tego jeszcze dodaj trzesiawke, bo kazdy gracz ktory przywiazuje wage do Tibii dostaje trzesiawki jak ktos chce go zabic, a on patrzyl jak ten zasrany Devo czy c*** wie jaki wychodzi sobie spokojnie i celuje SDkiem -.- Nie mogl nawet wejsc do PZ :/ ***ancy z was -.-

O boze stary ty wez sobie Meliske zaparz albo cos bo naprawde az zal
Dlaczego nie moge robic czegos co sprawia mi przyjemnosc?
zazdroscisz mi ze mam z Tibii wiecej rozrywki i satysfakcji niz ty?
jesli nie podobal ci sie film napisz a nie piepsz glupot.

Rezidew 25-02-2006 08:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez =Midnight=

OMG niewiem czy wiesz ale TIBIA to TYLKO Gra... Wiem za dla niektorych tibia to "zycie" no ale bez przesady.

Wogole To gratz loota, mozna wiedziec jak sie podzieliliscie? :>

Grzesiex 25-02-2006 10:23

stary, takie loota kazdy moze pozazdroscic :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:37.