![]() |
Lisek ty jestes poprostu talent 60 lvl w 2 miechy i demon questa ! wariat
|
GRATZ QUESTA.Fajny stuff i jaka ekipa?
|
1. jaki quest spooling? przeciez oni pokazauj tylko co za quest sie dostaje :]
qrde kazdy widzi napis "quest" w temacie i od razu mowia ze spooling LOL 2. fajna wyprawa, szkoda ze niemacie ss tego ue :] 3. gratz wszystkiego czego sie tam da :] |
dziwne... behe quest a zadnego zywego behe nie widzialem :/ szkoda
|
a ja powiem, ze mi sie nie podoba, poniewaz nie widac screenów z walki. furumczycy pisali, ze fajny quest, majac na mysli stuff a nie doceniaja tego co tamsie dzialo. trzeba zabic 4 behem(ł)oty i chyba 2 smoki. widzialem filmik na którym bylo widac jak Super gohan zabijal to co tam jest. czyli mozna sobie wyobrazic jaka tam jest zadyma. ale mimo wszystko gratuluje :P
|
Weezee nie wyobrazasz sobie chyba że 60 pall ma to sam zabić ?
Więc jak ci miałem dać ss z walki żaden palladyn nie tracąc w h** kasy na manasy by tego nie zrobił :P |
Nie no super
8o 8o Nareszczie ktos z NOVY zawsze jakies lolki a tu widze rodaków z mojego świata GRATZ LOOTU NOVA RULEZZZZZZZZZZZZZ :)) :)) :)) :)) :king: :king: Tylko nieliczni mogą przetrwać są to ludzie którzy grają Na NOVIE tam grają najlepsi Bravooooo dla Novijczyków 8) 8) 8) |
Super !!!
Zajefajne... wyrombane te ss :D tez gram na novej nie znam osoby ktora nie zna postaci z ss :D wielkie gratz
NOVA ROX:king JAK SIE DAJE TE ZDJECIA POD NICKIEM ? :/ |
heh
gratz!jaki lvl trzeba miec na tego questa?i czy to 5.5k co bylo widac to tez z questa?
|
Gratz wykonania questa ;)
oby tak dalej :) powodzenia! |
\.../>.<\.../
Dobrze na tej Novie musisz wymiatać :))
Pozdrowienia z Trimery, Może kiedyś tam do ciebie 8wpadne. 8) Fajne sski more plx 8o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:05. |