![]() |
Jestem za i proponuje Empere :p
|
Hmm... mówicie że Empera? No to ok. Teraz niech piszą chętni. Przyjmujemy od 8 lvla żeby nie było że jakieś debile się pchają do rookstayerów. Róbcie 8 lvl na Rooku na Emperze i wtedy się zgłoście. Zgloszenie powinno wyglądać tak:
1. lvl 2. xywa 3. kim chcesz być: wojownikiem (tak jak rycek na mainie), blokerem (nie trzeba tłumaczyć) lub palladynem (też nie muszę tlumaczyć). Moja ksywka to Martii Rookstayer (na Emperze przypominam!). Jak coś to jestem dziewczyną Edit: właśnie kupiłam copper shielda za... 53gp!! Na 1 lvlu :) |
Ja proponuje Furorę. Mam juz tam rookstayera 13 lvl skille 18/22 i moglbym byc od razu blokerem:]
|
róbcie wszędzie tylko nie na Julerze... prosze ich jest już tam moim zdaniem za dużo.
|
ja proponuje xantere - mam rookstayera 20 lv =P chociaz to bez sensu, kazdy chce miec rookstayer's team na swoim serwerze i nikt sie w koncu nie dogada :|
|
Widzę że sobie nabijacie posty - przecież już wygłosiłam sąd ostateczny że zbieram ekipę na Emperze bo tak głosy zadecydowały. Więc po co więcej postów typu: "ja chce na antice" "nie, ja nie chce na antice ja chce na celescie". Oszczędźcie sobie pisania na nabijaniu postów. Bo inaczej zamkniemy temat i nici z Empery. Zostanę tam sama :(
|
ja chce! Wiedzmin-Geralt lvl 13 rook [Arcania]:cygaro:
|
ten pomysł nadal aktualny czy już umarł ? jak aktualny to napisz ile ludzi zebrałaś. Jak masz gdzieś z 5 osób to ja też w to wchodze ( :
|
Ja robie sobie Rookstytera na Danerze więc jeśli coś to zapraszam ogulnie mało ludu przez 1-2 dni spoko wbije sie 8 level :)
|
Astera
Proponuje astere (mam tam 16 lvl na rooku) Skille 18/22 + 17 dista
|
Cytuj:
|
Rookslyer Z Xantery
Ja Mam 13 lvl Na Xanterze Piszcie na Priva Ludzie z Xanty:cygaro:
B) B) B) B) B) |
xantera to prawie go****ny swiat!!!!!!! ja tam padlem na p spiderach i co??? go*no!!!!! 1 gosc mial mi pomoc przynosac moj bp a ten debil wzial sobie go!!!! A teraz zrobilemn palla i wreszcie mam spokoj a na saphirze mnie jakis 8lvl wyzywa od cieniasow i mowi ze ma k set a ja mu mowie poka a on nic nie pokazuje!!!
P.S: sorry za teksty ale no ponioslo mnie:( |
HONERA!też głos na honera!Po 1 expowiska na rooku są prawie zawsze wolne a ludzie mili,honera rook rox;p
|
Harmonia, harmonia to my, to my...
Harmonia-mało rookstayerów(rookfuckerów?) przynajmiej ja malo znam ;) Ale durzooooooooooooooo n00bów :/
|
ja jestem za inferna! Mam tam chara: Magus Rookslayer, dopiero 5 poziom, ale zawse coś ;)
|
Julera?
Co myślicie o Julerze?
Chyba nie bardzo znany serwer. W wyszukaj wpisałem Julera i pojawiły się 2 tematy.:cygaro: Nie jest tłoczno. Expowiska są prawie cały czas wolne, do podziemi prawie nikt nie wchodzi(nie dawno widziałem grupkę z 2 gostków, ale rzadko to się zdarza). Co o tym myślicie? ;) |
1.Na razie 6,5
2.Xenoxer 3.RookLadyn ----------------------------------------------------------------------------- 4?Julera:cygaro: ---------------------------------------------------------------------------- |
Cytuj:
|
Temat do zamknięcia, przecież już pisałam że TYLKO i WYŁĄCZNIE EMPERA. Na razie nikt się nie zglosił. A jak temat zamkną to nie płaczcie tylko wyślijcie PW.
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:22. |