![]() |
Na pewno go nie zabijesz, ja na 54 lvlu wybralem sie druidem solo na draga i padlem, nie masz szans, na draga to potrzeba 100 lvl conajmniej
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
jedyna mozliwosc :D |
Nie wiem czy ktos juz wspomnial, ale exori vis jest kompletnie bez sensu, nie pomysleliscie o tym ze trzeba stac twarza do dragona a nie na ukos? A dragon puszcza combo najczesciej 100+ wlasnie w strone twarzy...
|
Cytuj:
|
ja leje dragi tak:
eq mam prawie tkaie jak ty czyli looz. full def i lejesz z rozdzki tempest. na lepczenie nie rob exura vita bo to mana waste rob exura sio "twoj nick" jak masz 230hp~ taktyka jak na bloczenie draga :) ja tak robie i to jest po prostu mass hunt :) wydatki = o gp czyl izawsze do przodu :) |
dasz rade ja na 33 solowalem dragi...coprawda troche eq lepsze mam ale przy druidzie to i tka nie ma praktycznie znaczenia:faceoff:
|
Jak chcesz sie sprawdzic to sie wybierz nie polować a blokować smoki to dopiero fajna zabawa :P
A jesli o temat chodzi to spokojnie dasz rade... chociaz moim zdaniem lepiej sie expi w tombach - sporo kasy, zdarza sie dobry loot, nawet zabardzo manaski nie schodza (ja potrzebuje max 4 na 5-6h huntu..., vulcanic rod rox xD), a na lepszym lvlu (tak od 38) mozesz zaczac expic na vampach... jak ci vamp shield wypadnie to sporo zarobisz... |
Cytuj:
S±dze że nie powiniene¶ mieć za dużych problemów. Ja na 29 lvlu sorkiem dawałem sobie rade i na 1 draga schodziło około 2-3 hmm i około 200 many |
Cytuj:
|
Napisz do "Kleokli" jak będe online to ci pokaże jak się smoki ubija elder druidem i będziesz mógł nakręcić filmik ze mn±, ponadto pochwalisz się koleg±:P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:08. |