Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Stlaker Life [Pekey][Inferna] (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=69703)

raziel1992 21-03-2006 19:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Pietruch
Stalker~ dostał chyba deleted za wykorzystywanie błędów gry ( jak źle to sorry :p ). Film 1 klasa. Zrobie sobie chyba sorc~ na Infernie, dobije 40lvl'ka i popekuje sobie nim od czasu do czasu :p

Ta,a zanim wbijesz tych kilka lvl'i po wyjściu z rooka zajmie się tobą jakaś ekipa,która pk'uje dla zabawy jak to bywa na infernie.Pamiętam jak wyszedłem z rooka i odrazu jakiś typ mnie ścignął i zabił fire fieldami ^.^

raziel1992 22-03-2006 13:34

wcześniejsze filmy wmv

a macie moze wcześniejsze filmy wmv z inferny? chodzi mi tu o filmy inferna_001 i inferna_003 bo inferna_002 to mam ;p

Filthy 22-03-2006 13:46

sciagam z ************** ... na poczatku idzie po tysiącach kb/s ...
teraz sie ustatkowalo i idzie powyzej 300 kb/s
ściągnęło sie :D ogladam i ...

10/10 super film... na niektórych ujęciach widać aimbota ale nie o to chodzi ... inferna rulezzz... kto nie grał tam chociaz raz nie zna prawdziwego PK.

mam prośbe... czy mógłbyś napisać jakiej czcionki użyłeś ?

Night Picz 22-03-2006 18:35

...

Sorki ze tak długo nie odpisywalem na posty ale komp mi sie z***al ;) I dzięki za wszystkie pozytywne opinie :]

A wiec po kolei B)
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Pietruch
Stalker~ dostał chyba deleted za wykorzystywanie błędów gry ( jak źle to sorry :p ). Film 1 klasa. Zrobie sobie chyba sorc~ na Infernie, dobije 40lvl'ka i popekuje sobie nim od czasu do czasu :p

Dostal deleted za to ze blokowal wejscie (wtedy jeszcze kiedy cip nie poprawił tego)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk
Ej ja szukalem tego kawalka (Rob D - Clubbed to Death (Kurayamino Mix)) i nigdzie go nie ma :(( (tzn. nie moge znalesc...) jak bys mogl go wrzucic na rapidshare bede zwdzieczny.

Muza z mojego filmu :
http://rapidshare.de/files/16152162/..._Mix_.Mp3.html

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez raziel1992
a macie moze wcześniejsze filmy wmv z inferny? chodzi mi tu o filmy inferna_001 i inferna_003 bo inferna_002 to mam ;p

Sorry ale juz nie mam tych filmów ... wszystko po formacie wyparowalo :p
Ale może jak bys poszukał na forum tibia.pl albo tibia.de to bys znalazł interesujace cie filmy ;)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Filthy
czy mógłbyś napisać jakiej czcionki użyłeś ?

Czcionka: Metallica Pastor of Muppets

luft 23-03-2006 02:46

Dopuki nie urzywał bota (patrz ban) i nie trzymał sie z psami kroonika to sobie mógł peczyc ..
więc pewnei i wmv dobrze zmontowane ale i tak nie mam zamiaru zobaczyc :p
a co do stalkera to on kupił tego chara więc to nie stalker :p
swoją drioga stary stalk to tez był czitach i pker

Zao 23-03-2006 17:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shokei
jednym słowem za***isty film!!!!111oneone
czekam na więcej :/ szkoda ze stalker ma delete :p b.dobre pvp lub b.dobry aim xD

Aim = PvP, takze gz, a PvP to nasz drogi Stalkus ma na poziomie urabanego w trzy d**y 5-latka... no coz, aimbota latwo sciagnac

Filmik calkiem spoko, tylko za glownym aktorem raczej nie przepadam. Btw. strzez sie Stalki, bo i Twoj Junior ma przechalane ,-)

Works__1985 23-03-2006 18:17

a ja bym chciał prosić o rehosta do tego filmiku nie jazda ale ten 2 bo rapid znów ma limity :/
Co do filmiku....zajefajny na końcu można sie pobeczeć muzyka ładnie dobrana

-=DanieL=- 23-03-2006 18:50

Rox film szczególnie początek. To 3 z kolei mój ulubiony wmv od dziś :p

Ajco 23-03-2006 19:38

Bardzo ładny film, prawie najlepszy jaki kiedykolwiek widziałem. Najlepszy był n00b char power show, kiedyś na forum był ;] Masz całkiem dobre pvp, może używałeś bota ale w sumie nie dostrzegłem niczego co by wskazywało na to. Jeszcze raz gratuluję. Usunęli Ci konto bo już miałeś 2 bany czy ot tak za pierwszym razem ?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:03.