![]() |
Spokojnie szefowo ;* wyje**** na nich.
|
Majkaa ma racje
w dpft jest a teraz juz bylo ktorzy nie potrafia grac i tylko pkuja, np fosfik od miecha nie nabil ani 1 lvl a caly czas straszy ludzi, tak jak to bylo w wypadku mojej gildi bo nazwa mu sie nie podobala bo mial kumpli w gildi na innym servie z taka sama nazwa (i co do czego?? arcania to arcania a nie jakas furora czy cos), lord stuzler (czy jakos tak) lazi z red skullem i grozi ludzim, sam widzialem jak zydzil 1k przy kupnie pewnej zeczy i to sporo wartej i grozil huntem, za to bardzo podoba sie zachowanie naszego rodaka (przynajmniej do niedawna) beduriona, nie ma red skulla, nie sluchac zeby grozil komus a jak chcial wyprubowac explo na mnie to party wzia ;) |
rodaka?
widze ze nia masz zbyt swierzych informacji own3d jak i fosfik |
"a teraz juz bylo" mam swieze info wiem ze bedurion i fosfik nie sa dpft, bedurion swego czasu (ze 3 tygodnie temu) mial opis w comments po polsku
ps: wielu h-lvl nie przyznaje sie ze sa polakami, ostatnio kupywalem pewna zecz od h-lvl i gadal caly czas ze mna po angielsku choc pytalem sie jego czy pl to on przez przypadek wtracil zdanie po polsku mylac okienka chatu |
ja wiem swoje ale powstrzymam sie na forum
|
Cytuj:
|
Cytuj:
I nichce zadnego wspolczucia bo tez to mam gdzies....A nastepnym razem czytaj uwaznie moje posty bo one nie dotycza tylko mnie( zreszta i tak kazdy zrozumie je jak chce) a co do uposledzenia no coz kazdy na swoj sposob jest zboczony to wszystko dziekuje , dowidzenia |
Cytuj:
|
arowix majka jedyne rozwiazanie to walka na gole klaty^^
|
Cytuj:
|
bo niektorzy nie rozumieja ze to tylko gra^^i by zycie oddali za tibie;]
|
"Joined DPFT at 02.05.2005
Member of DPFT since the begging, to the end." To komentarz chara Arowix, na tibia.com. Mam rozumieć, że błagałeś o przyjęcie do DPFT czy po prostu nie odróżniasz "beg" od "begin"? |
Cytuj:
|
tak to prawda arowix blagal o dojscie SPIWOR!
|
a lindlaj przez pół roku zwlekał z oddaniem 'stu ka' :(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:00. |