Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Demon Helmet Quest on Kyra (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=70354)

Free~ 25-03-2006 22:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez paior
Odwal sie od tetro.... zazdroscisz mu?? zrobiles 110 + sharowales w 3 osoby pamietam czasy jak gralem na guardi a wogule 110 lvl na swiecie non pvp zes sie postaral ..... gratulacje dla ciebie probowales grac na pvp zrobiles 25 lvl i juz niegrasz widac jak ty grasz wiec sie ucisz i odwal sie odniego

zagraj na non pvp i weź bp boltów (tachaj po ziemi) na jakiegoś hunta to zobaczysz jaka to jest walka .. żeby tych boltów nie stracić , także na non pvp jest moim zdaniem trudniej btw . a Tetro nie sharuje , bo przecież to normalne że ktoś robi 100 mastera w miesiąc czy tam półtora i siedzi 24 godziny na dobe ..

Gelt 25-03-2006 23:44

1. Film nudny.
2. Bloker miał beznadziejny eq jak na ten lev :/
3. Idioci poszli tam z RS... Genialne -.-

Gaawał 26-03-2006 03:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolexus
Żałosne...Nie sam fakt ze nie wykonali bo to normalne ze im nie wyszlo,ale te pytania "Masz bota?" "On wchodzi bo ma bota". Rozumiem,niech se i te boty mają-.- ale po co o tym gadać zeby wszyscy widzieli? I teżtego nie rozumiem troche.idą na questa robią film-ok. Ale nie wykonali questa to po co ten film gdziekolwiek wrzucać-.-

Człowieku mama ci jeść w domu nie daje?? To że Bajlong padł na wejście, to nie znaczy, że reszta ekipy nie wykonała Qesta...
Co wy macie do tego Tetra?? Co on wam takiego zrobił ??
Jak tak się czyta te wasze "Komenty" to sie zastanawiam czy to ja jestem debilem czy ten kto to napisał ??
Czemu się nie znęcacie na kimś innym..
Tylko jak jest jakiś film albo ss z Kyry to odrazu lecą wżuty na Tetra n/c .....

Kanion 26-03-2006 08:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mateq
Omg... ten film... mimo ze jest czysty to jest do dupy... koles wchodzi pada... stoja kolejne 20 min.. wchodzi EK ( nakgrywajacy ) pada... i co w tym fajnego? Moim zdaniem nic...

****a noobie mogles bardziej film strescic wiesz.. i co z ogladania mam jak znam jaki final tego jest.. noob pieprzony nastepnym razem zatkaj morde i siedz ciho pedale..

P0nury 26-03-2006 08:14

AFAIR w komentarzach komentuje się treść filmu. Nie spoilował loota, więc nic strasznego. Mimo tego "streszczenia" całej akcji film ściągne. A że Ty nie ściągniesz... no fakt, stała się tragedia :(

edit: 41 minut czekania na akcję trwającą chyba 15-20 sekund, nie więcej. Nie wiem, po co ktoś umieszczał ten film.

Stefan Wichura 26-03-2006 09:31

wiecie co??

a ja lubie czekolade

Hahahah ;))

scorp 26-03-2006 10:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez paior
Odwal sie od tetro.... zazdroscisz mu?? zrobiles 110 + sharowales w 3 osoby pamietam czasy jak gralem na guardi a wogule 110 lvl na swiecie non pvp zes sie postaral ..... gratulacje dla ciebie probowales grac na pvp zrobiles 25 lvl i juz niegrasz widac jak ty grasz wiec sie ucisz i odwal sie odniego

po 1 to jestes bardzo zalosny nie zrobilem 20lvlu tylko 45 po drugie mam tez 70 lvl tez na pvp, a na non pvp zaczelem grac bo graja moi koledzy wiec nie pyskuj pozatym masz bledne info. bo mam 113lvl i gram sam

Todix Dain 29-03-2006 15:19

jakie to głupie najgorszy demon helmet quest jaki w zyciu widziałem
koleś zacznij filmować coś innego (prostrzego) np rookgard.

I don't like noobs.

morgan14 29-03-2006 22:07

***owo

***owo na maksa:( :( :( :(
zrub lepiej nowy
szybciej wchodz pacanie:cygaro:

Ozzie 30-03-2006 10:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Todix Dain
jakie to głupie najgorszy demon helmet quest jaki w zyciu widziałem
koleś zacznij filmować coś innego (prostrzego) np rookgard.

I don't like noobs.

so are you

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:02.