![]() |
Gratz dla tego pana! Gdyby miał kumpla z hausem w okolicy to pewnie nawet by nie stracił tych 50k na AoL'a ;) a gdyby z kilkoma kumplami się zebrali to nawet by nie padł, a może nawet miał fraga na tym h lvl ;) ale to tylko moje gdybanie
W każdym razie ten debilny pal stracił wiencej kasy na Sdki i czasu niż ten EK Film godny oscara! <-Lmao ;) |
Filmik jest spoko
Tylko ja na miejscu tego najta to ja bym kupil parcla i wyslal all eq sobie gdzies do dp bo z tego deda szkoda aola 50k w plecy;/ ale ten pallek tyl zawziety :D |
Zmarnowal ten palek maga ilość SD musiał się potem zdziwić jak nie bylo loota z kolesia:faceoff:
Z drugiej strony wiodome było, że ten knighcik nie poradzi sobie z palkiem na 110 lvlu i mógł się odrazu poddać nie stracił by przynajmniej UH :faceoff: |
To mialo być Vs?
Przyzanje ze koleś (knight) długo się trzymał (skąd wziąłeś ten eq), ale ten pall też zadobry niebył bo widziałem kiedyś jak ~~Wojowniczy Pall~~[:(szkoda że cie niema] bez zadnych tródów sam uwalił 60+ek więc wystarczy dobry trap i dobry atak na knighta i mamy deda a co do vs to niebył pojedynek tylko ucieczka bezbronego Najta :*
Pozdrawiam Aldore~~ |
Ta ta ta. Dobrze sie uhał. *******enie. Na 100% miał bota,a do tego dziwnym trafem bardzo czesto trafiał z HMM. Co do filmiku to bardzo mi sie spodobał;]. Ja mialem kiedys podobną sytuacje,no ale roznica w levelach nie byla taka duża ;]. Knight sie naśmiewał z tego palla,a ten musiał kolesi zawołać :P Test Exori nawet był :P Miało być pokazanie jak uzywaja ludzie botow na larvach a skonczylo sie o wiele lepiej;] Big gz dla tego co kręcił
|
Cytuj:
Tak na marginesie, to Steel Elesar jest tworca strony www.tibicams.com :) a jego nick to Steelfox. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:22. |