![]() |
człowieku na katedre sa dwie drogi przez outlaw champ, bezpieczniejsza, troche dłuższa ale idziesz przez obuz bandytów wiec masz troche expa na start; druda trzymaz sie rzeki prosta bezposrednia droga, ale pezy odrobinie pecha mozesz spotkac zlurowny klan minosow, ale dasz sobie z nim rade bez w±tpienia i masz jeszcze z nich exp i loot (czy to pech)
A jeżleli chodzi o GSa to błogosławiństwo tam spotkać GSa, wystarczy ze troche uciekniesz i GS znika ale błogosławieństwem jest to że prawie napewno kogo¶ zabil i masz loota Expić bym ci radził na tym lvl na PoH na minosach i cycach |
Ja sie troche zacząłem cykac jak na katedre szedłem i zobaczylem padnietego gs'a. Ale wystarczy isc przy rzece i bedzie spox;)
|
Przestańcie panikować! Przecież każdy normalny gracz nosi ze sob± zawsze przynajmniej 1 bp uh, a to spokojnie wystarczy do zlurowania GSa na 50 pól od jego respa, który jest umiejscowiony daleko od katedry i, co za tym idzie, wystarczy do zniknięcia GSa.
|
B) Po 1 sa 3 gs na klate obok dc ale nieda sie ich tam podlurowac bo znikaja a po 2 luruja pod rzeczke ale zrobisz z 5 kratek i tez znika wiec jak dla mnie tam normalnie sie da doisc wystarczy iswc blisko rzeczki !!!
|
Jak ktos nie lurnie to niema B)
|
Idz w zdluz rzeki a jak cie bedzie gs gonil uciekaj na outlaft camp (on tam zniknie) i nie wchodz pod zadnym pozorem w las kolo rzeki tam sa mino magi - Jak bedziesz uciekal nigdy nie idz glebiej na Poha ! Tylko uciekaj w strone Outlaf Capm i trzymaj sie rzeczki (kratke kolo niej)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:57. |