![]() |
Faraoni to bosowie ^^. Trzeba ich pokonać w queście na Helmet of the acient czy cos takiego.
A z pustynią chodzi mu o wyspe Darame na której znajdują się Ankrahmun i Darashia. Swoją drogą to ta 'ukryta jaskinia' jest 'miszczowska'. Expie tam już od miesiącą i nikogo nie widziałem, tylko kumpla na cave bocie na larvach. |
Bocik?
Cytuj:
BOT? Chyba tak... <lol> |
jestes na pustyni na polnoc od ank, wychodzisz na takie jakby bagna i tam kopiesz lopata jak znajdziesz dziure to wbijasz
|
Cytuj:
|
oszzzzzzz
te ludzie... on gra na innym servie wiec mozecie powiedziec... napisac mu w pw i zeby nie mowil komus. ja tam niemam pacc i co ;] co do zalozyciela posta... to radze szukac filmiki z wypraw ;] zawsze sie duzo mozna dowiedziec ;] czesto wiara po drodze na jakis hunt wskakuj na scarby ;] tyle powiem
|
Hej, kto powie ile kratek od palmy?? albo da screena..
Moze powiecie na priv.. Moze zainteresuje was reput?;] |
Cytuj:
Nikt ci nie dam mapki. Rusz dupe i poszukaj bo w tym temacie pisane bylo ile kratek od palmy ale nie bo ty wolisz napisac posta i czkeac az ci mapke dadza albo film lepiej. A reputem to sobie mozesz.... Chyba z tibia.org.pl jestes bo tam na slowo reput to sie dobijaja jak na darmowy pacc |
a co jest w tych skarbach jakies klejnockiki?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nikt niechce pomoc xD
http://www.tibianews.net/worldmap.as...181&ycor=-2054 Ja juz niemam pacc to ci pomoge :P |
Nie no... ukryte te scaraby jak cholera. Poszedłem tam dzisiaj expić a tam już dwóch siedzi : / Bardzo ukryte...
|
looooooool
|
Cytuj:
Wszystko O.K. ale pustynia = FACC/PACC ... |
Cytuj:
Ostro mu pomoles ziomek no lal koks jestes ;p.Nie wiem na co ci te ukryte skaraby nie mysl ze tam nikogo nie bedzie i bedzie zawsze wolne tam malo ich jest |
@Yogono & nUUBBa
Archeologia jest pożyteczna, owszem, ale nie na tym forum -.- |
Coś dzisiaj tych archeologów dużo o.O
Raported wszystkim co odświeżyli prócz pana up |
Jacy tutaj wszyscy jesteście pierdolonymi egoistami że to jest szok. Zobaczcie co ta Tibia zrobiła wam z mózgu. Jak dla mnie to wy macie tam albo kilo smalcu, albo jedną wielką galaretę ;] Porazka
Ziomek dostał/kupił se 1st Pacc chce sie dowiedzieć bo nie ma kumpli a wszyscy sie zachowują jakby ta zasrana gra była zbawicielem ;] |
Dam Ci ogromną wskazówkę:
Nie zakładaj takich tematów. A tak serio to dam Ci jeszcze większą Pochodź se z Xrayem po pustyni ;) |
@up, up
Ja wam dam jeszcze lepsza wskazówkę. Nie odświeżajcie tematow z 2006 roku? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:56. |