![]() |
; o nareszcie cos sie dzieje na morganie =p
|
|
Cytuj:
|
Cytuj:
To znaczy nastoletni gracze, którzy "nawalają" w tą gre po 10 i więcej godzin dziennie są normalni? @Topic Wojna jak wojna, będzie i się skończy (wszyscy wiedza jak ;)) |
Cytuj:
wojna sie nie skonczy poki overshadows nie bedzie wolne, przeciez to oczywiste:D to nie bedzie zwykla wojna, to beda masowe ataki, ale co innego moze zrobic overshadows?? :o |
Załóżmy nawet, że Overshadows raz na jakiś czas będą robić mass loga i złapią 2 czy 3 ludzi z Fire. Co za tym idzie, przy tego typu akcjach, również padną niektórzy z Overshadows. Po ostatniej bitwie można powiedzieć, że wygrali Overshadows, tak to prawda, ale co z tego skoro Fire już odrobiło lvl, expi dalej i zarabia kasę, a oni nie mogą wogóle grać.
Na dłuższą metę jest to zgubna taktyka dla Overshadows. Prędzej czy później coraz większa ilość osób z Fire zacznie ich przeganiać w lvl, skillach i ilości pieniędzy. Wtedy nawet mass logi nic nie dzadzą, bo o wiele trudniej zabić 100lvl niż 60. |
Cytuj:
@Klaymos Elon żeby nie było, to ja postać Sylvien Angel oddałem koledze, wtedy był to chyba 21 lvl, i to co się dalej z tą postacią nie interesuje mnie, a wiem co się dzieje na servie, bo pogrywałem troche sorcem, ale bardziej po to żeby utrzymać kontakt z kumplami. |
Cytuj:
Ale powiedz co oni maja do roboty innego?:] Moga grac na innym servie a na Morganie uprzykrzac wam zycie.Wiesz expienie ze swiadomoscia ze moze wpasc grupa zdesperowanych charow której nie zalezy juz na morganie moze byc uciazliwe i niezbyt mile;p(bo wkoncu wbijasz ten 80 lvl i ...) |
Taka jest prawda. I tak dla overshadows nie ma juz miejsca na Morganie. Co mieli by placic niewyobrazalne haracze? Watpie. Beda wojny tak dlugo az jedna ze stron nie bedzie zrookowana...
|
Cytuj:
huhu, tak bylo na azurze i jakos na dzien dzisiejszy jest inna sytuacja:D z tego co mi kolega opowiadal bylo tak: szwedow polacy wyrzucili z serva i bylo dobrze.. polacy expili, robili duze lvle i co?? i nic, szwedzi robili mass logi, zabijali, az wkoncu co?? jest remis :D czesc polakow padda, a szwedzi przejmuja wladze nad servem, mimo ze przez ten caly czas co nie grali zrobili sobie dosc dobre lvle na innym servie.. tu moze byc podobnie Cytuj:
dokladnie :) |
I temat ucichl:( A szkoda, moze jak napisze tego posta i temat podskoczy do gory to ludzie znowu przyjda i zaczna pisac:]
|
No to ja odświeże :P Ostatnio padł Anandumim i chyba Darth Torax, ale nie jestem pewnien co do tego drugiego. Jeżeli ktos ma screeny, filmiki z tego jak walczyli, bylbym wdzieczny jakby je zamieszczono :D
|
Dzisiaj padł Raul i z tego co wyczytałem stracił cenne eq np.bohy,g legi itp.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:54. |