![]() |
Mój znajomy zbiera owoce w sadach i na plantacjach ( truskawki, wiśnie itp.), ma z tego ok 100-200 zł tygodniowo. Może i za tydzień roboty to nie wiele, ale jeżeli potrzebujesz kasy to spróbuj.
|
Zasadnicza sprawa
czy masz 16 lat? (od tylko nasze prawo pozwala pracować) jeśli tak to złap jakąś gazete..np wyborczą i poszukaj ogłoszeń typu; -roznoszenie pizzy -roznoszenie ulotek -prace ogródkowe -sprzątanie -zbieranie owoców (w sadach np.) -składanie długopisów |
-Mysie szyb w samochodach na staciach benzynowych i parkingach (to jest najlepszy pomysł ze wszystkich tutaj. Najwieksza kasa!!)
-Chodzenie po parkingach super-marketów i pytać się ludzi czy dadzą wuzek odprowadzić ( wydaje mi się że okolo 30-40zł na godz). Jak przypomnij mi się cos jeszce to napisze |
Moim zdaniem mozna zarabiac roznoszac ulotki lub sprzedajac gazety. Inny dobry sposob to zbieranie truskawek itp. w lato. 8o Najskuteczniejsze jednak jest ZEBRANIE:P:P:P:):):) :))
|
Dziekuje Wam ALL, Ale Jeszcze Niejestem Pewien.
Jak MAcie Jeszcze Jakies Pomysły, To Proshe Pishcie;( |
Jak masz gitare to naucz sie jakiegos kawalka i pograj w kolko.. lub idz do agencji towarzyskiej :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:36. |