![]() |
omfg
to nie my zaczelismy ta wojne, tylko oni, a to ze Triniti padla nie bylo jedynym powodem wojny ... niewiem jak reszta ale ja nie pozwole sobie zeby jakis 10 lvl obrazal moja matke ... n/c ...
PS. skonczylo sie 12:0 ;] |
o ile wiem Zremb w RA jest twoja "zona",a jesli obrazil twoja matke no to bym postapila tak ja ty.Dobra nie chce sie kłócic bo to sensu nie ma.
Pozdro dla Ise:* |
Ta sytuacja przypomina mi tą z niejakim Eternal Cidem i gildią Hessling :S
|
Cytuj:
aa i filmiku nie bedzie, tzn pewnie bedzie ale mi nie dziala chyba Ise cos zwalil :] |
Czemu tak uwazam poniewaz ten gracz Bzi Bzia Bzio ma w comencie
°°°My Sweet Husband: Zremb°° .Czyz nie mam racji:p |
Cytuj:
:P Ja nic niezwalilem :) ty masz zwalone tibi cam :) no zal :cygaro: Mloda dzieki za Pozdro =* Pamietajcie ze jutro zeznia bedzie kontynuowana :dance: Sry za bledy :P @Mloda jak ona niezmieni sobie comenta to tak ma :P |
widze ze cała ekipa jest pozdro all :*
wsadził bym fotki tu ale nie wiem jak ... X( jutro cdn. B) teraz nawet o godzinie 22.00 padły nastepne osoby jest 15:0 |
Cytuj:
Czyli ja moge zabic bo ostatnio mi dziewczynka podpadla i chyba nie widziala kogo bije :] Mysle ze sie nie domyslasz kim jestem Ise? No cuz...bywa :* |
aff, rowno trzy minuty temu Sent Ashenvale [Chemical Force/12 Paladin] uwalil Ice Kamil'a [Rojal Assasin/wtedy 17 drut] ;] wiec na dzien dzisiejszy 13:0 ^^
@edit niezauwazylem posta Grebol'a! jest 16:0 :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ohhh
Owned! Downed!
Pierwsze słysze o takich gildiach na azurze.... :faceoff: Już się boje tych 10 lvli w szale bojowym!! Tylko uważajcie żeby jakiś przypadkowych ofiar nie było-.- Chyba zaczne pz'ta klepac.... A tak serio to zastanówcie się ludzie co robicie. Zamiast rozwijać postacie bawicie się w jakieś wojny i myślicie że jesteście pro pvp masthah'z..... I jak mi ktoś powie, że walczy o wolną Azure to rzuce na niego klątwe dzikich rosomaków z RPA. _/ |
Cytuj:
@edit @up WOJNA JEST Z TEGO POWODU, ZE ONI PIERW ZABILI NASZEGO A POTEM PRZEZYWALI! KUR.. MNIE MOZE WKURZA ZE PODCHODZI DO 20 LVLI WYZSZEGO OD SIEBIE JAKIS NOOBEK I JEDZIE "twoja stara daje dupy za free" I TAKIE! WIEC JA SOBIE NIEPOZWOLE, A WIEKSZOSC Z RA WLASNIE TAK SIE UMIE ODZYWAC! WIDAC ZE SA TO JAKIES 10 LETNIE DZIECI I MY IM CHCEMY POKAZAC ZE JAK NIEPRZESTANA TO MOGA SZUKAC NOWYCH SWIATOW! -.- |
E ty Fiszbin wypraszam sobie nie mam 10 levela jak nie zauważyleś to oczy umyj .A pozatym wszystko zależy jakie sie ma skile a nie level!!!
|
Cytuj:
racja, w tych gildiach tez sa niezle lvl przyklad: Zremb, Sir Longinus, (z RA raczje nieznam nikogo ;p)... |
Cytuj:
@TraP Jeśli ktoś cie denerwuje wyzywając, spamując, itd to jest taka wspaniała opcja jak "ignore". Jeśli wasi "wrogowie" nie mają wysokich lvl'i to nazwałbym to nie wojną a PK... |
Cytuj:
jak checsz zobaczyc pk to sobie idz na folde i pochodz troche ... ogolnie troche przesadziles ... aff ... |
~~~dO fiszbina wsumie masz racje ale widzielm ludzi ktorzy ieli 14 lev i za***ywali 40 levele.Wszytko zależy od doswiadczenia bo nobby na wojnie nic nie pomogą.;)
|
Cytuj:
/\ proponuje ban dla tego pana za avatar.... @Topic Smiesznie to sie czyta, rozpisujecie sie o tym na kilak stron jakby to byla naprawde wojna. A ja tu widze fragi zrobione na noobkach >20lvl ehhh... Walczcie, walczcie, spoko ale czy jest sens o tym rozpisywac sie na kilka stron? Franiu (12lvl) zabil Zenka (19lvl) 34,5 :0,9 |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:04. |