![]() |
Cytuj:
Signed. |
Parobku? -.-' Ja jestem prawdziwym Ownerem ale sellnełem chara...
A z tego co Wiem to Ty już na Tym servie Konczysz kariere... Masa Już ci nie pomorze...zostawił was i Płacicie Cya |
może być... :)
|
Ald~
Ja przynajmniej nie robie z Siebie Frajera tak jak ty na www.tibia.com. Panie "Mr.Legenda" dzięki twoim +1000post na forum... |
pwned.
No tak ;)
Nie wiem Aldruhn dlaczego jestes takie pewny siebie. Masak sie nie loguje praktycznie, to placicie. I jak ktos tam napisal.. juz nie jestes "Loyal to the end" i "Friends above all" bo czekasz az Eli sie zaloguje, zebys mogl porozmawiac o swoim paymencie :) I jeszcze jedno. Twoje teksty ze ktos tam sobie nie pogra sa smieszne... Sam dobrze wiesz ze nic nie mozesz zrobic (jesli mowa o PvP). Pokazales to na filmiku gdzie Fiskuso padl przez Ciebie, kiedy to zablokowales jego droge ucieczki m-wallem. A ten 1 czy 2 fragi w wojnie? Pffff... Kazdy wie ze gral Toba wtedy Paladinka (no offence Pala~ ;)). BTW. jesli mozesz to napisz ile masz zaplacic EM, chetnie uslysze jak nisko upadasz :D |
ja nic nie place rotfl
|
Cytuj:
|
Buhahahaha
A ja tylko powiem NO COMMENT :D :D :D :D :D :D :D
A i Aldruhnowi mówimy PAPA Tak jak juz Keisuk mówił muza tylko fajna. |
No to będzie jednego Pa mniej.
|
Cytuj:
To przynajmniej wiemy jak stoi sprawa bo kto¶ z Em napisał w koncu... Czytam te posty i sie grubo zastanawiam zeby jednak przestac grac... nie wiem czy sie smiac z tego wszystkiego czy plakac... (to tylko moje zdanie ofc ^^ ) HAIL ANIMAL PLANET xDDDDDD |
Chłopaki nie płac(z)±....
Cytuj:
Kto nie płaci ten nie gra. 50k expa przez ostatni miesiac to chyba dużo :) http://erig.net/xphist.php?player=aldruhn A co do Masaka to dobry jest. Wiekszosc czasu po zalogowaniu, a robi to niezwykle rzadko spedza w PZcie, czekajac aż nawinie mu sie jakis palek albo sorc ktorego moze na Ue walnac. Ale to i tak 100 razy wiecej niz ty robisz... I niemasz czego sie wypierac wszyscy widzieli posta na tibia.com o tym ze chcesz sie dogadac w sprawie opłaty za możliwoś pracy nad swoim wizerunkiem legendy :P A i jeszcze jedno jak to jest nie expic przez miesiac, uwazac na to gdzie sie jest i kto jest online?? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:11. |