![]() |
LOL .. To było aż tak głupie że aż śmieszne :D :blazen:
|
Ewidenty auto uher. Ale kolo zachowal sie jak zwykly noobek. Nic nie zrobiymy z debilamy trzeba zyc.
|
Cytuj:
Moim zdaniem koles chcial sie popisac i zrobic cos niebywalego zeby zainteresowac ogladaczy a poewnie mu sie juz nie che grac w tibie jak wielu graczom wiecj zabral zrobil to bardzo nie ladnie pewnie myslal sobie w takiej sytuacji szkoda ze ten swiat nie jest non- pvp :)) gz dla niego za glupote :) bo sam np nie chcial bym zeby mi tak zabrali ;):faceoff: |
Fuck u are :D
nastepny film z tibi.de
KOLES UKRADL SCA I SOVA I PADL DZIEKUJE PO TYM JAK ZROBIL ANNIHILATORA POZNIEJ GO WZIELI I ZABILI AJ AJ AJ |
A teraz itemki na Ebay.com albo inne Allegro i ma 1200 Euro... [+ eq postaci + sama postać]
Ale imponujące jest ile ludu się na niego rzuciło [Big Daddy, leader Red Rose nie bawi się chyba zbyt często w ganianie złodzieji] |
Hie hie...
Ładnie , ładnie co to homosapiens nie wykona ...
|
ludzie drodzy:D postac ma hunta wiec nie jest warta zlamanego grosza przez jakis rok moze dwa:>(ludzie na takich serwerach sa pamietliwi=()
ja za sprzedane rzeczy bym zrobil taka impreze ze caly bialystok by przez dlugie lata wspominal jak to sie bawilo u smutnego lol xD |
Gz!
Zlodziej dobrze postopil gz dla tego pana ;)
|
Muhehe,dobre to bylo :D sobie spokojnie stoja na ss'a wystawiaja nagrody,
ss zakonczony. ??? co jest ? gdzie moj SoV? xDDDD _______________ I'm the son of rage and love.... |
Buahhahah Akcja roku :D:D:D
Btw "T i " to znaczy "terrorystyczna Inteligecja" |
Mi bardziej zal tych kolesi, ktorych on wrobil... -.- Sam nigdy na anni nie bylem i nie wiem czy kiedykolwiek bede, ale podejrzewam, jakie jest to wyczekiwanie na takie rarki. Dla niektorych zrobienie anni i zdobycie takiego itemka jest glownym celem w tibii. A tu pstryk i rar znika sprzed nosa -.-.
Jak widac, niektorzy 100+ juz zaczynaja sie zachowywac jak nooby na rooku, ktorzy wrabiaja newbie... Tibia schodzi na psy... |
Cytuj:
Tak wiec... Jak by tak niemogl po wzieciu tych zeczy dac loga. Szybko to rozegral. Wystarczy sie cieszyc ze nam tak niezrobili / zeby niezrobili. :] |
facet wie jak zarabic aby sie nie narobic ! madrze pomyslal i widac skutki :P szkoda ze to nie serwer non-pvp to by mial wszytskich gleboko w tylku a tak bedzie huntowany chyba ze od nowa bedzie gral jakas postacia heheh
|
Cytuj:
kwestia tego czy bedzie huntowany potrwa rok..nie wiecej;p jakoz nasz kochany CipShit wymyslil opcje Hidden mozemy ukrywac swoje postacie;p na knighta koles zaloguje sie dopiero za rok kiedy wrzawa ucichnie a kazdy grzecznie bedzie pasjonowal sie nowym 250 levelowcem;p ps. Celesta...non-pvp a tam jest tyle zlodzieji...ze szok;] Uleey Dran itp |
Hahah
Czegos takiego to jeszcze nie widzialem , ale mniejsza z tym.
@up pare razy nie liczylem : Stone Cutter`s axe Pisze sie SCA a nie STA A ogolnie to ladnie sobie zarobil na moje oko okolo 5kk:dance: |
HUehuehue film mnie rozbroil...
Ale kurde chalupe mi zabidowali:[ fuck the system :D No ale filmik jest genialny ^^ |
hehe usmialem sie troche :> ... ale na koniec to chyba juz sie podlozyl ... bo mogl jeszcze uciekac ... ehhh no ale jakby ktos zrobil taki numer na asterze (non pvp) to bylyby jaja :> ...
|
haha, ale sie gość:] dorobił...
|
Cytuj:
|
To było hamskie....
Takiego czegos jeszcze nie bylo...z poczatku myslalem ze to zart...
Szkoda mi tych gosci ktorzy tyle meczyli sie i wyczekiwali na te rary a ten im po prostu wziol a tak wogule to mogl sie wylogowac i juz:D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:47. |