![]() |
Cytuj:
zagraj na non pvp i weź bp boltów (tachaj po ziemi) na jakiegoś hunta to zobaczysz jaka to jest walka .. żeby tych boltów nie stracić , także na non pvp jest moim zdaniem trudniej btw . a Tetro nie sharuje , bo przecież to normalne że ktoś robi 100 mastera w miesiąc czy tam półtora i siedzi 24 godziny na dobe .. |
1. Film nudny.
2. Bloker miał beznadziejny eq jak na ten lev :/ 3. Idioci poszli tam z RS... Genialne -.- |
Cytuj:
Co wy macie do tego Tetra?? Co on wam takiego zrobił ?? Jak tak się czyta te wasze "Komenty" to sie zastanawiam czy to ja jestem debilem czy ten kto to napisał ?? Czemu się nie znęcacie na kimś innym.. Tylko jak jest jakiś film albo ss z Kyry to odrazu lecą wżuty na Tetra n/c ..... |
Cytuj:
|
AFAIR w komentarzach komentuje się treść filmu. Nie spoilował loota, więc nic strasznego. Mimo tego "streszczenia" całej akcji film ściągne. A że Ty nie ściągniesz... no fakt, stała się tragedia :(
edit: 41 minut czekania na akcję trwającą chyba 15-20 sekund, nie więcej. Nie wiem, po co ktoś umieszczał ten film. |
wiecie co??
a ja lubie czekolade Hahahah ;)) |
Cytuj:
po 1 to jestes bardzo zalosny nie zrobilem 20lvlu tylko 45 po drugie mam tez 70 lvl tez na pvp, a na non pvp zaczelem grac bo graja moi koledzy wiec nie pyskuj pozatym masz bledne info. bo mam 113lvl i gram sam |
jakie to głupie najgorszy demon helmet quest jaki w zyciu widziałem
koleś zacznij filmować coś innego (prostrzego) np rookgard. I don't like noobs. |
***owo
***owo na maksa:( :( :( :(
zrub lepiej nowy szybciej wchodz pacanie:cygaro: |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:02. |