![]() |
Cytuj:
Wybijasz pierwszy resp. stajesz na lewo od wejscia do komanty, potem ci sie respi i sam do ciebie pzrychodzi hero na zmaine z ds. I brecht mnei beirze jak slysze ze hero bije dobrze na odleglosc a z lapy lipnie. Double jest najlepszym spawnem bo moge sobie tam chodzic równie dobrze solo bez blokera i idzie 1-2 uh(oczywiscie po kasacji pierwszego respa). biegajac idzie na oko uh na 3 hero dla najta |
@up
Hero bije z łuku nieźle i (raz nawet 200+ uwaliło), a z łapy średnio, tylko że ten łuk nie jest ciężko bloknąć (łape też ;p). Jakbym chciał biegać wokół kamieni to z summonów nic by nie było tylko musiałbym chodzić z pallami i wcale nie wiem czy by mi szło tak mało uh. |
twoja sprawa, jesli hero nie styka sie z tobą istnieje duza szansa że nie chapni ci nawet hp ale skoro wiecie lepiej to bawcie sie tak dalej wasza starta :)
na double lazi sie bloker+pal lub powyzej na oko 65 samemu(pal) oczywiscie idzie troche wiecej uh |
smail
8o 8o nom huncik ladny se zrobiliscie c secik i tak powinno byc!!!!!!!!!11 8o
|
:( ja zadnych ss'ów nie widze, nie wchodza mi.... :O
|
Przyszedł mi mail od lycosa, że na 24 h ftp jest niecznny. Więc chwilowo nie widać zdjęć. X(
|
zajebiste ss-y :] GRATZ no i moze kidys sie wybiezemy na Hero 8) heheheh
|
No to są screeny wypasone a nie non-stop dragi i dragi.
Herosy są wypasione, więcej screenów dawaj, bedzie co oglądac. Następna wyprawa na Black knighty albo moze walrocki. Chociaz wątpie czy tam pójdziecie bo ponoc walrock jest gorszy do zabicia niz demon. No ale po co ja wam pieprze glupoty nad uchem. sami wiecie najlepiej na co pójdziecie w przyszlosci. Powodzenia w następnych wyprawach i GRATZ lootu. Have a nice day :D |
Fajne teksy do ss.
Gratz lootu. |
Fajne ss'ki, a szczegolnie zdjecie lootu !!! :P
|
SSy zawaliste, loot jeszcze lepszy. Poprostu wielkie Gratz :D
|
Fajne fajne, to c-set najlepsze :D Nieźle chłopcy :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:16. |