![]() |
Żeby wyjśc z kazzo lina jest potrzebna :S żeby do tego tuneliku ze spiderami wejść
|
Cytuj:
|
Szkoła jest nudna, nienawidzę jej. Najchętniej to bym do niej wcale nie chodził. Pewnie takie jest zdanie większości młodych Polaków. Jednak z powodu, że w Polsce jest obowiązek chodzenia do szkoły, ja go wypełniam, i staram się wynieść z niej jak najwięcej. Owszem, zdarza mi się czasem jakiś błąd, jeśli nie jestem pewien pisowni jakiegoś słowa, zwykle sprawdzam je w słowniku. Kiedy pisze jakiś dłuższy tekst, przepuszczam przez worda aby wykrył błędy. Nie wińcie szkoły, że jest nudna, kiepsko uczy, i w ogóle. To jest kilka godzin dziennie, i chyba jakoś wytrzymacie? -.-
|
Ani analfabetyzm, ani głupota... neostrada :|
|
To nie wina rodziców leczinternetu i tibii. Lecz zdecydowanie gorsze od błędów ort. jest nadmierne stosowanie wykrzykników, zapytajników itp. lub emotek
Cytuj:
|
A wiecie co ja wam powiem, ze to jest temat z przed dwoch lat
|
@Spalony wyjscie jest w palacu Imperatora, za tunelem zamaskowanym "tajnym" przejsciem. By nie bylo offtopa - tak, mnie tez cos takiego irytuje.
|
Cytuj:
|
co do kaleczenia angielskiego - tu akurat nas przebijaja BR'y (trzymcie mnie jak ktos doda że SWE tez!!), czasami dostaje takich napadów śmiechu jak slysze cos w stylu "u is noob" "me no have" xD
|
@Keel
Nie, to są do ch*** wafla znaki przEstankowe! Poza tym temat ma dwa lata i został odświeżony bez sensu ;] Do zamknięcia (po moich postach zawsze zamykacie :P) |
rozmowa z Gild Chata ;] (swieza buleczka :p)
17:58 Chesterkaa: y00 17:58 Tran Nius: yoo\ 17:58 Chesterkaa: Sunze gdzies wyjechal ? 17:58 Tran Nius: na wes 17:58 Chesterkaa: ;] 17:59 Tran Nius: na wioche 17:59 Chesterkaa: tak myslalam ze gdzies pojechal bo go nie ma 17:59 Tran Nius: krutko muwioc 17:59 Chesterkaa: p;d 17:59 Tran Nius: :P 17:59 Chesterkaa: jestes pewny ze oba slowa dobrze napisales? ;p heheh chlopak sie chyba zawstydzil bo nie odpowiedzial mi na to pytanie :D |
Cytuj:
|
Faktycznie, stary temat. Kozacko wtopiłem, zamiast 2004 widziałem 2006 xD.
Zamknąć plx. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:59. |