![]() |
bardzo bardzo fajne musze to swojej matce poscic moze dostanie zawalu i nie bedzie mnie od kompa wyganiac :D
|
Ufff...
Autor tematu chyba zapomniał dodać: "Niezalecane ludzią o słabych nerwach". Ja niestety zaliczam się do grupy takich osób i oglądając tą animacje zemdlałem. Ocknełem się dopiero po chwili i po ok. 2min. przypomniałem co się ze mną stało!!!
Człowieku chciałeś mnie zabić X( |
Cytuj:
|
Pokazałbym dla mamy ale czy to jej nie zabije...?
Widziałem wcześniej taki sam...teraz nie zrobił wrażenia ale za pierwszym razem... o mało nie spadłem z krzesła.. |
:)) bałęm sie to otworzyć :)) jak już otworzyłęm to zmiejszyłem okno do minimalnych rozmiarów i czekałem jak coś sie zmieniło to powiększyłem i i tak o mało zawału nie dostałem :)) raz miałem coś takiego leci spokojna piosenka o miłości ( :D ) po monitorze przesuwają sie literki,przyglądam sie a tu nagle z głośników krzyk kobiety i jakiś ryj wyskakuje :))
|
Re up:
Tu nawet chyba ktoś dał linka, ale to co oglądałeś było dość krótkie i krzyk był krótki, więc tam (chociaż wiedziałem żę coś wyskoczy) podskoczyłem ;P . Mógłby ktoś dać linka do tego z hipnozą i okiem czy jakośtak ;) bo fajnie to brzmii. |
Spoko to jest ale sie za bardzo nie wystraszylem bo wiedzialem z gory co to bedzie ;D. Jest tez inna wersja z pokojem w ktorym trzeba powiedziec co jest nie tak a tam nagle taka morda i w ryk! ale nie tak dlugo jak tu tylko tak okolo sekundy. Tam to sie mozna wywalic...
|
pokazywanie tego niczego nei spodziewającemu się starszemu rodzeństwu mozę spowodować uraazy cielesne. Jauć ;/
a tak w ogóle to widziałem straszniejsze :] |
napewno ktoś dostał zawału :D spoko stronka :)
|
8o :)) :] :P :) ;) :rolleyes: :D powiem jedno znamto i mnie to nieruszyło ale full wypas to było sie z czego pośmiać :D więcej takich stron prosze
|
to jest pojebane myślałem że zawału dostane za takie rzeczy powinno sie karac !!!
|
Ogladalam to z moja mama i co?
Jest w szpitalu... ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( Wez kurde.... |
E większy szok był jak pierwszy raz Cryptopsy posłuchałem ;) A i śmieszna ta mordka :D
~ |
O żesz k...a siedzie spokojnie patrze a tu... to to coś myslalem se musze spodnie zmienic 8o jest 12,58 wieczorem przez ciebie muszae mame budzic zeby mniew do swojego łóżka wposcic 8o 8o :D (joke) :))
|
Masz racje ja dostałem zawału prawie X(
|
Nastawcie se prawie na maxa glosniki i czekajcie jakies 30sec :D
http://cynisk.net/whatswrong.swf/whatswrong.swf Uwaga:jesli ktos ma slabe nerwy to lepiej niech nie oglada!! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:33. |