![]() |
moim celem jest... a dokladniej bylo nabicie durnego 666 levela i 666 mlvl'a 8o
|
xD
moim celem 25 lvl sorcererem zeby meic summonny !
|
Moim celem jest wbicie sorciem 50 lvla i 60 mla bez żadnego deada =P
|
;]
a moim celem jest zalogowanie się pewnego dnia i ujrzeniu prawdziwej Tibi jako gry rpg, w której są inne wartości niz tylko durny lvl. Chciałbym widzieć Tibie jako gre z klimatem bez durnych nicków, PKerów /"ForFun :/" / etc. Chciałbym żeby w Tibi nie było oszustów, żeby byli prawdziwi friend. Ale cóż:confused: To raczej nierealne:confused:
Bardziej przyziemny cel: +Znalezienie Paczki Tibijskich Przyjaciół "Na dobre i na złe" |
Moim celem jest przescigniecie Lorda Karraka (pozdrowienia).
Drugim celem jest Stonecutter axe. Trzecim jest dobra zabawa. |
Ja jak narazie to zdobyc level 20 i skille 60/55+, a potem na 30 lvlu zsolować draga.Obecnie to pomagam w konfliktach innych graczy, którzy się kłócą o jakieś gówno i spamują :P
|
Jaa?? o.0
Marzę o skillach 80/80 na 30lv. Jestem juz blisko- jeszcze tylko jakies 2tyg. skillowania ;=) Na koniec roku mieć średnia, która gwarantuje mi PACCa na wakacje :D A potem? Potem to na 60lv zostać tutorem i pomagać innym- chociaż wiem, że praca tutora nie jest łatwa :f |
Moim celem jest dobra zabawa :P
Najbardziej lubie robić rzeczy ciężkie do zrobienia na moim lvlu :P Wczoraj przesunąłem parhamenta :P |
zabawa
faster, better, stronger ;] |
mój cel można porównać do syzyfowej pracy, tępienie debilizmu, ludzi roznoszących zaraze zwaną głupota i chamstwo.
|
Zrobienie anni :)
|
Cytuj:
|
Nie liczy się lvl ani nic w tym stylu lecz to by przy graniu dobrze się bawić. Ale 100+lvl by się przydał ;)
|
hmmm, mój cel? a więc: przeżycie jakiejś wirtualnej przygody, poznanie wielu ciekawych ludzi, zachowanie ducha fantasy i rpga , uświadomienie ludziom, że nie liczy się lvl, zrobienie jakiegoś eventa. No i to chyba tyle :)
|
LEVEL! LEVEL! LEVEL! SKILL! LEVEL!....LEVEL! LEVEL! SKILL!....8o
A tak serio to celem moim jest wbić 60 lvl i dobić 80 ;) i to w przeciagu najbliższych 2 miechów ;P |
Moje cele w Tibii:
- zdobycie poison daggera (trzeba mieć dużego farta:p) - nabicie 25 lvl - nabicie zadowalających mnie skilli (tj. takich, abym mógł w miarę szybko i ekonomicznie expić na silniejszych potworach) - uzbieranie 10k w platynie. Jeśli ktoś jeszcze się nie domyślił, to mowię, że jestem rookstayerem. |
Little offtop, don't keal me plx... :P
@Shinjix Czyli rozumiem, że jak będę grać dalej to Ty też będziesz grać?:> Chyba, specjalnie zrobię Ci na złość i zrobie sobie 100 level i ze 100 skila, jeśli mi oczywiście sytuacja pozwoli... :>:>:>:> Pozdro, lk |
Cele moje :)
1.Dobra zabawa 2.150lvl, drugi Royal na servie z 150+ 3.Zdobycie Demon armoru 4.100 dista Wszystko inne juz zrobiłem :P |
120 level , 95 skilla i anihilator ;f
|
Grupa zawsze wiernych przyjaciol[*]
150 lv [ ] (Raczej nie bedzie) Anni quest[*] Demon helmet quest[*] 100 sworda [ ] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:53. |