Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna ! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=69099)

Gothican 17-03-2006 17:11

; o nareszcie cos sie dzieje na morganie =p

Anonymouse 17-03-2006 18:43

http://rapidshare.de/files/15740786/Latco*****.html

Tylko koncowka bitwy:(

Latco przezył:]

Raul 17-03-2006 22:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anonymouse
Latco przezył:]

Doktor Pettersen się za niego poświęcił.

Glin 18-03-2006 02:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Radament Hellfire
Jak wczesniej bylo to powiedziane ze jak tibia nei zastepuje zycia to jest ok. Zgadzam sie z tym. Ale jesli ma sie 30 lat i masz rodzine to watpie zebys nawalal w tibie tyle czasu ile nastoletni gracze. Jesli jednak ktos tak postepuje to jego mozg jest taki jak u 7 letniego dziecka..:faceoff:

To znaczy nastoletni gracze, którzy "nawalają" w tą gre po 10 i więcej godzin dziennie są normalni?

@Topic

Wojna jak wojna, będzie i się skończy (wszyscy wiedza jak ;))

janou 18-03-2006 10:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Glin
To znaczy nastoletni gracze, którzy "nawalają" w tą gre po 10 i więcej godzin dziennie są normalni?

@Topic

Wojna jak wojna, będzie i się skończy (wszyscy wiedza jak ;))

wojna sie nie skonczy poki overshadows nie bedzie wolne, przeciez to oczywiste:D to nie bedzie zwykla wojna, to beda masowe ataki, ale co innego moze zrobic overshadows?? :o

Raul 18-03-2006 11:42

Załóżmy nawet, że Overshadows raz na jakiś czas będą robić mass loga i złapią 2 czy 3 ludzi z Fire. Co za tym idzie, przy tego typu akcjach, również padną niektórzy z Overshadows. Po ostatniej bitwie można powiedzieć, że wygrali Overshadows, tak to prawda, ale co z tego skoro Fire już odrobiło lvl, expi dalej i zarabia kasę, a oni nie mogą wogóle grać.
Na dłuższą metę jest to zgubna taktyka dla Overshadows. Prędzej czy później coraz większa ilość osób z Fire zacznie ich przeganiać w lvl, skillach i ilości pieniędzy. Wtedy nawet mass logi nic nie dzadzą, bo o wiele trudniej zabić 100lvl niż 60.

Lukis 18-03-2006 13:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Radament Hellfire
Jak wcześniej było to powiedziane ze jak tibia nie zastępuje zycia to jest ok. Zgadzam sie z tym. Ale jesli ma sie 30 lat i masz rodzine to watpie zebys nawalal w tibie tyle czasu ile nastoletni gracze. Jesli jednak ktos tak postepuje to jego mozg jest taki jak u 7 letniego dziecka..:faceoff:

Ale o co Ci chodzi do diabła? Nie powiedziałem, że mam 30 lat, nie powiedziałem, że mam rodzinę, i nie powiedziałem, że tibia to moje drugie życie! Rodziny nie mam, a lat mam 20 i studiuje prawo, a w tibie gram dla rozluźnienia. Mój dzienny czas grania w tibie to około 2h max.
@Klaymos Elon
żeby nie było, to ja postać Sylvien Angel oddałem koledze, wtedy był to chyba 21 lvl, i to co się dalej z tą postacią nie interesuje mnie, a wiem co się dzieje na servie, bo pogrywałem troche sorcem, ale bardziej po to żeby utrzymać kontakt z kumplami.

Anonymouse 18-03-2006 13:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul
Załóżmy nawet, że Overshadows raz na jakiś czas będą robić mass loga i złapią 2 czy 3 ludzi z Fire. Co za tym idzie, przy tego typu akcjach, również padną niektórzy z Overshadows. Po ostatniej bitwie można powiedzieć, że wygrali Overshadows, tak to prawda, ale co z tego skoro Fire już odrobiło lvl, expi dalej i zarabia kasę, a oni nie mogą wogóle grać.
Na dłuższą metę jest to zgubna taktyka dla Overshadows. Prędzej czy później coraz większa ilość osób z Fire zacznie ich przeganiać w lvl, skillach i ilości pieniędzy. Wtedy nawet mass logi nic nie dzadzą, bo o wiele trudniej zabić 100lvl niż 60.

Ale powiedz co oni maja do roboty innego?:] Moga grac na innym servie a na Morganie uprzykrzac wam zycie.Wiesz expienie ze swiadomoscia ze moze wpasc grupa zdesperowanych charow której nie zalezy juz na morganie moze byc uciazliwe i niezbyt mile;p(bo wkoncu wbijasz ten 80 lvl i ...)

Radament Hellfire 18-03-2006 14:59

Taka jest prawda. I tak dla overshadows nie ma juz miejsca na Morganie. Co mieli by placic niewyobrazalne haracze? Watpie. Beda wojny tak dlugo az jedna ze stron nie bedzie zrookowana...

janou 18-03-2006 19:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul

huhu, tak bylo na azurze i jakos na dzien dzisiejszy jest inna sytuacja:D z tego co mi kolega opowiadal bylo tak: szwedow polacy wyrzucili z serva i bylo dobrze.. polacy expili, robili duze lvle i co?? i nic, szwedzi robili mass logi, zabijali, az wkoncu co?? jest remis :D czesc polakow padda, a szwedzi przejmuja wladze nad servem, mimo ze przez ten caly czas co nie grali zrobili sobie dosc dobre lvle na innym servie.. tu moze byc podobnie

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anonymouse
Ale powiedz co oni maja do roboty innego?:] Moga grac na innym servie a na Morganie uprzykrzac wam zycie.Wiesz expienie ze swiadomoscia ze moze wpasc grupa zdesperowanych charow której nie zalezy juz na morganie moze byc uciazliwe i niezbyt mile;p(bo wkoncu wbijasz ten 80 lvl i ...)

dokladnie :)

Anonymouse 27-03-2006 01:03

I temat ucichl:( A szkoda, moze jak napisze tego posta i temat podskoczy do gory to ludzie znowu przyjda i zaczna pisac:]

Radament Hellfire 27-03-2006 15:26

No to ja odświeże :P Ostatnio padł Anandumim i chyba Darth Torax, ale nie jestem pewnien co do tego drugiego. Jeżeli ktos ma screeny, filmiki z tego jak walczyli, bylbym wdzieczny jakby je zamieszczono :D

Cuv 27-03-2006 17:53

Dzisiaj padł Raul i z tego co wyczytałem stracił cenne eq np.bohy,g legi itp.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:54.