![]() |
Moja przynajmniej mnie nie porzuciła tak jak twoja Ciebie :D:D::D
|
Cytuj:
Mało wiesz powiem ci;). Swe wygonilismy z nebuli(praktycznie), bo polacy expia a swe sie nie loguja ;). Swe na nebuli(początki) tez sie wybili, po pewnym czasie z all swe wojowali, Polacy byli neutralni a kiedy ich zaatakowano nie byli jak kaczki, bronili sie a i przy okazji wyzwalali server od swe.(hail rebirth) Kazda wladza niesie odrobine PA. Nie wazne ile kto ma fragów, wazne jest to, kto expi |
...
Lord~ ty chcesz open battle? omfg, 30vs10 yeye gl.
|
I tak nie macie nic do stracenia więc dlaczegóż by nie ? ;]
|
Cytuj:
myslisz ze jak wskoczycie 60 na 10 to to bedzie uczciwe battle open na nich? w tym wlasnie polega wasza sila w ilosci !!! ale jakosc to mieliscie biedna lamo zreszta nadal macie biedna jakosc przyklad pvp laviusa ktory wali missa w Aerthisa za 154 z sdka w kopalni.Normalnie k**** rox wasze pvp 8o albo wasz lider co jak bohater leci a po chwili pada buhahah w rownych szansach byscie dostali od nich i takie sa fakty..... |
W jedności Siła!
|
...
Nie chce mi sie już z tym kolesiem gadać.
5vs5 załużmy: Lavius Iph~ Zwid Dzikkusek Phy~ VS Yovx Yebro Overvom Unmortal Betchor Divonnium Tero Kena Roz***ali byśmy was. Seeya |
Po pierwsze : załóżmy.
Po drugie: może byście wygrali bo pewnie byście na botach walili tak jak widać na tym PRO filmiku. --.-- |
albo byscie sie sami pozabijali jak widac na pro filmiku od Aerthisa jak dostaje missa z sdka od Laviusa :D :D
Zwid,Dzikkusek,Phranella,Xerenianus,Kylien canth,Sir'benek,Sir'paseq najwieksze polskie du**lizy na xerenie.... |
Fajny filmik
Mi sie podobal bardzo tlyko z tymi kolesiami an koncu szans juz nei bylo ich trszke sie namnozylo:D Filmik spoko GZ za neigo! |
21:18 Yovx: LOG
21:18 Yovx: LOG 21:18 Yovx: 3 21:18 Yovx: 2 21:18 Yovx: 1 21:18 You are now leader of your party. 21:18 Yovx has left the party. ; |
Filmik ciekawy. tylko kompletny brak zdecydowania walczyc czy uciekac? a a zakonczenie smutne gdy juz uciekles fatalny blad pewnie przez nerwy. Macie ladne levele zrobcie podobne trapy z FE ale nie uciekajcie wtedy uda wam sie nabic rsa powodzenia w wojnie.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:10. |