![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
PS Nick szanownego pana to Aerthis vel Shaman |
Ja dzisiaj miałem little PA by Shin Pano, więc jestem przeciwko Black Widows ...
|
No udało nam sie :)
Najlepsze było jak Zwid krzyczał ''Game Over'' tez zachcialo sie im żartowac :) Takze Hail BW _/ @Dail Furius Zostan i graj dalej pls, wszyscy qmple odchodzą ;/ |
Czytałeś forum...:P...Mam hunta za wyrazanie glosno swojej opini.
Cóż BW tym razem wygrało... Mówi się trudno i żyje sie dalej, nalezy przedewszystkim pamietaz ze to tyko gra. Dzieki Ludi za wszystko. Pozdrawiam i ide na kyre |
Dail Furius kim jest ten shaman na xerenie jaki ma nick? :D
Cytuj:
|
Shaman to nie kto inny jak nasz drogi...
Aerthis najwiekszy lizydup swe ;> :dance:
|
heh pewnie cieszy banie ze Iyphon jest deleted bo po tej wojnie Iyphon zajal by sie nim samym za to ze nazwal jego mame "bitch" (motherke Iyphona) :D
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wy jestescie liz0olupy pl.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Smiać mi się chce jak to czytam...
Tylu mądrych wypowiedzi od dawna nie widzałem:faceoff: Na Chu* się wypowiadają ludzie którzy sieja ploty, albo udają kozaków (aka Aerthis) a co do NS to hail them A co do Iyphona to dziwie sie że chłopak podją tak patetyczną decyzjię i kasuje postać. Zwłaszcza że wygrali już wojnę |
Cytuj:
PS.Dzieki za te itemy , medusa shield mi sie przydala , nowy serv i juz takie eq :) Spoko nie musiales no ale nie obrazilem sie:) |
Cytuj:
|
Hehe, i tak i tak jestem zdania, ze z polakami sie grac nie da:P
Jescze jak nie byłem w BW dostałem msg od Korun Dore ''yo'' i nastepnie ''hunted'' :D Nie mam pojecia za co :P A pozatym kazdy walczy po ktorej stronie chce i nie rozumiem debilnych tekstów typu ''zdrajca polski'' ''hańba'' LOL bo takie tez slyszalem. Ci co tak pisza to albo sie tak Tibia przejmuja albo lubia lizac dupy swoim h lvlowym kolegom polakom. (prawdopodnie ang. nie znaja zeby lizac dupe szwedom) |
w sumie to nigdy PA nie robilem i zaden szwed mi tego nie udowodnil jedyny "moj" blad na tym serwie to to ze raz 2. owner chcial placic (sharuje swoje chary od 2 lat i sra^^m na to co o tym myslicie) noi dal im v-shielda i brighta, a po tym Claudian napisal ze mozemy expic po 5 dniach, oczywiscie na poczatku myslelismy ze zaplacimy to expimy od razu a nie jakies deer-hunty wymyślają, już nawet nie wspomne o tym ze na poczatku payment był na 35k a pozniej jak Phy dostal bana to sie wkurzyl i zwiekszyl do tych itemow = okolo 90k
coz, ciezko walczy sie w 15 na 30 (dzieki calemu Divonnium za nieoceniona pomoc ! - mały sarkazm) nie minie wiele dni gdy rozpocznie sie kolejna wojna na tym serwie, mam tu na mysli wewnetrzna walke w BW, przerabialem new servy wiele razy ale tu od poczatku widac ze Phy i reszta PA z Kyry chce zgarnac wszystko i tym razem moze mu sie to udac a wtedy jak nie macie wsrod nich kumpli z poprzednich serwow (np. Xantphpie inflamtio czy jak sie to pisze) to nie pogracie :( |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:51. |