![]() |
LOL
kość k4 nie ma gory!!!!!!!!!!!!!! w dodatku ma po 3 liczby na jednej sciance!!!!!111111111oneoneoneoneonejedenjedenjede n |
Tworzysz systm RPG, a nie potrafisz czytac k4? Gratz za przygotowanie...
Teraz odpowiedź: Kostka jest w kształcie trójkąta tak? Na górze, tam gdzie sie ścianki stykają, jest z każdej strony ta sama liczba. To wynik. (no chyba, że masz jakąś inną kostkę, ale wedy to ci nie pomogę) |
@up
niuestety co do mojej kosci nie masz racji bo ja nie mam liczb przy katach tylko przy bokach i nie moge odczytac kiczby bo kosc wyglada mniej wiecej tak (nie chcialo mi sie rysowac:P) http://img461.imageshack.us/img461/4985/kosci2in.png Wiec wie ktos moze jak odczytac cos z takiej kosci? :/ |
to ja zadam pytanie..
po co wtedy kupowałeś taką kostkę?? nie można było innej? choćby zwykłą k10 - tak popularną.. d.Taube |
@ Cor
Ja mam inną kostkę i mam liczbę u góry ... trzeba było tak odrazu ... Czytasz tą liczbę (twoje 3 na rysunku) na dole ... |
@up
Akurat dzisiaj rano sie kanalem :D ale i tal dzieki ze ci sie chcialo pisac PS jak wyglada k4 ze sciana na gorze??? |
@ up xD
Ta kość wygląda tak: http://i5.photobucket.com/albums/y155/klopsik/WTF.jpg Nie potrafię rysować.. Cytuj:
|
Moze pytanie jest nie na miejscu ale moze wi ktos skad mozna wziac soundtrack z icewind dale? Ten co jest w glownym menu, jakby ktos wiedzial to plx pisac
@down klikam i oto co widze (klikam nie to co ty dales tylko to co sam sobie poszukalem :P) Nie można wyświetlić strony Strona, której szukasz, jest w tej chwili niedostępna. Witryna sieci Web może mieć problemy techniczne lub może być potrzebna zmiana ustawień przeglądarki. |
Cytuj:
@Dół Nie, niemógłbym. Swoją drogą ciekawe czemu nie chce Ci się to ściągnąć.... Popatrzyłeś może gdzie prowadzi ten link czy nawet nie? --------------------- Bombardujesz mnie z @up i @down więc się gubie, Sorki ;) |
@Up
moglbys mi przeslac na e-maila bo mi nie chce sie sciagnac cos mam z netem jak wchodze to nie mozna strony wyswietlic itp wiec plx przeslij na [email protected] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:28. |