![]() |
Cytuj:
No w niektorych momentach za duzo bajerow, no ale chcielismy zobaczyc co mozna zrobic a poza tym poczatkowo nie bylo planowane nawet umieszczenie tego na forum :) No ale wracajac do tematu zeby nie bylo ze ot to jeszcze raz napisze ze niezly film odwaliles :D |
Wielkie dzięki, jesli bylo by jeszcze kilka komentow to bym zrobil z Anihilatora Spyharda i później z paru innych :) ale ... widze ze nikt sie nie kwapi do napisania 2 glupich zdan :P w koncu to polska nie ma juz wolnosci slowa w naszym kaczogrodzie...
|
Siemka !!
@topic Filmik zajefajny !! Jak ja bylem na tym quescie ( inny server ) to wszystko bylo zlurowane :P i trzeba bylo blczyc 3 x banshee i dl ale sie udalo. @Btw. Jak sie nazywa tytół piosenki z podkladu do filmiq ??? I czy mozesz powiedziec ( w skrocie jak robisz takie filmiki ) jaki program(y). Odp. plx . fast GRATZ !!!! |
gz wykonania qestu
filmik super ;] moglbys podac tytul muzy?;P |
Muza jest stara ale jara ;)
Guano Apes - "Open your eyes" Ciesze się, że film wam sie podoba :D Do końca tygodnia bedzie jeszcze jeden tym razem z anihilatora ;) |
Fajny filmik, muzyka wporządku... tylko krótkie !
|
Cytuj:
Jeśli przeszkadza Ci to ze krotkie to znaczy ze sie podoba ^^ Może z anihilatora dluzszy wyjdzie :) |
Postaraj sie żeby był dłuższy,bo ja będę tam walczył żeby nie dednąć:D
A co do filmiku z banshee to kozacki,oby tak dalej;) |
Ahh
Daj rehosta na tibicams.com albo cuś :/
|
Cytuj:
|
filmik...
quest jak quest:P w filmie wygląda tak sobie :) tak jakoś za spokojnie :P... a co do filmu ... muzyka dobra Guano Apes troche fajnych rytmicznych rockowych utworów :P chociaż ja może bym inny z ich repertuaru wybrał - kwestia gustu [ niemniej duży plus za wybór utworu :P ]. A i ładne przejscia ... ogółem ładny, zgrabny film , szkoda ze sama gra nie umożliwia stworzenie BARDZO fajnego filmu :)
|
zaj****** filmik i muza i gz wykonania qesta:dance:
i ejszce jedna porsbe ma muglbys podac tytul i wykonawce etj piosneki z gory thx |
Annihilator - the movie !
|
bardzo fajnie :)) Moglbys zamiescic ta piosenke na rapidshare? bo cos mi nie ciagnie emule :PP
|
Gz !?
Propo mowienia tu o nobkach Randall napewno nim niejest :D
Gz !? Gz !? Gz !? Gz !? Gz !? |
Nice guys. Widze ze na Refugii teraz wymiatacie :'P
Pozdro z Secury =) |
wy***ista muza!!
wes podaj tytul tej piesni co w tle ok??:)
|
strasznie mi sie tnie zwlaszcza final room :S ale procz tego drobiazgu to ok lol
|
błagam niech ktos powie jak sciaga sie te filmiki :( co trzeba nacisnac na tej stronie aby sciagnąć film i go ottworzyc :( pomozcie potrzebującemu :(
pliiss |
Cytuj:
@topic Stary wymiatasz :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:09. |