Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Analfabetyzm czy głupota ?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=6730)

Spalony 13-07-2006 00:15

Żeby wyjśc z kazzo lina jest potrzebna :S żeby do tego tuneliku ze spiderami wejść

Chaosek 13-07-2006 00:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez she_devil
Moze polski znasz, ale angielskiego, ani rusz...
(

Ty zaś jesteś debeściara...Za takie właśnie posty powinny być warny - za używanie nadmiernej ilości emotów. W ogóle to proponuje, żeby przy rejestracji na forum były jakieś testy na znajomość języka. Mniej kłopotu przy kasowaniu/banowaniu itd. Akurat trafiliście z tematem, bo długo nad tym rozmyślałem dzisiaj xD. A to dzięki gościowi krzyczącemu "sell wentke" w depo w veno...Ale nic nie odkryjemy nowego w tej dziedzinie. Zawsze ktoś musi Ci zepsuć dobry dzień (lub poprawić nastrój - zależy od charakteru).

Mastadi, little meteorite 13-07-2006 01:06

Szkoła jest nudna, nienawidzę jej. Najchętniej to bym do niej wcale nie chodził. Pewnie takie jest zdanie większości młodych Polaków. Jednak z powodu, że w Polsce jest obowiązek chodzenia do szkoły, ja go wypełniam, i staram się wynieść z niej jak najwięcej. Owszem, zdarza mi się czasem jakiś błąd, jeśli nie jestem pewien pisowni jakiegoś słowa, zwykle sprawdzam je w słowniku. Kiedy pisze jakiś dłuższy tekst, przepuszczam przez worda aby wykrył błędy. Nie wińcie szkoły, że jest nudna, kiepsko uczy, i w ogóle. To jest kilka godzin dziennie, i chyba jakoś wytrzymacie? -.-

Wufei 13-07-2006 01:53

Ani analfabetyzm, ani głupota... neostrada :|

Likwidator 13-07-2006 02:29

To nie wina rodziców leczinternetu i tibii. Lecz zdecydowanie gorsze od błędów ort. jest nadmierne stosowanie wykrzykników, zapytajników itp. lub emotek

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez n3m3s!s
ale na pewno nauczy przynajmniej używania znaków przystankowych

A to są chyba te znaki typu przystanek tramwajowy tak? :D. Nie no mod też człowiek:p

Sacred Platinum Dragon 13-07-2006 08:23

A wiecie co ja wam powiem, ze to jest temat z przed dwoch lat

Theod~ 13-07-2006 09:10

@Spalony wyjscie jest w palacu Imperatora, za tunelem zamaskowanym "tajnym" przejsciem. By nie bylo offtopa - tak, mnie tez cos takiego irytuje.

Keel 13-07-2006 13:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Likwidator
To nie wina rodziców leczinternetu i tibii. Lecz zdecydowanie gorsze od błędów ort. jest nadmierne stosowanie wykrzykników, zapytajników itp. lub emotek

A to są chyba te znaki typu przystanek tramwajowy tak? :D. Nie no mod też człowiek:p

OMG ile masz lat?-.- n3m3s!sowi chodzilo o znaki przystankowe czyli ",:.:'";" ITP. Przecinki kropki i tego rodzaju badziewia to znaki przystankowe. Kumasz? Ja to mialem w 3 klasie;p

Piotrek Marycha 13-07-2006 16:46

co do kaleczenia angielskiego - tu akurat nas przebijaja BR'y (trzymcie mnie jak ktos doda że SWE tez!!), czasami dostaje takich napadów śmiechu jak slysze cos w stylu "u is noob" "me no have" xD

Palooh 13-07-2006 16:47

@Keel
Nie, to są do ch*** wafla znaki przEstankowe! Poza tym temat ma dwa lata i został odświeżony bez sensu ;] Do zamknięcia (po moich postach zawsze zamykacie :P)

Chesterkaa 13-07-2006 18:50

rozmowa z Gild Chata ;] (swieza buleczka :p)

17:58 Chesterkaa: y00
17:58 Tran Nius: yoo\
17:58 Chesterkaa: Sunze gdzies wyjechal ?
17:58 Tran Nius: na wes
17:58 Chesterkaa: ;]
17:59 Tran Nius: na wioche
17:59 Chesterkaa: tak myslalam ze gdzies pojechal bo go nie ma
17:59 Tran Nius: krutko muwioc
17:59 Chesterkaa: p;d
17:59 Tran Nius: :P
17:59 Chesterkaa: jestes pewny ze oba slowa dobrze napisales? ;p

heheh chlopak sie chyba zawstydzil bo nie odpowiedzial mi na to pytanie :D

Vil 13-07-2006 18:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piotrek Marycha
co do kaleczenia angielskiego - tu akurat nas przebijaja BR'y

Nie. Ponizej pewnego poziomu nie da sie zejsc, a ten wlasnie poziom trzymaja nasze dzieciaki na spole z br.

Chaosek 14-07-2006 23:31

Faktycznie, stary temat. Kozacko wtopiłem, zamiast 2004 widziałem 2006 xD.
Zamknąć plx.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:59.