Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   ulubiona zabawa (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=6955)

Rafał 05-07-2004 05:07

1) Łowienie ryby, pieczenie chleba :]
2) Zabawa z pomocą czarów Creature Ilusion i Chameleon
3) Granie w szachy i warcaby :rolleyes:
4) Gadanie i sprzedawanie bzdur na trade 8)
5) kolekcjonowanie bezużytecznych przedmiotów

soofka_15 05-07-2004 09:09

Ja staję w depo przed jakimś lowlvl i mówię: 1k or die i wylewam pod niego flakonik krwi. :D Super zabawa :))

Punish 10-07-2004 18:45

Ja mam nowa zabawe: uzywam czaru sreature illusion :)

pikmistrz 11-07-2004 17:11

moim jedynym ciekawym zajeciem ktore prawie zawsze robie jest trenowanie i poznawanie jego coraz efekywniejszych sposobow lol lol lol

Parys 11-07-2004 18:19

Hmm.... Ulubiona zabawa? Koncert mojego zespołu "Suck my duck"

idZi Master Of Dizaster 11-07-2004 20:32

mi zabawe sprawia lowienie rybek i robienie runek a pozatym lubię zwiedząc rózne ciekawe miejsca ( nie kiedy źle się to kończy )

Serdelek 14-07-2004 20:01

1. Lubię bawić się czarem chameleon (ostatnio jak zamieniłem się w platynkę to pół Carlin mnie goniło :P)
2. Mówię noobom że na dachu jest coś wartościowego lub jakiś quest i jak wejdą na dach to zabieram im parcele i nie mogą zejś :D.
3. lubie stawać z kumplem na pzreciwko siebie i rzucamy sobie platynką ale się noobów zbiera :).

Majen 14-07-2004 20:23

Na Tibi jest naprawde wiele możliwoście zabawy, ja poza expieniem i trenieniem(to też zabawa) lubie pograc w szachy z kumplem albo w 0 i X :), a jaeszcz bardziej lubie odkrywac nieznane mi tereny i expowiska.

Ozon18 14-07-2004 20:59

Nie mam czasu na rozrywki ;)
A jeśli chodz o zwiedzanie to mam dość:
Poszedłem sobie raz zwiedzać jaskinię na Ghostland (na południu Ghostlandu kolo slime). Idę i schodzę coraz niżej po schodkach. 1 poziom - skelesy, 2 poziom pusty, 3 poziom skelesy, 4 poziom skelesy i jakiś quest (magic wall i teleport za nim), 5 lvl - poison spidery i pelno dziur (atrap, nie idzie do nich wejsc), 6 lvl - schodzę na 6 lvl po schodkach i GS na mnie leci. Próbuję wyjść ale się okazuje że na schodach jest krata i nie można. No i: 141, 124 hity i ded (16 lvl). To jest jakieś tajemnicze podziemie... Bardzo mało osób tam chodzi.

13.07.2004 11:20:55 CET Killed at Level 16 by a giant spider

Larrel 15-07-2004 13:40

Moja ulubiona zabawa to zrobienie z torchy boiska do piłki nożnej, a z parceli bramek i granie w piłke nożną.
Świetnie wygląda stadion w nocy jak sie torche zapali :D. A najlepiej jak wszyscy są na party i się nawalają :))

klimuss 15-07-2004 19:37

:D

Ja swoim magiem którym niegram ( tylko dla zabawy pozostal) mówie lowlevelom aby poszli za mną ide po jakis dach wyrzucam tam zaluzmy p seta daje im parcele oni idol po to potem zabieram parcele i mówie zeby oddale te zeczy po nie wypusze gdy juz zrzucol nie wypuszczam ich :D czasem sol goscie co nie chcol oddac :D

Spider 15-07-2004 20:37

Lubie:
- zamienic sie w krolika i krzyczec: "If you want meat kill me" (gram na swieci non-PvP) :D

- wziąść pare spearów i iść na trolle :P

Arti 15-07-2004 23:28

Najlepszy jest ubaw jak rozrzucaja "Free Items" w dpo wszyscy sie wtedy rzucaja na to :D

No i lubie zwiedzac mapke :))

Adaras 16-07-2004 01:02

Zwykle gdy nie mam nic do roboty szukam PK'erów lub robię rozróbę pod GuildHall'em...=p

Leo 20-07-2004 18:45

MÓJ QMPEL STRASZY NOOBK-ÓW ŻĘ MAJĄ DEDA NA MAINIE I JAK NIE DADZĄ MU 100 GP TO TEGO NIE ANULUJE. KOLEŚ DZIENNIE KOSI OK.1-5 K 8o I TO NIE JEST ZART. A ON SIE NIECHCE PODZIELIC A TO BYŁ MÓJ POMYSŁ.X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
ALBO BLOKOWANIE NOOBKÓW KTÓRZY SĄ ZATRUCI W WĄSKICH KORYTARZYKACHX( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( UPS CZAS W KAFEJI SIĘ KOŃCZXX( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( Y

Warloczek 20-07-2004 19:03

iść na zamek do AB rozwalić draga, mino maga, shamana
i paść od arkanista.. no dobra to nie zabawa ale mi się zdażyło...
Lubie robić test hity...
duele...
lowić ryby..
robic ognisko...
zablokowac depo fire bombo..
i wiele innych

czarownik iwanow 23-07-2004 23:09

ja tam zawsze sie krece:P

Resthin 24-07-2004 14:21

Kod:

Ragerunner._Harmonia
Ja kiedy nie robie runek ani nie expie lubie pozwiedzac okolice. Ostatnio moja nowa zabawa jest zabijanie walkiri , amazonek i pani Witch. Nie robie tego ani dla expa ani dla lootu ( choc P -armem nie pogardze :D ) , ale porpostu sprawia mi to przyjemnosc.Gra w pilke nozna jes ttakze przyjamnym zajeciem ale trzeba znalesc godziwych i normalnych przeciwnikow ( polska mafia ~ harmonia :/ ) To wszystko. Serdecznie przepraszma wszystkich czlonkow gildi , zaszla pomylka i sadzilem ze nasi przeciwnicy to reprezentacja tej gildi.

Delp 24-07-2004 14:32

A ja jestem masochistą i moją ulubioną zabawą jest stanie pod dp i robienie runek :]

r8kie 25-07-2004 14:38

Cóż ja poprosty zbieram jagódki, mam ich tylko 482 ale nadal ta liczba rosnie.

Można też wyczyścić jakieś miejsce ze sprzetu który tylko leży i zawadza.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:21.