Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Druid i Dragon Solo (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=67529)

Kejw Rat 03-03-2006 22:36

Na pewno go nie zabijesz, ja na 54 lvlu wybralem sie druidem solo na draga i padlem, nie masz szans, na draga to potrzeba 100 lvl conajmniej

Moddox 04-03-2006 21:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kejw Rat
Na pewno go nie zabijesz, ja na 54 lvlu wybralem sie druidem solo na draga i padlem, nie masz szans, na draga to potrzeba 100 lvl conajmniej

To znaczy, że jeste¶ ciot±... Na 54 lvlu dedn±ć na dragu to tylko przez kicka albo laga. Chyba, że nie masz r±k i ci się protezy popsuj± -.-

Kejw Rat 04-03-2006 23:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Moddox
To znaczy, że jeste¶ ciot±... Na 54 lvlu dedn±ć na dragu to tylko przez kicka albo laga. Chyba, że nie masz r±k i ci się protezy popsuj± -.-

ja tam expie na dragach uzywajac tibia auto, rano wstaje wlonczam kompa tibia auto odpalam i jade na dragach wracam ze szkoly to mam 5 lvli do przodu:]

KUJAM 05-03-2006 11:29

Cytuj:

:D :D :D :D :D moze bez eq+skille 10/10+lagi
jedyna mozliwosc :D

poreda 05-03-2006 13:08

Nie wiem czy ktos juz wspomnial, ale exori vis jest kompletnie bez sensu, nie pomysleliscie o tym ze trzeba stac twarza do dragona a nie na ukos? A dragon puszcza combo najczesciej 100+ wlasnie w strone twarzy...

Kejw Rat Powrócił 05-03-2006 18:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda
Nie wiem czy ktos juz wspomnial, ale exori vis jest kompletnie bez sensu, nie pomysleliscie o tym ze trzeba stac twarza do dragona a nie na ukos? A dragon puszcza combo najczesciej 100+ wlasnie w strone twarzy...

ja tam bije spokojnie z exori visa i mi nic nie zabiera a jak go z dysta leje to drag mnie boltami nawala i pewnego razu prawie dedlem przez to, jednak ostatnio sie wycwanilem i zalozylem dragon shielda zmniejsza obrazenia od wszelkich dragonow o 50% wiec spokojnie z niewielka strata hp, najgorszy jest tylko poczatek bo zanim podejde do draga to mnie z boltow nawala za 100+ i zbyt ciekawie nie jest. :(

Jalokowy_ 06-03-2006 19:52

ja leje dragi tak:

eq mam prawie tkaie jak ty czyli looz.
full def i lejesz z rozdzki tempest.
na lepczenie nie rob exura vita bo to mana waste
rob exura sio "twoj nick" jak masz 230hp~
taktyka jak na bloczenie draga :)
ja tak robie i to jest po prostu mass hunt :)
wydatki = o gp czyl izawsze do przodu :)

Crocir 06-03-2006 20:06

dasz rade ja na 33 solowalem dragi...coprawda troche eq lepsze mam ale przy druidzie to i tka nie ma praktycznie znaczenia:faceoff:

SqTy 06-03-2006 20:45

Jak chcesz sie sprawdzic to sie wybierz nie polować a blokować smoki to dopiero fajna zabawa :P
A jesli o temat chodzi to spokojnie dasz rade... chociaz moim zdaniem lepiej sie expi w tombach - sporo kasy, zdarza sie dobry loot, nawet zabardzo manaski nie schodza (ja potrzebuje max 4 na 5-6h huntu..., vulcanic rod rox xD), a na lepszym lvlu (tak od 38) mozesz zaczac expic na vampach... jak ci vamp shield wypadnie to sporo zarobisz...

Blanca 06-03-2006 20:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez M4r3X
Zakladasz silver amulet, wypijasz slime, wsadzasz do reki martwego szczura i bijesz ue + exori ew. udezasz z boltow.

A w poradnikach jest temat dotyczacy draga.

Hahaha to mnie rozwałiło :D :D :D :D Najlepszy tekst jaki wyczytałem na forum

S±dze że nie powiniene¶ mieć za dużych problemów. Ja na 29 lvlu sorkiem dawałem sobie rade i na 1 draga schodziło około 2-3 hmm i około 200 many

Tahrus 06-03-2006 20:57

Cytuj:

Lol poszanowanie dla ciebie.Nie no drag to poprostu dragi powinny być na alinhatorze zamiast demonów no bo dragi s± tak mocne żę pokonaj± 99 level ale już 23 nie ;p ja z kumplem na 19 <taki miał kumppel> sie wybrali¶my i drag leżał wylotowali¶my dragon shielda ;p.

Sir Klimek 06-03-2006 21:15

Napisz do "Kleokli" jak będe online to ci pokaże jak się smoki ubija elder druidem i będziesz mógł nakręcić filmik ze mn±, ponadto pochwalisz się koleg±:P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:08.