![]() |
O mój boże ! Tylko siadaj i płacz :] Takiego debilizmu dawno nie widziałem... koleś idzie sie zemścić, 2 plecaczki UH i zgona zaliczyć... nie no brawo :baby:
|
nice x]
Huh dobre pk, niemasz najgorszego pvp to niełam sie xD, co do noobkow to...n/c byl moment ze ten nob mial cie na 1 sdka (jak na yellow byles przy koncu filmu) i nic niezrobil ... spam gfb... i tak padl... loot NICE,
!!!!!!!!Please next Movies!!!!!!!!!! pzdr Olik xd |
Ale lot!!
O kur..... taki lot hahaha GZ ale na takich nOObach sie zarabia ;]
jescze raz GZ tego lota :faceoff: |
O kur*a! Ale loocik! Vampek i Crus! GZ chlopie :] + 4bp uh, 1.5gfb. Nawet ja na swoim noob charze takiego lootu nie zdobylem jak PKowalem :] Wielkie Gz! :D
|
hmm, dziwne, wlasnie, czemu sie nie uhaja ;p
|
Buahahahhaha ale ziomoslaw xD Najpierw zabil pierwszego i pomyslalem sobie ze do kitu loot i po co on napisal w tytule "musisz to zobaczyc" ale potem 3 frag - (kolesiowi cos nie wyszlo z uhem...) o jezusiu xd...
|
No nie źle. Nastepnym razem więcej sie postaraj, może loot bedzie jeszcze bardzie cudowny ;)
|
Zawsze myślałem, że uhy trzyma się na takie właśnie sytuacje... No cóż niektórzy po prostu je kolekcjonują. Co za nooby:D
|
nieno lotu tylko pmnie wkurzaja ale take noby pewnie siedzieli na jakis botach i zapomnieli otworzyc bp z uh tacy ludzie mnie przerarzaja glupata
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:32. |