![]() |
Ja nie będę miał. Poza tym nie lubię McDonald'a.
Jak na razie wbiłem 22lvl i mam dość. Nauka. Jak znajdę trochę czasu to pogram. |
Liżcie mi stopy:
Zangielszczenie! http://leetnetwork.com/attachment.ph...9&d=1142880961 Wypakowujemy do folderu z grą Data-Info |
Wypakowalem ale nie moge wejsc do gry gdy prubuje sie logowac pojawia sie jakies okienko:(
|
Tak, pierwszy i trzeci serv down są...mamy nadzieje, że to przejdzie. Inaczej wszyscy idziemy na drugi serv;/
Ok, serv działa...powiem jeszcze, że zaczeliśmy grać vampami i slayerami. Czyli już nie jesteście na ousterki skazani ^.^ |
No to czyli kim mamy grac bo ja to juz nic niekumam raz tym raz tamtym?:>
ZDecydujmy sie;p |
Teraz gramy wszystkim ^.^ Czyli robimy postacie na 3 servie ^.^
|
Ahoy :cygaro:
Mam problem z rejestracją. Zrobiłem konto i wchodze tam gdzie podaje się swoje dane: Imie, urodziny, pin, pytanie itp. I mam podać "status card number" i niewiem co tam wpisać, w tym linku gdzie jest napisane co i jak, napisała ze trza tam wpisac "100101199001010012" ale jak to wpisuje i chce to zaakceptowac to mi wyskakuje okienko z chiń. Znakami, klikam okiej i kursor mi "wchodzi" w to pole okienka gdzie mam wpisać ten numer i niemoge przejść dalej. Może mi ktoś pomóc ? Co tam mam wpisać ? Reszte mam wypełnioną dobrze na bank. |
To tam musisz wpisać. O ile tam dziewiątki były. Zrobiłeś chińskie imie?
|
Ta. Mam John przetłumaczone na Chin.
@edit To może napiszecie co wy w tym okienku wpisaliście ?? Ani ten numer podany wyżej mi nie wchodzi ani żadne inne które wymyślam. Kurcze, plxxor o szybką odpowiedź bo cały dzień próboje się zarejestrować. Wszystko przejżałem jeszcze raz i jestem pewien że mam wszystko wypełnione prawidłowo. ;/ |
Ludzie...no nie bijcie. Mój 7 letni kuzyn sam założył konto. Wy jakieś niedorozwoje jesteście? Ehhh...robie polski opis -.-
Pierw wchodzimy na strone http://member.taijiol.com/index.php Jeśli nie macie nakładki koreańskiej zapraszam na www.microsoft.com JEST TAM! Gdy już mamy nakładke i widzimy "krzaczki" zamiast znaków zapytania możemy przystąpić do rejestracji. Wchodzimy w 用户注册 i zatwierdzamy( wszystko co jest po lewej jest zazwyczaj potwierdzeniem) klikając w 同意 Teraz powinniśmy widzieć wolne pola i krzaczki dookoła. Wpisujemy: Login: Pin(specjalny numerek, radze zapisać...będzie potrzebny potem): Powtarzamy Pin: Hasło: Powtarzamy hasło: Przepisujemy numerek, który jest z boku: Następne pole nie jest potrzebne. Zatwierdzamy przyciskiem po lewo. Gdy wrócimy do indexu na górze powinien widnieć nasz login, a pod nim czerwone krzaczki. Klikamy w nie i po załadowaniu nowej strony klikamy w 用户管理首页, a po powrocie do indexu wybieramy napis 用户登录 (logowanie) Wpisujemy: Login: Pin: Numerek widniejący po prawo: Zatwierdzamy przyciskiem po lewej, wróci nas do indexu...i na górze znów widnieje nasz login (idiotyzm z tym logowaniem, ale to było konieczne) Końcowa część rejestracji. Wchodzimy w 填写个人详细资料 I wpisujemy: Login, będzie już napisany. Pin(pamiętacie go prawda?;)) Pytanie: Odpowiedź: Imie, tylko chińskie. Nie piszcie nic typu Suzuki tylko skopiujcie byle jakie krzaczki widniejące obok. Płeć. Mężczyzna po lewo. Pani po prawo. Urodziny. Wpisujemy 1990 i zostawiamy! Numer Ic...kopiujemy ten: 100101199001010012 (mi działał. Zakładałem już z 15 kont) Potem wybieramy imie. Wybieramy takie: 中囯 Reszta pól już nas nie dotyczy. Po za przepisaniem numerka. Potem zjeżdżamy na doł i zatwierdzamy to klawiszem po lewo. Cofa do indexu. Wchodzimy w 游戏激活 i wybieramy server nr. 1 (ten na samej górze) jednak jest to server nr. 3. Zatwierdzamy przyciskiem po lewo i wraca do indexu. Gratuluje. Macie konto. NIE POMAGAM, NIE ZAKŁADAM ITP. NAPISAŁEM TO PRZEJŻYŚCIE TAK JAK OPIS PO ANGIELSKU! |
Mam pytanko: czy trzeba czekać na aktywacje konta? Jeśli tak to ile czasu :]
|
Nie trzeba, shit..nie opisałem wybierania servera. Zedytować musze. Moment;D
|
ehh ja mam taki problem ze niemam skad sciagnac chinskiego imienia
niemoge zainstalowac ze strony windowsa z wiadomych powodow a jak wpisuje z neta to tez nieidzie ;/ moglby ktos laskawie podac jakis krzaczek? bylbym wdzieczny |
***** Do Okoła Jest PeŁno ZnaczkÓw ChiŃskich! Skopiuj Jakis I Wklej!
|
a ja mam problem wklejam to z angielszczenie do data info i cosik nie dziala kompletnie nic halp plx
|
Cytuj:
|
nie chodzi o to ze nie dziala mi dark eden tylko wersja dalej jest po chinsku a nie po ang
|
Taa no bo to nie tlumaczy wszystkiego (np menu na starcie) ale jednak cos (np tresci npc) przynajmniej umnie
|
ok cos zrobilem i juz dziala
ale tylko npc oraz troche opcje broni i nazwy a tak to wszystko chinskie |
No i w czym ci przeszkadza reszta? Bo opisy czarów po chińsku albo imiona potworów? Straszne nie? Napewno przez to trudniej się gra...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:02. |