![]() |
chciałem tylko powiedzieć jeszcze że strona zaczyna pojawiać się na coraz to nowyszych adresach..
kolejny to http://********grams.blog.on(nie wchodzic tu)et.pl/ a oto cytat z niej Cytuj:
|
o bosze!byłem na tej stronie....omało nie padłem...
chaslo do acc i skrzynki, nazwa skrzynki, numer acc..moze mu jeszcze podac nómer kąta bankowego?! tacy ludzie są śmieszni, ale niektórzy się nabieraą :)... ach....co on se myśli? I co mu przyjdzie z tego? to ze zabierze newbie lether bootsy?. No, ale zdarzają sie noby co mają conieci i się nabierają :P. |
ten debil naprawde dóżo na tym zarabia... jest tak aktywny i tyle osób hakuje że zbierając same p-sety i inne może dóżooo zarobić
Nowy adres tej stronki: (cut)hcr_karolek.webpark.(cut) Teraz już nie możn być penym żadnego adresu... :( (znalazł sie jakis tydzien temu kut*a i bedzie hakował ;( ) |
heh, ja widzialem stronke, nie pomoge wam w adresie, to bylo cos jak www.tibia.costam.org i bylo napisane "The best fansite of Tibia" I zeby sie zarejestrowac na tej stronie trzeba bylo podac passy... Jak ziom to reklamowal to dostal SDkiem ode mnie :P WIec uwazajcie hakerzy! :D
|
Hmm ja wejde na ta stronke i zobacze w kodzie o co chodzi i powiem wam
Nie zhakuja mnie raczej bo robie Formata Dysku... :P |
Najlepsza Metada na te jeb... Keylogery i trojany i mase innych gówien jest zawsze Niezawodny LinuX !! ( sam bede go instalował) i wszytkie wirusy itp. beda mnie mogły ........... 8o
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:46. |