Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Totalna improwizacja,czyli jak się PKuje bez większych przygotowań (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=6688)

Wufei 24-06-2004 21:55

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez JołAsia
Jak chcesz się wyrzyć to na potworach jak już a nie na normalnych garczach! Nie znosze pk!
widząc po twojej wypowiedzi widać że masz 10 - 19 lvl i jesteś dręczona przez pkerów

a ja tam pk lubie nawet jak mnie zabiją to sie troche burze ale to i też dobrze bo po każdym deadzie o tibii wiesz więcej

lubie screny z pk 8o

cs 24-06-2004 22:08

:baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:

JAki Looool ?( :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:

Lasasu 24-06-2004 22:31

Szkoda że nie grasz na Vallori dzisiaj chyba z 4 pk zabiłem loota nie było ale i tak było cool :)

gietol Julera 24-06-2004 22:33

mi sie podoba :) szkoda ze nie trafiles na pszyjaciela jakkiegos podrodze np gsa lub co innego(z drogi z dwarfow do venore) zlurowac i wtedy zabawa :)

Mestre 24-06-2004 23:04

Zdjęcia i filmik fajnie sie ogląda,nawet to troche śmieszne jak cie proszą żebyś ich zostawił :))

Ale gdybym tam był wtedy to zaliczyłbyś deada a przed śmiercią sam byś błagał o litość bo Nienawidze Pk X( X( X(

besn 24-06-2004 23:05

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez ca1z
omfg
bijesz takich lamuchow ze az mi sie plakac chce
jak chcesz pkowac to chodz pod nasz gh to pobawimy sie z tobo dostaniesz kilka e-wave moze i ue pojdzie i padniesz
Shadow Towers , kolo ab zapraszam

edit: myslicie ze to jest smieszne? ;xd
koels bije jakis noobow na 10-20 lvlerze i mysli ze dobry jest ;0
wyskoczy do swojego lvla lub do wyzszego i zobaczymy
( jak jestes taki master od lurowania to na harmonie idz )
podniecasz sie ze on zabija slabszych od siebie, a przeciez na tym polega pking, a sam gadasz zeby do was wpadl do gildi bo chcecie go w 30 bic.. jak tak bardzo chcerz sie bic to da sie zalatwic i gildi nie bedzie geez~

Guzik15(woguvep) 24-06-2004 23:32

przygadał kocioł garnkowi. Będą się kłucili kto silniejszy :))

Wójek ORKÓW 25-06-2004 12:37

DOBRE :) ALE ja z kumplem pod thais wzielismy do pomocy jakiegos frajera i pekowalismy my zbijalismy typów do czerwonego a on dobijał w mkońcu koles zrobil czerwona czache to go zarąbaliśmy i mu wszystko wypadło. Pekowanie ekstra ale póżniej przyszli koledzy tych co zarąbaliśmy i nas zabili. Nie zrobiłem skriinów ale zdobyliśmu beho shielda i c-mace

A twoje skriny SUPER tylko sie dziwie ze taki dobry loot 8o

Ithelios 25-06-2004 13:21

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Wójek ORKÓW
DOBRE :) ALE ja z kumplem pod thais wzielismy do pomocy jakiegos frajera i pekowalismy my zbijalismy typów do czerwonego a on dobijał w mkońcu koles zrobil czerwona czache to go zarąbaliśmy i mu wszystko wypadło. Pekowanie ekstra ale póżniej przyszli koledzy tych co zarąbaliśmy i nas zabili. Nie zrobiłem skriinów ale zdobyliśmu beho shielda i c-mace

A twoje skriny SUPER tylko sie dziwie ze taki dobry loot 8o
Coś kręcisz-nie mogło być tak jak mówisz bo jak zbijaliście gościa do red HP i tamten kolo robił last hita to wy też dostawaliście unjustified ;)

BTW.Nie jestem psycholem żeby rzucać się do takich Del'Toro więc nie bądźcie żałośni,mówiąc "Zabijaj lepszych od siebie",bo PK(jak już ktoś powiedział),polega na wyrzynce słabszych(chociaż przyznaje że akurat podczas tego hunta nie wybrałem ambitnych celów w stosunku do mojego levela z prostego powodu-mój partner jak na filmie widać,strasznie spękał.Chciałem ubić 25lvl palka ale ten sie bał go hitać no i nam uciekł-podobnie jak 29royal na mount sternum na początku X( )

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:34.