![]() |
1) Łowienie ryby, pieczenie chleba :]
2) Zabawa z pomocą czarów Creature Ilusion i Chameleon 3) Granie w szachy i warcaby :rolleyes: 4) Gadanie i sprzedawanie bzdur na trade 8) 5) kolekcjonowanie bezużytecznych przedmiotów |
Ja staję w depo przed jakimś lowlvl i mówię: 1k or die i wylewam pod niego flakonik krwi. :D Super zabawa :))
|
Ja mam nowa zabawe: uzywam czaru sreature illusion :)
|
moim jedynym ciekawym zajeciem ktore prawie zawsze robie jest trenowanie i poznawanie jego coraz efekywniejszych sposobow lol lol lol
|
Hmm.... Ulubiona zabawa? Koncert mojego zespołu "Suck my duck"
|
mi zabawe sprawia lowienie rybek i robienie runek a pozatym lubię zwiedząc rózne ciekawe miejsca ( nie kiedy źle się to kończy )
|
1. Lubię bawić się czarem chameleon (ostatnio jak zamieniłem się w platynkę to pół Carlin mnie goniło :P)
2. Mówię noobom że na dachu jest coś wartościowego lub jakiś quest i jak wejdą na dach to zabieram im parcele i nie mogą zejś :D. 3. lubie stawać z kumplem na pzreciwko siebie i rzucamy sobie platynką ale się noobów zbiera :). |
Na Tibi jest naprawde wiele możliwoście zabawy, ja poza expieniem i trenieniem(to też zabawa) lubie pograc w szachy z kumplem albo w 0 i X :), a jaeszcz bardziej lubie odkrywac nieznane mi tereny i expowiska.
|
Nie mam czasu na rozrywki ;)
A jeśli chodz o zwiedzanie to mam dość: Poszedłem sobie raz zwiedzać jaskinię na Ghostland (na południu Ghostlandu kolo slime). Idę i schodzę coraz niżej po schodkach. 1 poziom - skelesy, 2 poziom pusty, 3 poziom skelesy, 4 poziom skelesy i jakiś quest (magic wall i teleport za nim), 5 lvl - poison spidery i pelno dziur (atrap, nie idzie do nich wejsc), 6 lvl - schodzę na 6 lvl po schodkach i GS na mnie leci. Próbuję wyjść ale się okazuje że na schodach jest krata i nie można. No i: 141, 124 hity i ded (16 lvl). To jest jakieś tajemnicze podziemie... Bardzo mało osób tam chodzi. 13.07.2004 11:20:55 CET Killed at Level 16 by a giant spider |
Moja ulubiona zabawa to zrobienie z torchy boiska do piłki nożnej, a z parceli bramek i granie w piłke nożną.
Świetnie wygląda stadion w nocy jak sie torche zapali :D. A najlepiej jak wszyscy są na party i się nawalają :)) |
:D
Ja swoim magiem którym niegram ( tylko dla zabawy pozostal) mówie lowlevelom aby poszli za mną ide po jakis dach wyrzucam tam zaluzmy p seta daje im parcele oni idol po to potem zabieram parcele i mówie zeby oddale te zeczy po nie wypusze gdy juz zrzucol nie wypuszczam ich :D czasem sol goscie co nie chcol oddac :D
|
Lubie:
- zamienic sie w krolika i krzyczec: "If you want meat kill me" (gram na swieci non-PvP) :D - wziąść pare spearów i iść na trolle :P |
Najlepszy jest ubaw jak rozrzucaja "Free Items" w dpo wszyscy sie wtedy rzucaja na to :D
No i lubie zwiedzac mapke :)) |
Zwykle gdy nie mam nic do roboty szukam PK'erów lub robię rozróbę pod GuildHall'em...=p
|
MÓJ QMPEL STRASZY NOOBK-ÓW ŻĘ MAJĄ DEDA NA MAINIE I JAK NIE DADZĄ MU 100 GP TO TEGO NIE ANULUJE. KOLEŚ DZIENNIE KOSI OK.1-5 K 8o I TO NIE JEST ZART. A ON SIE NIECHCE PODZIELIC A TO BYŁ MÓJ POMYSŁ.X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
ALBO BLOKOWANIE NOOBKÓW KTÓRZY SĄ ZATRUCI W WĄSKICH KORYTARZYKACHX( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( UPS CZAS W KAFEJI SIĘ KOŃCZXX( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( Y |
iść na zamek do AB rozwalić draga, mino maga, shamana
i paść od arkanista.. no dobra to nie zabawa ale mi się zdażyło... Lubie robić test hity... duele... lowić ryby.. robic ognisko... zablokowac depo fire bombo.. i wiele innych |
ja tam zawsze sie krece:P
|
Kod:
Ragerunner._Harmonia |
A ja jestem masochistą i moją ulubioną zabawą jest stanie pod dp i robienie runek :]
|
Cóż ja poprosty zbieram jagódki, mam ich tylko 482 ale nadal ta liczba rosnie.
Można też wyczyścić jakieś miejsce ze sprzetu który tylko leży i zawadza. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:21. |