![]() |
Nie zgodze sie, co do ekwipunku wymienionego w poradniku. Moj 101 rp biegal w blue robe, plate legsach, warrior helmecie i bohach. Liczy sie przeciez cap na wieksze ilosci boltow i run. Lepiej takie MPA zostawic w domq dla ozdoby, ewentualnie sellnac i spozytkowac ta kase na wyzsze cele ;p.
|
to jeden z lepszych poradników jakie czytałem
|
Cytuj:
EDIT: Jesli chodzi o miejscówki to znam 3 dobre : -Trolle w okolicach Thais. -Jaskinia na wshód od mostu kransnali -Ab'dendriel.Kopalnia. |
Poradnik jest niezły,ale qe żle napisane.Kto to słyszał żeby pall biegał z golden legami i MPA i demon helemtem??Moim zdaniem crown set wystarczy do końca gry,niektórzy także chodzą z blue robe i crusader helmetem.
|
Fantastyczny poradnik Gz tylko szkoda, że go niedokończysz. Byłoby za**** z tymi wszystkimi filmami i zdjeciami :D
|
Poradnik pierwsza klasa!
Najlepszy jaki dotąd czytałem an temat Paladina! |
Cudo.....
Wręcz brak mi słów. Wielu sie przyda, wlacznie ze mna. |
Fantastyczny poradnik :-)
8o Fantastyczny poradnik, tylko Twój język jest trochę (jak dla mnie) nie zrozumiały. Ale jest i tak super :D :dance:
|
Mam pytanie do jakiegos h lvl palka ktory raczej zna sie na rzeczy;) . Otoz jest to moj pierwszy paladin wczesniej mialem sorca mam aktuaklnie 14lvl( nie expiac wogule tylko co przy skillowaniu) skille 53/44 i prawie 8 mlvl. Postac w chwili obecnej nie posiada pacca( gralem pol roku temu ostatnio to mialem pacca na sorcu;p). Co najlepiej teraz robic?? Skillowac do powiedzmy 70dista czy expic?? Poprosze o jakas indywidualna rade konkretnie do mojego przypadku. Odnosnie skillowania moge skillowac z 2h dziennie na dwarfach i do 2h na monku kumpla dziennie( z tym monkiem roznie bywa). Prosze o konkretna rade;)
|
Błagam! Dokoncz go (skoro nie jest donkonczony), ale teraz i tak jest to NAJLEPSZY poradnik dla palka na tibia.pl!!!!
|
Cytuj:
Wtedy luzacko mozna expić na DSach (GL) ewentualnie Dragach (ale to wyższy level) |
Good poradnik (Srasznie szczególowy i to mi sie podoba :P)
|
Bardzo dobry poradnik, jednak wymaga aktualizacji, w stosunku do MLV i w sumie troche podreperować wsazystkie braki dot. Updata, ale poradnik bardzo przydatny.
PS> przeczytałem to co mnie interesowało :P |
od jakich skilli powinno sie juz strzelac z luku <??> :)
|
40. <10 znaków>
|
Poradnik
Gratuluje!!! Bardzo dobry poradnik. Musialas wlozyc w niego duzo pracy. Na pewno mi pomoze (chociaz jzu nie gram palem).
|
extra poradnik!!8o
Super poradnik dokończ go plx!!:D :p
|
Najlepszy poradnik o palku jaki czytałem. Przydałaby sie aktualizacja i wtedy będzie cool. Napewno przyda sie newbiem i troche bardziej doświadczonym. gz
|
No calkiem calkiem, proponuje przykleic.
Ale tak na boczku sie zastanawiam jak tak newbie czyta ten poradnik, to ile razy i ile dni go będzie studiowal i robil notatki zanim go zrozumie? :p Heh gratz tekstu i chęci ;) |
W skali od 1-6 dostajesz u mnie, 4 jeżeli chciałoby Ci się poprawić rzeczy związane z updatem (czary itp.) dostaniesz 6
pozdr./ Woyas |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:15. |